kinglionheart.blogg.se

Detta är en blogg om tv-serier

Nashville S01E21 (säsongs final)

Kategori: Nashville

Det var några dagar sen detta avsnittet gick men jag känner ändå att jag vill skriva lite om det. Så nu blir det spoilers för er som inte har sett sista avsnittet av säsong 1.
 
 
Får ju börja med att säga att detta avsnittet och förra veckans var bäst på säsongen. Vilka skådespelarinsatser! Är riktigt imponerad. Speciellt av Hayden Panettiere (Juliette) och Charles Esten (Deacon).
 
Juliettes mamma dog ju i förra veckans avsnitt, i detta var begravningen. Den var väldigt fin och man blev berörd. Och att Avery dök upp på slutet. Kanske en romnas på gång i nästa säsong? Dom hade faktiskt varit fina ihop. Han har ju bättrat sig på senaste tiden så kan han hålla sig sådan så!
Jag tyckte det var bra att Juliette inte gick på galan. Hon såg helt förstörd ut innan och hon hade brutit ihop. 
Det var nog skönt och bra för Julitette att få veta varför hennes mamma gjorde som hon gjorde och att hon älskade henne.
 
Att Gunnar friade till Scarlett blev lite för mycket. Jag tycker dom är jätte fina tillsammans men det kändes som ett förhastat beslut. Apropå Scarlett tyckte jag så synd om henne när Deacon var full.
 
Sist men inte minst så fick Maddie veta att Deacon är hennes pappa. Vilket jag tyckte var på tiden. Hon har förtjänat att veta det hela tiden. Men när man såg hur Deacon hanterade det fick iallafall jag en helt annan syn på saken. Jag förstår varför Rayna och Teddy tog det beslutet när dom gjorde det. Men dom hade inte behövt väntat i 13? år på att berätta. Tror inte att Deacon hade hamnat i den situationen igen om han hade fått veta det tidigare. Jag blev både frustrerad och ledsen när jag såg Deacon. En helt annan person. Nu känns det som att Rayna och Deacon är tillbaka där dom startade. Känns som deras förhållande är väldigt destruktivt.
 
Och att Peggy är gravid glömde jag nästan bort nu när jag skulle skriva. Vem bryr sig :P?
 
Jag hoppas att dom klarar sig i bilolyckan men det känns så. Dom kan ju inte döda huvudparet? 
 
Jag gillade som sagt vad avsnittet och denna serien är en av mina favoriter. Det trodde jag inte i höstas! Känns som det är långt till hösten nu men det gör det alltid.
 
 
 
 

The goodwin games

Kategori: Sommarserier 2013

I måndags? började en ny serie av samma skapare som How i met your mother. Den heter The goodwin games och handlar om 3 syskon som får återvända till sin hemstad för att deras pappa har dött. Det dom inte vet är att deras pappa var jätte rik och har 23 miljoner dollar för dom att ärva. Men pappan har såklart gjort så att bara en av syskonen kan ärva pengarna och dom måste spela spel för att kunna vinna. Spelen (iallafall i piloten) handlar om deras familjehistoria. I deras hemstad har dom ex, barn och gamla ex-bästa-vänner.
 
Så, vad tyckte jag? Ja, den var rätt så mysig. Inga höga förväntningar och det var nog bra. Hade denna serie gått på hösten när dom flesta andra serier går hade den nog försvunnit från schemat. Men nu i sommar finns det inte så mycket annat att kolla på så den passar rätt bra. Och 20 minuter i veckan är inte så farligt. + att den var rätt charmig. Ger den ett par avsnitt och se hur jag känner då! (Och där finns självklart en bar i den lilla staden)
 
 

Grimm S02E22 (säsongs final)

Kategori: Grimm


 
Iförrgår var det säsongs final av Grimm. Så igårkväll låg jag hemma i soffan och var lite nervös (brukar bli det innan en säsong final eller ett spännande avsnitt) innan jag började titta. Jag vet tyvärr inte hur man gör texten osynlig eller lägger på svart bakgrund så jag skriver istället att det kommer komma spoilers!
 
Det började med att man fick se att allting är bra mellan Nick och Juliet nu, skönt. Gillar att hon vet allting nu! Bara hon inte blir för jobbig med att hon måste följa med överallt nu. Hon ville ju det i detta avsnittet och fine, men bara det inte blir en vana. Gillar ju när Nick och Monroe jobbar tillsammans, bromance när den är som bäst! Och Monroe och Rosalee fick till det med. Lycklig kväll för alla inblandade, haha.
 
Adalind är kvar i Österrike och fick död på den gamla tanten. Jag gillar att hon är gravid med prinsens barn. Men har inte brytt mig så mycket om tannten så det gjorde inte mig något att hon dog.
 
Det stora fallet i detta avsnittet var ju att Captains bror var i stan och samarbetade med zoombie snubben. Han hade fått till ett riktigt läskigt skratt! Poängen med att dom samarbetade (som jag fattade det som) var för att få Nick till Österrike och förmodligen få tag på nycklen på det sättet. Men Rosalee gömde ju nycklen tidigare i avsnittet (smart) så det blir nog ett promlem för "stackars" brorsan. Så i slutscenen gjorde dom Nick till en zoombie! 
 
Vi får se hur detta kommer gå. Serien kretsar ju kring Nick och att han är en grimm så för illa kan det ju inte gå för honom. Känns rätt skönt. Och får se hur länge han håller sig i Österrike och om dom kan lista ut att det är brorsan som är bakom alltihop. Längtar redan till hösten och är riktigt glad att jag började titta på Grimm. Den blir bara bättre och bättre. Så ni som gav upp i säsong 1, ge den ett nytt försök för det är de värt!
 

Fringe

Kategori: Fringe

Jag är lite seg på att skriva här. Glömmer bort att jag har gjort en blogg. Men ska försöka bli lite bättre.
 
Just nu håller jag på att kolla på Fringe. Har inte kommit så långt är bara på säsong 1 avsnitt 10. Får inget riktigt grepp om serien, i vilken riktning den är på väg och sådär. Jag älskade Lost som är gjord av J.J abrams och det är denna serien också. Den är lika mystisk och man får inga svar. Jag tycker det är riktigt jobbigt att aldrig få några svar. Jag gissar alltid hur det ska sluta när jag kollar men i Fringe går det inte. Så lite frustrerande är det. Men jag har en vän som har tipsat om serien så jag ska inte ge upp. Alla andra serier har ju gått på paus så jag har ändå inte så mycket att kolla på. Sen gillar jag skådespelarna, dom passar i sina roller och det är skönt (som tex Charlie i Revolution inte gör!)
 
Sen har jag lite problem med att lägga in bilder... Är inte riktigt hemma på det här med bloggandet men det kommer väl!