kinglionheart.blogg.se

Detta är en blogg om tv-serier

Scandal Säsong 3 promo

Kategori: Scandal

 
Ännu en promo har kommit ut när jag kom hem ikväll är Scandal säsong 3. Kan man längta mer? Nej!
 
En annan glad nyhet som jag läste på Aftonbladet är att Vänner stjärnan Lisa Kudrow kommer vara med i Scandals tredje säsong och ska spela en politiker. Ska bli kul att se!
 

The vampire diaries Säsong 5 promo

Kategori: The vampire diaries

 
Åh nu börjar alla promos rulla in! Har funderat på när dom skulle släppa en promo för The vampire diaries Säsong 5. Den är bara en minut men jag hinner bli sjukt pepp! 
 

Suits S03E07

Kategori: Suits

 
Jag ska börja med det jag tyckte var dåligt i veckans avsnitt. Louis, katten, Rachel och Nigel fejk-rättegång. Allt för att Louis ville ha vårdnaden om Nigels katt. Louis och Rachel vann och Loius vann katten men då erbjöd Nigel istället Louis gamla jobb tillbaks (som Nigel har nu)  mot sin katt. Det fick såklart Louis med på så nu har han äntligen sina associates (tror jag det heter, vet inte vad det heter på svenska) tillbaks. Men hela grejen med en fejkrättegång över en katt var alldeles för mycket. Skärpning!
 
Men att Stephen är mördaren hade jag ALDRIG kunnat lista ut. Visst trodde att han gjorde allt för att vinna men inte mörda folk. Eller han mördade dom väl inte själv men han beställde morden. Hemskt. Stackars Donna, tur att hon är stark. Och bra att Harvey smällde till honom i slutet han förtjänade fan så mycket mer! USCH!
 
Bra att Jessica och Harvey är vänner igen. Då är allting som det ska vara. Även fast jag hade tyckt det var varit kul om man hade fått se Harvey som Jessicas boss!
 

Twisted S01E11

Kategori: Twisted

 
Så Vicrum lever! Det kom inte som en chock, listade ut det för ett tag sen. Men att det var Tess som visste om det och ringde honom kom som en chock. Vad har dom för relation till varandra? Hade dom en affär ihop? Jag tror inte Tess har något att göra med mordet på Regina. Eller kanske. Det kanske är därför hon har varit så snäll mot Danny och Karen för att hon har skuldkänslor och om Tess och Vicrum nu hade en affär kanske hon gjorde det för att hjälpa Vickrum. Äsch, jag bara spånar iväg som vanligt.
 
Sen fick vi veta att den där polisen var med Regina i bilen när hon blev riven. Så det är något skumt med polisen. Mord vapnet dök ju inte upp av sig själv så hon har väl lagt dit det innan dom sökte igenom sjön för andra gången. Känns även som borgmästaren är inblandet iochmed att det var han som satte in den kvinnliga polisen i första taget.
 
Sen allt kärleksdrama, gäsp!
Rico och Tyler berättar för Jo att dom är kära i henne.
Jo berättar för Danny att hon är kär i honom.
Danny berätta för Jo att han är kär i Lacey.
Haha, snacka om rörigt.
 
Men jag tyckte det var bra att Jo och Danny var ärliga mot varandra. Jo's reaktion på det var bara dum. Hon sprang och hoppade i säng med Tyler som hon knappt känner. Inte för att jag har något emot Tyler förutom att han är alldeles för cheasy. Men jag tror att hon kommer ångra sig i efterhand. Hon såg bara ledsen ut efteråt. Sen berättar Rico för henne att han älskar henne och ger henne en kyss. Inte bra. Tyckte att han kunde väntat med det iallafall tills hon har kommit över Danny helt och kanske har lagt Tyler åt sidan. För jag shippar Rico och Jo. Så söta ihop!
 
Att Danny stack på slutet var dumt men samtidigt vad fan skulle han gjort? Det var inte han! 
 
Längtar redan till januari för mer! 
 

Pretty little liars S04E12

Kategori: Pretty little liars

Sommarfinal i Pretty little liars som kommer tillbaka med ett hallowenavsnitt i oktober sen kommer den tillbaka som vanligt i januari.
 
 
Jag förstod i mitten av avsnittet att det skulle va Ezra som blev den nya A. Jag har läst några som har trott att Ezra har varit A rätt länge men jag vet inte. Man vet aldrig med PLL om det är som det verkar. Tjejerna fick aldrig se Ezra som A. När han kom till A's lägenhet kan det lika gärna ha varit för att han var orolig för Aria och följde efter dom dit och han blev förbannad när han väl såg allting i lägenheten för han förstod att A var tillbaka. Man fick aldrig se Ezra ta på sig den där dräkten i slutet på avsnittet. Såhär gjorde dom ju med både Toby och Spencer. Så tills jag har fått det svart på vitt eller vad man ska säga är jag inte övertygad. Sen om han faktiskt är A undrar jag varför dom visar det redan? Det känns lite som dom bara valde Ezra nu i efterhand. Att det inte var planerat från början.
 
Enligt tanten så lever Alli. Det har dom ju hintat med sen slutet på säsong 3. Samma sak här, tills jag får se henne stå framför tjejerna livs levande så tror jag på att hon lever. Att det var tanten som hjälpte Alli upp från marken kom dom säkert på när det blev klart att Ravenswood skulle bli en spinoff. 
 
Jag fattar inte hur dom ska få Caleb att dra från Hanna. Vad kommer hända? Eller är dom fortfarande tillsammans när han lämnar serien?
 
Skönt att Hannas mamma blev fri från alla anklagelserna.
 
Nu fick vi faktiskt se att Cece var Redcoat. Men jag hade gärna sett att vi skulle fått lite svar runt hela Redcoat grejen. Dom avslutar aldrig grejer känns det som. Det kommer bara upp nytt hela tiden.
 
Alla tyckte detta avsnittet var jätte bra och det var bra för att vara Pretty little liars men jätte bra, nja. Känns rätt skönt med en paus för min del.
 

Aaron Paul

Kategori: Breaking bad

Min senaste crusch är Aaron Paul som spelar Jesse Pinkman i Breaking bad! Inte bara för att han ser otroligt bra ut utan också för att han är en fantastisk skådespelare.
 
 

Dexter S08E09

Kategori: Dexter

 
Jag kände på mig att det var något skumt med Cassys pojkvän! Det visade sig att det var Dr.Vogels son!!! Det hade jag inte räknat med. Hon har aldrig nämt att hon hade barn. Hon trodde båda var döda men nu visade det sig att Daniel som han heter lever. Det som skrämmer mig lite är att hon ljög för Dexter att han var hemma hos henne. Att inte Dexter själv fattade att han var där. Nu kommer Dr.Vogel göra allt för att skydda Daniel från Dexter och jag fattar såklart att man vill skydda sin son men jag tror att han är ett STORT hot för Dexter och hans familj. Det får inte hända dom något! Inte nu i sista säsongen. 
 
Det där med att Dexter, Hanna och Harrison ska flytta till Argentina tycker jag låter jätte bra. Då slutar det lyckligt för dom. Tyvärr tror jag inte att det kommer bli så. 
 
Deb och Quinn kysstes i detta avsnittet eller Quinn kysste Deb. Tror nog att dom kan bli tillsammans innan serien tar slut. Tycker synd om Jamie bara. Hon är så snäll och förtjänar inte att Quinn är otrogen mot henne.
 
Det är sjukt spännande nu och känns jätte jobbigt att det bara är 3 avsnitt kvar!
 

VECKA 35

Kategori: Allmänt

Börjar bli lite tunt i schemat. Sommarserierna börjar ta slut. Jag har börjat med Breaking bad så jag har som tur att göra. Ska försöka se klart den innan alla andra serier börjar. Kollade på ett avsnitt av Falling skies också för jag blev tipsad att den skulle va bra. Tyckte om den men tyckte Breaking bad var bättre så den får vänta.
 
Mitt tvtittande v.35;
 
Dexter - Hur ska det sluta?
Devious maids
Keeping up with the Kardashians 
The real housewives of New jersey 
The real housewives of Miami - Så roligt, haha!
Mistresses
Pretty little liars - Sommarfinal! Dom ska avslöja den största hemligheten i PLLs historia
Face off 
Twisted - Sommarfinal här med tror jag. Kommer sakna den
Suits - Så bra!
The bridge 
Project runway - Skit bra säsong! 
 
Maraton;
 
Breaking bad - Är redan inne på säsong 2 och den är helt sjukt bra! Se den om ni inte redan gjort det
Gilmore gilrs - Jag funderar på att lägga den på hyllan tillsvidare. Kommer inte hinna se den innan höstserierna. Får titta klart på säsong 2 bara.
 
 

Graceland S01E10

Kategori: Graceland

 
INTE okej av Briggs att avslöja Mike inför Bello. Det kan ju kosta honom livet! Fattar inte hur Briggs kan göra så. Hoppas Charlie kommer på honom. Hon är ju honom på spåren hela tiden. Mike förtjänar fan guldmedalj för allt stryk han har fått i dom senaste avsnitten och allt pga Briggs. GAAH!
 
Mike och Paige är rätt gulliga. Gillar att han kan va ärlig med henne nu. Han behöver kunna prata med någon.
 
Hur kan man inte gilla Johnny? Han är så gullig. Blev bara förbannad på Dale när han slog Johnny. Så onödigt!
 
Sen berättade Mike för Briggs att han sattes på Graceland för att undersöka honom. Jag vet inte om det var så smart. Vi får väl se. Två veckors uppehåll nu, tråkigt!
 

250813

Kategori: Allmänt

Jag har varit på resande fot hela helgen och inte haft tillgång till ordentligt internet (rätt skönt). Jag har lyckats kolla på Breaking bad på Netflix med hjälp av mobilnätet! Netflix är så sjukt bra, är helt såld på den tjänsten. Men det var inte det jag skulle skriva om, haha. Det var Breaking bad. Det är så JÄVLA bra! Jag har ett avsnitt kvar av säsong 1 som bara var 7 avsnitt och jag är helt fast. Min lillebror sa att det blir ännu bättre i säsong 2 och med dom hyllningarna den serien har fått så är jag övertygad om att resten är bra. Nu ska jag se veckans avsnitt av Graceland sen blir det nog sista avsnittet av Breaking bad innnan jag ska sova!
 
 
 

Mistresses S01E10

Kategori: Mistresses

 
Såg nu att jag hade glömt att skriva om avsnitt 9. Det är sånt som händer ibland. Mistresses har ju haft 1 månadsuppehåll. Jag kan väl säg att det inte gjorde mig så mycket. Inte den bästa serien precis, men denna veckan var det rätt tomt så den kom perfekt. 
 
Jag tycker synd om April. Vet inte vad jag skulle gjort i hennes situation. Ska hon berätta för sitt barn eller inte? Jag tror flickan (minns inte hennes namn) kommer få trauma efter det. "Du förresten, din pappa lever. Han fejkade sin död för han ville bo med sin älskarinna och hennes barn". Nja. Men samtidigt har hon rätt att veta att hennes pappa lever. Inte för att han verkar vara den bästa pappan, men ändå. 
 
Karen! Vad håller du på med!? Sam är typ halva din ålder och så ligger du med honom. Han har redan stalker varning. Tror det kommer bli konsekvenser av det. Han kanske lurar henne med att han ska hjälpa henne? Han borde ju vara sårad för att hon låg med hans pappa.
 
Jag gillar faktiskt Savi med Dominic. Men med hennes man också. Tror att barnet är Harrys, känns så.
 
Och Joshs boss vill så ha henne. Inte bra för jag gillar Alex!
 
Det är bara kill/tjej/drama i den här serien! 
 

Suits S03E06

Kategori: Suits

 
Tillbakablick avsnitt! Sånt går alltid hem hos mig. Nu fick man veta varför Harvey började jobba hos Jessica och att Mike faktiskt hade kommit in på Harvard om det inte hade varit för den där jävla Trevor. Och Harvey och Donna hade ihop det, bara för en natt men ändå! Nu förstår man helt plötsligt deras relation bättre. Det var bra att Harvey erkände att det störde honom med Stephen för det gjorde det uppenbarligen. Jag skrev nog det efter förra avsnittet att jag vill ha Harvey och Donna som ett par men ändå inte. För jag älskar deras relation som dom har nu! Jag gillade även att Harvey lämnade Cameron Dennis och inte följde i hans fotspår genom att fuska sig fram.
 
Mike och Rachel var inte så störande. Kan va för att dom knappt va med, haha. Nej men jag gillar dom två. Men tycker dom har tagit lite för mycket fokus på senaste tiden.
 
Stehpen gillar jag bara mindre och mindre. Vad fan vill han?! Det är frågan. 
 
Och Harvey berättade för Jessica att han hade tänkt gå bakom ryggen på henne. Det jag inte har förstått är att får Harvey Jessicas jobb? Eller blir dom lika partner? Har lika mycket chefsposition? Ibland med sådana här serier som är lite krångliga med fall och advokatsnack hänger inte jag med hela tiden. Har ingen text heller men det brukar oftast funka ändå.
 

Homeland Säsong 3 teaser

Kategori: Homeland

 
Homelands senaste teaser! Som jag längtar! Kan det inte bli 30 september snart?
 

Seriepremiärer

Kategori: Allmänt

Nu har jag skrivit en lista på när serierna startar i höst. Som ni ser så har jag bara med dom serierna som intresserar mig och som jag tycker verkar/är bra. Alla datumen är när vi kan se dom i Sverige, alltså dagen efter USA. Det kan komma ändringar. Enjoy!
 
Onsdag 11 september
Sons of anarchy - Säsong 6
  
Tisdag 17 september 
Bones - Säsong 9
Sleepy hollow - Seriepremiär

Onsdag 18 september
New girl - Säsong 3
Brooklyn nine-nine - Seriepremiär

Tisdag 24 september
How I met your mother - Säsong 9 
Hostages - Seriepremiär
The blacklist - Seriepremiär

Onsdag 25 september
Person of interest - Säsong 3
Marvel's agents of SHIELD - Seriepremiär

Torsdag 26 september
Modern Family - Säsong 5
Nashville - Säsong 2
Revolution - Säsong 2
 
Fredag 27 september
Elementary - Säsong 2
Grey's anatomy - Säsong 10
Parenthood - Säsong 5

Måndagen 30 september
Homeland - Säsong 3
Once upon a time - Säsong 3
Revenge - Säsong 3
The good wife - Säsong 5
Betrayal - Seriepremiär
Masters of sex - Seriepremiär

Fredag 4 oktober
Scandal - Säsong 3
The vampire diaries - Säsong 5
The originals - Seriepremiär

Måndag 7 oktober
Witches of east end - Seriepremiär

Tisdag 8 oktober
Beauty and the beast - Säsong 2
Hart of dixie - Säsong 3

Torsdag 10 oktober
Arrow - Säsong 2
The tomorrow people - Seriepremiär

Fredag 11 oktober
Once upon a time in Wonderland - Seriepremiär

Måndag 14 oktober
The walking dead - Säsong 4

Fredag 18 oktober
White collar - Säsong 5
Reign - Seriepremiär
 
Lördag 26 oktober
Grimm - Säsong 3
Dracula - Seriepremiär

Tisdag 5 november
Almost human - Seriepremiär

Söndag 24 november
Atlantis - Seriepremiär

The killing Säsong 3

Kategori: The killing

 
Bästa avsnittet: Många bra avsnitt under denna säsongen. Jag gillade avsnitt 9 bäst tror jag.
Bästa karaktären: Holder är fortfarande bäst men Bullet var helt underbar också!
Snyggaste karaktären: Holder hade fixat till sig i denna säsongen. Även fast han passar bättre i bombarjacka än kavaj så var frisyr och mustach bättre!
Bästa paret: Holder och Linden. Men även Holder och Bullets relation var så bra!
Bäst i säsongen: Kan inte välja en sak. Bullet, alla andra barnen, Holder!
Värst i säsongen: Jag tyckte att det avsnittet när dom var på fängelset var rätt drygt.
 
Väldigt bra säsong! Att dom knöt ihop Lindens gamla fall som hon hade hamnat på psyket för med detta nya fallet var väldigt smart. Det gjorde att man blev mer intresserad av fallet och att hitta mördaren.
 
Sen att man fick följa Ray i fängelset var intressant. Jag var så osäker i början om han hade gjort det eller ej. Det blev mer och mer självklart ju längre serien gick att han var oskyldig. Det var så hemskt att dom hängde honom! Trodde faktiskt inte det skulle hända.
 
The killing är inte precis känt för att vara en peppande serie och även denna säsongen var väldigt mörk och dyster. Holder gör hela serien rolig. Hans kommentarer, man bara knäcker sig. Joel Kinnaman spelar verkligen jätte bra! En perfekt roll för honom. Hans och Bullets relation var underbar. Jag blev så ledsen och arg när hon dog. Bullet blev snabbt en favorit karaktär hos mig!
 
Hela grejen med barnen som bor på gatan var väldigt sorglig. Man fick ont i hjärtat av att se att dom prostituerade sig, knarkade och gjorde allt för pengar. Det händer ju på riktigt så det gjorde det hela ännu värre att se på. Men jag är glad att det verkade sluta bra för Lyric och Twitch iallfall. 
 
Sen till slutet. Jag kan ärlig säga att jag inte hade listat ut vem mördaren var. Men när man fattade vem det var så var det rätt självklart. Skinner var Lindens partner när Ray sattes dit. Han var den ända som kunde ha satt dit honom av dom som var med. Att det först pekade på Reddick var för genomskinligt. Den gick jag aldrig på men att jag inte fattade att det var Skinner gör mig fortfarande frustrerad. Brukar annars va rätt bra på att lista ut mördaren. Och slutet! Jag fattar varför Linden sköt. Men fan! Det kommer ju bli sådana konsikvenser av det! Jag tror att Holder kommer ljuga för henne och säga att det var självförsvar eller nått. Linden kommer må så dåligt av det här.
 
Jag saknade faktiskt Jack i den här säsongen. Mer av honom i nästa om det kommer någon! För det måste det väl göra? Med det slutet så måste jag ha en fortsättning!
 

Pretty little liars S04E11

Kategori: Pretty little liars

 
Aria och Ezra är mycket mer intressanta nu när dom har gjort slut. Nu vill jag ha dom tillsammans igen! Tyckte det var fint av Aria att gå hem till Ezra och prata med honom efter dansen. Varför ska dom inte kunna va vänner trotts att dom gjort slut? Men varför stod Cece utanför dörren och spionerade? Ska hon ge bilder eller nått till Jake nu? Jag gillar även Jake, men han är säkert skum för det är ALLA i PLL. 
 
Hur kunde dom inte få tag på red coat i bilen? Blir så frustrerad!
 
Han Travis som Hanna pratade med är säkert också skum. Hoppas inte det för börjar bli lite trött på allt med Hannas mamma. Undra om han är Calebs ersättare? Hannas nya loverboy. Han har varit med i något annat jag har sett men minns inte vad. Blir galen på sånt!
 
Tyckte synd om Toby när han fick reda på att Specner hade berättat för tjejerna. Dom pressade verkligen henne på information. Tycker det är löjligt att man ska välja mellan pojkvän och ens vänner. 
 
Emily och Paige kan jag inte bry mig mindre om. Varför kan hon aldrig få en intressant tjej?
 
Undra om red coat och A är samma person? Det är det säkert inte så dom avslöjar kanske nästa vecka vem red coat är och så kommer hen säkert inte ha någonting att göra med A. Bara för att dra ut på det ännu mer.
 

Teen wolf S03E12

Kategori: Teen wolf

 
Sista avsnittet för sommaren av Teen wolf. Återkommer i januari för andra halvan av säsong 3. Jag tyckte det kändes som en säsongsfinal och inte bara en paus. 
 
Det hände sjukt mycket! Men i det stora hela dog Jennifer. Peter dödade henne på slutet. Man har ju varit lite fundersam om man kan lita på Peter och det verkar inte va fallet. Undra om han hade som baktanke att bli alpha när Derek hjälpte sin syster för då visste han att Derek skulle sluta va alpha. Och nu kan han alltså ta Scotts krafter? 
 
Alla föräldrarna klarade sig och det var väl rätt så väntat. Deucalion fick sin syn tillbaka.
 
Jag är glad att tvillingarna klarade sig och är på den goda sidan nu. Gillar dom! Men jag fattar inte varför Lydia och Styles skulle kyssas i förra avsnittet och nu är hon med en av tvillingarna. Nu får dom bestämma sig!
 
Tror ni Derek stack för gott? Hoppas inte det! Han är en favorit för mig!
 
Det gör inte mig något att Teen wolf går på paus nu. Hade inte sett den om den hade gått i höst så det är bra att den har uppehåll!
 

Homeland Säsong 3 trailer

Kategori: Homeland

 
Jag har inte fattat hur jag ska lägga upp videoklipp här. Nu läste jag på lite och det var ju inte så svårt, haha.
Så nu testar jag med Homeland säsong 3 trailern. Jag vet att den har varit ute ett tag men jag har själv sett den säkert 5-6 gånger. Får rysningar! Fick en glad nyhet idag också och det är att SVT kommer sända Homeland avsnitten bara dagen efter USA. Så söndagen den 29 september börjar Homeland i USA och redan på måndagen den 30 september 21.45 kan vi se det i Sverige! Tycker det är jätte bra då får man svensk text och slipper se det på annat sätt!
 

True blood S06E10

Kategori: True blood

Detta var alltså säsongsfinalen. Vart ska jag börja? Min första reaktion efter att ha sett avsnittet va VAFAN!? Haha. Men nu har jag smällt det lite så nu känns det bättre. 
 
 
Måste ju börja med Alexander Skarsgård. Jag tyckte scenen var rätt rolig. Han satt i Åre och sola med en svensk bok, helt naken! Men sen började han brinna...! Jag hoppas att han inte är död. Han gick inte upp i rök eller nått så man kan ju hoppas. Hela serien kommer bli sämre om han försvinner.
 
Warlow blev ond på typ 2 sekunder. Lite trist ändå. Han dog väldigt fort och det gjorde mig inget. Om han skulle va ond så kunde han lika gärna dö.
 
Sen hoppar dom fram 6 månader i tiden. Jag gillade det inte först men jag tror att det kan göra nästa säsong rätt intressant. Sookie och Alcide var ett par. Jag har inte gillat Alcide alls denna säsongen men har alltid gjort det förr. Så om han är snäll och som vanligt nu kan jag tänka mig att Alcide och Sookie är ett blir par. 
 
Bill hade blivit snäll och som vanligt igen. Sam hade blivit borgmästare? Hur hände det? Och nu har Hepatitis V spridit sig. Man fattar ju att vampyrerna på slutet inte kommer döda alla. Men det var ändå ett spännade slut!
 
Allt som allt var det ett rätt konstigt avsnitt!
 
Nu vet jag om Eric överlevde eller inte men det skriver jag inte här så det får ni ta reda på själva om ni vill veta. Finns en stor intervju på tvline.com om säsongsavslutningen som ni kan läsa här; http://tvline.com/2013/08/20/alexander-skarsgard-leaving-true-blood-eric-death-nude/
 

Dexter S08E08

Kategori: Dexter

 
Brain surgeon is back! Blev helt chockad när Dexter hittade Zack död i sin lägenhet. Trodde såklart att Dexter redan hade mördat honom. Tyckte det var tråkigt att Zack dog, han växte på mig. Undra vem som mördade honom Och vem mördade Cassy? Funderade lite på Cassys pojkvän för han hade ju träffat Zack innan. Men det känns ändå inte som det är han. 
 
Hanna och Dexter tycker jag så mycket om. Dom har sån kemi. Det är så synd för man vet att det inte kan sluta upp tillsammans. Isåfall om dom rymmer till ett annat land och tar med sig Harrisson. 
 
Bra att Deb lugnade ner sig lite med Hanna. Men nu är hennes chef istället ute efter Hanna. Kan dom inte bara få låta Dexter och Hanna få sitt lyckliga slut?!
 
*SPOLIER* Såg i promon till nästa vecka att Quinn och Deb kysser varandra. Deb förtjänar någon som älskar henne och det gör Quinn så :)
 
Men nu är det inte många avsnitt kvar och man börjar undra hur dom ska knyta ihop alla trådarna nu på slutet.
 

Vecka 34

Kategori: Allmänt

Det börjar inget nytt denna veckan. Mistresses är tillbaka från nästan 1 månads paus och Twisted har paus denna veckan. 
 
Mitt tvtittande v.33;
 
Dexter
True blood - Säsongsavslutning
Devious maids
Keeping up with the Kardashians 
The real housewives of New jersey 
The real housewives of Miami 
Teen wolf - Sommarfinal
Mistresses
Pretty little liars 
Face off - Säsong 5 började bra!
Suits 
The bridge 
Graceland
Project runway
 
Maraton;
 
Gilmore gilrs - Det går sakta men säkert framåt. Är på säsong 2 fortfarande.
The killingBlev klar med säsong 3 igårkväll så ska skriva om den idag eller imorgon.
Breaking bad - Om jag hinner och har lust så ska jag börja kolla på Breaking bad. Har tänkt det länge och nu innan alla höstserierna sätter igång kanske jag hinner se den. 
 
 

Graceland S01E09

Kategori: Graceland

 
Svårt att skriva om Graceland denna veckan för det händer så mycket hela tiden. Det är riktigt spännande nu och serien har växt på mig dom senaste veckorna. 
 
Jag är fortfarande arg på Briggs och det blir inte bättre när han håller på som han gör. Nu "råkade" han skjuta FBI-killen i slutet, smart. Dumt av FBI-killen att gå fram till honom klädd sådär också. Sen vet jag inte om jag fattade allting rätt. FBI tror att Briggs ligger bakom en brand på 4 andra agenter? Det blir kanske lättare att förstå i nästa avsnitt.
 
Charlie är på hugget nu! Gillar det. Hon ät ju smartare än dom flesta andra i huset just nu!
 
Sen berättade Mike för Paige att han är på Graceland för att undersöka Briggs. Hoppas inte hon berättar det nu bara. Jag har läst lite och vissa hejar på Mike och Paige. Har inte tänkt på det innan men det hade jag nog kunnat tänka mig. Serien behöver lite kärlek, haha.
 

Mitt höstschema

Kategori: Allmänt

Det var på tiden att jag kollade igenom mitt höstschema. Och det är samma sak varje höst. Hur ska jag hinna med allt det här? Men sen brukar jag få det att gå ihop. Jag kanske kollar på helgen det som jag inte hunnit se under veckan. Söndagen är ju en perfekt titta ikapp dag. Sen är jag alltid optimistisk med nya serier. Men det blir alltid att jag tar bort hur många som helst som inte är bra. Jag har skrivit dom nya serierna jag tänkt kolla in under dom gamla.
 
Måndag
Downton abbey, Homeland, Once upon a time, Revenge, The good wife, The walking dead
Betrayal, Witches of east end
 
Tisdag
Beauty and the beast, Bones, Hart of dixie, How i met your mother
Almost human, Sleepy hollow, The blacklist, The hostages
 
Onsdag
New girl, Sons of anarchy, Person of interest 
Brooklyn nine-nine, Marvel's Agents of SHIELD
 
Torsdag
Arrow, Modern family, Nashville, Revolution
The tomorrow people
 
Fredag
Elementary, Grey's anatomy, Parenthood, Scandal, The vampire diaries, White collar
Once upon a time in Wonderland, Reign, The originals
 
Lördag
Grimm
Dracula
 
Söndag
Atlantis
 

Devious maids S01E07-08

Kategori: Devious maids

 
Så Rosie fick veta Marisols hemlighet! Först blev hon riktigt sur (förstår det). Men sen förlät hon Marisol vilket var mer än rätt. Så nu hjälper Rosie Marisol genom att städa hemma hos familjen Powell. Dom hittade faktiskt en dvd skiva med Floras namn på i ett kassaskåp i slutet på avsnitt 8. Spännande att det börjar leda någon vart. Jag vill ha löst mordet på Flora innan säsongen är slut så säsong 2 kan handla om någont annat. 
 
Att Genevieve Delatours nya man vill ha Valentinas ägg är lite små creepy tycker jag. Undra om Zoila går med på det? Inte så troligt va? Eller Valentina för den delen. Men hon verkar så snäll så jag vet inte riktigt med henne.
 
Jag tyckte om att se Carmen och Sam tillsammans så var lite ledsen att han stack. Sen var det kul att se Carmen och Odessa bli lite bättre vänner. Hemskt att hon har cancer. Gillade verkligen inte henne innan men nu börjar man förstå vart hon kommer ifrån och då blir det genast lättare att tycker om henne.
 
Oliva Rice är riktigt knäpp. Man går inte in in i sin exmans hus och börjar laga mat till honom. Hennes roll påminner mycket om den hon hade i Desperate Housewives. Galen gammal ex-fru!
 
Känns som man kommer framåt med mordet och det är bra! Minns inte så mycket mer om vad som hände nu. Det var ett tag sen jag såg avsnitten. Tror jag fick med det viktigaste.
 

Pretty little liars S04E09-10

Kategori: Pretty little liars

Jag kom efter förra veckan med PLL. Anledningen är egentligen att jag inte tycker det är så bra längre. Jag funderar på att lägga ner serien när säsong 4 är slut. Jag började kolla på PLL när säsong 1 och halva säsong 2 redan hade kommit. Så jag streck såg alltihop för det var så bra. Men sedan dess när jag började kolla varje vecka är det inte lika intressant/bra längre. Serien har ju blivit sämre men jag kanske ska streck se den sen istället? Vi får se hur det blir. Är så dålig på att sluta titta på serier.
 
 
Ted betalade borgen på Hannas mamma. Jag fick en idé om att Ted kanske mördade Wilden för att skydda Ashley och Hanna. Han kanske är så besatt av Ashley att han skulle göra allt för henne och följde efter henne den kvällen och sen mördade han Wilden. Vem skulle misstänka en präst? I vilket fall som helst är det skönt att Ashley är ute ur fängelset. Nu hängde jag inte med i slutet på avsnitt 10 men har hon ingen advokat nu? Och vad får det för konsekvenser? Dumt av Spencers mamma att gå och se Mona. Hon är ju förtusan Ashleys advokat. Jag förstår väl varför hon gjorde det, skydda Specner men ändå.
 
Jag visste redan att det var Jenna som var i sjön. Så är det ju när man är sen med att se. Jag fattar inte vad hennes deal med Shawna är? Är dom ett par?
 
Tyckte synd om Emily som fick stanna i Alisons mammas hus. Lite creepy. Och när redcoat var i huset? Det var rätt läbbigt! Men är red coat Cece Drake? Är alla överens om det? Och är red coat A? Jag är lite förvirrad :P
 
Synd om Ezra som inte visade sig vara Malkums pappa efter allt som har hänt. När han fick tårar i ögonen stackarn, tyckte synd om honom då. Allt detta är säkert för att det ska lösa sig i framtiden mellan han och Arya. Som jag by the way gillar med sin nya kille! Hoppas inte han visar sig va skum nu. Han var ju trotts allt på samma fest när Jenna trilla i vattnet!
 
Vad har jag glömt? Jo, Wren. Jag fattade i säsong 3 att han var skum och involverad på något sätt. Nu fick man det bekräftat iallafall. Undra hur mycket han har gjort?
 
Jag gillade Caleb i detta asvnittet. Han sa bra saker till Hanna!
 
Nu skulle jag vilja veta av er:
Vem tror ni är A och Red coat? Samma person?
Och tycker ni fortfarande att serien är bra?
 
Hade varit kul om ni som ser på PLL ville svara :) Alltid kul att läsa!
 

Devious maids blir förnyad!

Kategori: Devious maids

 
Lifetime har förnyat Devious madis till en andra säsong på 13 avsnitt! Det är deras mest snabbväxande serie genom tiderna. Detta tycker jag var roligt att höra för jag har kommit in i allt drama nu. Ska skriva om avsnitt 7 och 8 snart!
 

Suits S03E05

Kategori: Suits

 
Bra att Donna berättade för Harvey om Stehpen. Jag trodde iförsäg att Harvey skulle reagera lite annerlunda. Men det är klart, han har inte rätt att säga till henne vem hon ska dejta. Jag vill ju ha Donna och Harvey tillsammans men samtidigt vad händer då med serien? Deras jobb/vänskapsrelation som jag älskar kommer inte bli densamma. Så jag är lite kluven i det där. Har lite svårt för Stehpen med. Han är för arrogant för min smak. Nästa vecka är det ett tillbakablick avsnitt så man får se hur Donna och Harvey träffades. Ska bli riktigt kul att se!
 
Mike och Rachel tyckte tillochmed jag var lite jobbiga i detta avsnittet. Deras relation tar över mer och mer. Undra om Rachel kommer in på Stanford och om hon åker?
 
Haha, Louis och den där andra snubben. Dom är så roliga, eller Louis är såklart bäst. När han tog upp katten!
 
Stör mig fortfarande på Jessica. Nu när hon märker att hon inte kan bestämma lika mycket längre förväntar hon sig bara att Harvey ska förlåta henne. 
 

Twisted S01E10

Kategori: Twisted

 
Detta kändes som ett typiskt mellan avsnitt. Det var inte speciellt spännande! Hen som spelade in videon avslöjades. Det var Ricos mattenörd vän, ganska otippat. Vem gör så?
 
Nu fick Jo reda på att Lacey och Danny har haft ihop det bakom hennes rygg. Tyckte faktiskt lite synd om henne när hon berättade för Lacey att hon aldrig skulle gå bakom ryggen på henne för deras vänskaps skull så har Lacey gjort exakt det. Kunde hon inte bara berättat det för Jo då?
 
Jag tyckte det var så pinsamt när Jo erkände för hela skolan att hon var kär i Danny. Inte för hennes skull utan mer för seriens skull för det var så löjligt. Ingen skulle erkänna en sådan sak för en hel skola. Och att Danny blev utslängd? Dom hade inga bevis alls på att han hade gjort något.
 
Jaja. Känns som jag var rätt negativ men tyckte avsnittet var sådär. Om jag har fattat det rätt så är sommarfinalen alltså nästa vecka? Eller har jag fel nu igen?
 

Sandra Oh lämnar Grey's anatomy

Kategori: Grey's anatomy

 
Det är med en stor klump i magen jag skriver detta. Efter den tionde säsongen av Grey's anatomy så slutar Sandra Oh att spela Cristina Yang. 2012 skrev huvudskådespelarna på ett två års kontrakt som går ut när säsong 10 är klar. Dom andra skådespelarna har inte gått ut och sagt om dom ska stanna eller ej. Jag tycker att om Cristina försvinner efter säsong tio så gör inte fler säsonger sen. För ett Grey's anatomy utan Yang går inte. Det kommer inte bli samma sak.  
 
Denna nyhet tog rätt hårt på mig. Vi får hoppas att allt blir bra ändå.
 

Teen wolf S03E10-11

Kategori: Teen wolf

 
Jag hann inte med Teen wolf förra veckan för jag prioriterade The killing istället. Ni vet att jag har varit upp och ner med Teen wolf, ibland bra ibland är det bara rörigt. Jag gillade båda avsnitten iallafall så var ju skönt!
 
Nu när jag ska skriva om båda avsnitten har jag typ glömt vad som hände i det första jag såg. Men Scott gick med i alhpa gänget för att rädda hans mamma som Jennifer tog. Jag förstår varför han gjorde det. Nu vet jag inte vad han är med i längre för efter dagens avsnitt så var han ju med dom andra. Jag tycker inte Scott känns som en alpha än. Inte redo riktigt. 
 
Nu har Jennifer Allisons pappa också. Han gav iförsäg upp sig frivilligt men det var väl för att rädda Allison. Undra vad hon ska med alla föräldrarna? Bara offra dom? På slutet offrade sig Scott, Allison och Styles för att rädda sina föräldrar. Alltså fy vad hemskt det måste va att trycka ner någon man älskar så under vattnet som dom andra fick göra. Man vet att man dödar dom, även om det bara är i några minuter. Där fick man ju det bekräftat att det är något mellan Allison och Isac också!
 
Slutade Derek va alpha nu för att rädda Cora? Hans ögon ändrade ju färg?
 
Sist men inte minns kyssen mellan Styles och Lydia. Söta! Tyckte hela scenen efter var rätt rolig. Kände nästan Styles panikattack innan kyssen!
 
Sommarfinal nästa vecka då sen är det upphåll till januari!
 

True blood S06E09

Kategori: True blood

 
Eric räddade alla vampyrerna från vampcamp. Vilket var bra. Nu tror jag bara att det kommer bli typ krig. Vampyrerna kommer väl vilja hämnas på människorna eller nått. Eller bara dricka fe-blod? 
Sen förstod jag inte slutet när Eric flög upp i luften. Vad gjorde han? 
 
Begravningen var fin, saknar Terry lite. Arlene och Terry och deras familj var nästan det ända normala som serien har kvar. Kommer sakna det!
 
Sen måste bara säga att jag hatade polischef Andy först men jag gillar honom nu! Han är snäll mot sin dotter och hans historia på begravningen va fin!
 

Dexter S08E07

Kategori: Dexter

 
Hannah is back! Jag gillade Hannah som fan förra säsongen och tyckte om att Dexter hade hittat någon. Det jag inte gillar med henne är att hon förgiftar Deb! Nu för andra gången också. Jag fattar att Deb inte litar på Dexter för hon vet hur han blir runt henne. Så undra vad Debra kommer göra åt saken? Om hon lämnar in henne till polisen kan ju Hannah sätta dit Dexter. Döda henne tror jag inte Deb gör, men man vet ju aldrig. Men som sagt, om Dexter ska va med någon så ska det va Hannah (Rita förblir dock bäst..)
 
Jag stör mig som fan på Zack? som jag tror han heter. Det kommer bara bli trubbel för Dexter om han ska hålla ordning på honom också. Polisen kommer ju se kopplingar mellan morden om han bara ska döda och lämna kropparna efter sig. Att Zack mördade Cassy kände jag på mig redan när jag såg promon till detta avsnittet förra veckan. Och sen borde väl inte bara Dexter va ansvarig för Zack? Dr.Vogel borde väl också vara det. Jag tror att det kommer sluta med att Dexter dödar Zack. Känns nästan lika bra. 
 
Jag gillar Debs chef. Kan tänka mig dom tillsammans faktiskt.
 

The killing Säsong 2

Kategori: The killing

 
Såg som sagt klart säsong 2 av The killing igårkväll. Var så spännande på slutet! Och nu vet jag äntligen vem som mördade Rosie.
 
Bästa avsnittet: Precis som förra säsongen var dom sista avsnitten bäst. Det var där man fick svar på alla frågor man har haft under två säsonger.
Bästa karaktären: Holder är min favorit nu!
Snyggaste karaktären: Holder, men han har så ful frisyr och mustach, haha.
Bästa paret: Tyvärr var där inte mycket kärlekspar i denna säsongen. Så jag säger Holder och Linden! Dom ställer upp för varandra och gör ett grymt jobb!
Bäst i säsongen: Spänningen! Dom får alltid till slutet på varje avsnitt att bli jätte spännande så man måste se nästa avsnitt med en gång! 
Värst i säsongen: Dom går lite för långsamt fram. Allting kommer som en bomb på slutet! 
Övriga kommentarer: Denna säsongen har varit jätte bra även om den hade kunnat gå lite snabbare framåt. Det var intressant att se Linden på psyket och få veta mer om varför hon hamnade där första gången. Tyckte det var bra att Jack fick åka till sin pappa för hon hade faktiskt inte så bra koll på honom. Holder är så jäkla rolig hela tiden, haha! Det blir en bra kontrast till Linden som är mer allvarlig. Sen var det såklart synd om Larsens under hela säsongen och slutet gjorde det bara värre! Först sticker Mitch i säsong 1 och jag tyckte så synd om Stan hela denna säsongen. Det visade sig att Jamie låg bakom mordet med moster Terry. Man fattade att det var Jamie i näst sista avsnittet. Blev nästan lite irriterad att det var han för han var så snäll mot Richmond när han var på sjukhuset. Men det visade sig att han var rätt ostabil och lite FÖR inne på att få Richmond att vinna valet. Att det var Terry som faktiskt puttade ner bilen i sjön var så sorgligt. Hon visste inte att det var Rosie i bilen, men ändå. Hur kan man göra så? Och hur har hon kunnat hålla tyst under hela tiden? Hjälpt familjen medans hon vetat att hon dödade Rosie. Det kom iallafall som en chock för mig att det var hon. Nu ska jag börja se säsong 3 som jag har höga förväntningar på för har läst att den ska vara jätte bra! Det har gått 1 år sen dom löste Rosie mordet  det är allt jag vet!
 

VECKA 33

Kategori: Devious maids

Jag har kommit lite efter i några serier för jag har inte kunnat sluta kolla på The killing. Såg klart säsong 2 igårkväll så ska börja på säsong 3 ikväll tror jag. Eller jag måste se Dexter först. Pretty little liars och Teen wolf kommer mina tankar om när jag har hunnit se dom. Devious maids har jag sett men inte hunnit skriva om. Det är mycket reality serier nu. Jag känner inte alltid för att se på det. Måste va på ett speciellt humör för att kolla.  Annars ser veckan ut såhär:
 
Mitt tvtittande v.33;
 
Dexter
True blood
Devious maids
The white queen - Nu har jag så många avsnitt att se så jag funderar på att lägga denna på hyllan tills vidare.
Keeping up with the Kardashians 
The real housewives of New jersey 
The real housewives of Miami - Säsong 3 börjar imorgon!  
Teen wolf - Inte hunnit se förra veckan än
Pretty little liars - Inte hunnit se förra veckans avsnitt här heller
Face off - Säsong 5 börjar på onsdag! Får se om jag kollar på det eller om jag kollar någon annan gång.
Twisted - Väldigt glad att säsongen inte var slut som jag trodde :)
Suits 
The bridge - Tycker att den här serien är sådär. Inte kommit in i den ordentligt tror jag.
Graceland
Project runway - Har inte sett förra veckans avsnitt men annars är jag ikapp. Rolig säsong än så länge!
 
Maraton;
 
Gilmore gilrs - Det går sakta men säkert framåt. Är på säsong 2 fortfarande.
The killing - Ska börja på säsong 3
 

Graceland S01E08

Kategori: Graceland

 
Briggs, alltså han gör mig galen! Man fick ju reda på i förra avsnittet att han är knarklangare. Okej tänkte jag, det var ju inte så bra att han är det men det kan jag väl leva med. Men efter veckans avsnitt är jag riktigt frustrerad! Jag fattar att han måste rädda sitt eget skinn! Men att brotta ner Mike och göra honom medvetslös var förjävligt. Tycker också det var hemskt när han iprincip tvingade Mike att vara kvar och se tortyren. Tänker han inte alls på dom andra? Det verkar inte så. Jag hade sakta men säkert börjat gilla Briggs men det har gått väldigt snabbt att inte gör det längre! Och hur länge tror han att han kan hålla på såhär?
 
Jag tycker Mike och hans tjej är så söta. Hoppas det löser sig mellan dom!
 

True blood S06E08

Kategori: True blood

 
 
Det är så många storylines alltid i True blood. Kommer ihåg i säsong 1 när det iprincip bara var en. Nu börjar storylinesen iallafall gå ihop med varandra. Nästan alla vampyrerna är på fängelset. Jag tycker Jessica och killen är så söta ihop. Hoppas han klarar sig. Har knappt sett ett gulligt vampyrpar under hela seriens gång. Jag vill att alla ska klara sig ifrån solen. Eller jag hoppas att hon som Jason har blivit utsatt för dör. Jag vill att Steve ska klara sig, han är lite små rolig imellanåt. 
 
Så Sookie bestämde sig för att gifta sig med Warlow och bli vampyr. Kanske på tiden att hon blir vampyr. Vet faktiskt inte hur jag känner för det. 
 
Jag blev irriterad på Sookie när hon kom springade till Sam. Trodde hon på allvar att han bara skulle släppa allt och bli ihop med henne? Haha, vad ska man säga? Men att hon var gravid, hans nya tjej, det kom som en chock. 
 
Tycker så synd om Arlene. Har alltid gillat henne och Terry så det känns lite tråkigt. 
 
Eric måste ju ha kommit åt Warlow i slutet, men han dog väl inte? Eller?
 

Dexter S08E06

Kategori: Dexter

Detta inlägget kom lite väl sent men så blir det ibland.
 
 
Det stora i detta avnittet var ju att Dexter ska börja lära killen (som jag som vanligt inte kommer ihåg namnet på) the code. Undra hur det kommer gå? Jag vet inte om jag tycker om det eller inte. Kan inte bestämma mig. Det kommer säkert sluta med att Dexter dödar honom ändå. 
 
Så Debs boss har en liten crush på henne. Det har jag fattat ett tag och om inte Deb och Quinn blir ihop igen så skulle jag kunna tänka mig Deb med honom. Han verkar vara en bra kille!
 
Sen tyckte jag faktiskt synd om Quinn att inte Batista befordrade honom.
 
Hur awkward var det inte på Dexter och Cassys dejt!? Skämdes ihjäl. Fattar att hon tog med sig en annan dejt sen!
 
Och slutet! Hannah is back! Jag visste inte ens att hon var ute ur fängelset? Får se vad som händer med det då. Dexter kanske mördar henne också!
 

Suits S03E04

Kategori: Suits

 
Suits fortsätter att leverera bra avsnitt efter bra avsnitt! Denna säsongen är lite mer speciell för det är bara ett fall dom jobbar med.
 
Bara inledningen på avsnittet fick mig att skratta, Louis såklart! Men nu börjar han jobba emot Harvey igen och ja. Har dubbla känslor om det. Han är så snäll och bra när han hjälper till. Men samtidigt har Harvey och Louis alltid hållt på att bråka/göra som dom själva vill så det hör till lite. 
 
Katrina blev lite bättre i detta avsnittet. Hoppas hon kan bli lite snällare hon också. Sen Jessica tålde jag inte! Måste hon ha all makt HELA tiden? Hon har ju själv satt sig i den situationen precis som Harvey sa. Och nu fick jag också veta att Jessica äger 49% och Darby 51%. Hoppas bara att allting löser sig mellan Harvey och Darby nu trotts att Ava förlorade sitt företag. Det var ju inte Harveys fel och det vet ju Darby så.
 
Det är kul att Rachel och Donna har blivit kompisar! Sen hoppas jag på Donna och britten men mest för att Harvey kanske kan få upp ögonen för Donna och fatta vad hon gör för honom hela tiden. 
 

Twisted S01E09

Kategori: Twisted

UPDATE: Haha, känner mig lite dum nu men det visade sig att Twisted inte gick på sommarfinal än. Så mitt sorgarbete var totalt i onödan ;) Min app som jag är så nöjd med (tills nu..) hade inte uppdaterat att det skulle komma fler avsnitt så jag tog förgivet att det var slut precis som The fosters. Men tänk vad glad man kan bli av att man kan ha fel ibland!
 
Ibland är jag lite töntig. Brukar vänta så länge som möjligt innan jag tittar på det sista avsnittet av en serie för jag vill inte att det ska ta slut. Ibland kan det gå flera dagar och avnittet bara ligger där. För hur gärna man än vill se det så vet man ju att det är slut sen. Man får inte se mer på flera månader. Eller när det är det sista avsnittet någonsin, då blir det ännu värre. Nästan som sorgarbete, haha. Känner ni igen er? 
 
 
Igår var det sommarfinal av Twisted, då kände jag lite som jag skrev ovan. Fast det var värre med The Fosters. Nu får vi inte se mer av Twisted tills januari. Jag tyckte finalen var lite trist. Man fick inte reda på så mycket mer information än det man redan visste.
 
Jag tror mer och mer att Dannys pappa lever. Karen sa att hon inte visste någonting om Connecticut men det visade det sig att hon gjorde. Undra vad han höll på med där? Och vad vet hon om det? Hon kanske är mer inblandad än man tror?
 
Sen tyckte jag mer att allting man redan visste om kom upp igen. Danny berättade för Jo och Lacey om halsbandet, det borde han gjort med än gång. Det är ju uppenbart något skumt med det här halsbandet. Snyggt är det inte heller :P Tyckte faktiskt lite synd om Danny när både Lacey och Jo stack. Han såg så ledsen ut. Men jag hade säkert reagerat likadant om jag var dom.
 
Man fick lite tillbaka blickar i avsnittet också om när Danny var liten. Jag vet inte om det skulle föreställa varför Karen erkände mordet men tyckte det var lite långsökt."Jag sa att jag ville ha en flicka när du var tio därför erkänner jag ett mord jag inte gjorde". Och det är ju som Danny säger att om hon erkänner mordet för att skydda honom så tror hon ju att han gjorde det. Sen hade väl Ricco en poäng att hans mamma måste älska honom väldigt mycket för att erkänna ett mord hon inte gjort bara för att skydda sin son, men ändå. Men man kände på sig att hon skulle komma hem igen.
 
Och såklart ska Ricco få den videon med Lacey och Danny. Känns som han hamnar i mitten eller befinner sig på fel plats på fel tid hela tiden. 
 
Kommer sakna Twisted men blev lite besviken på avslutet. Det kunde varit lite mer spännande eller man kunde fått veta mer om mordet, någon ledtråd eller nått. Det saknades någonting iallafall!
 

The Fosters S01E10

Kategori: The fosters

 
Åh så bra detta avsnittet var. Jag både skrattade och grät. Stef och Lena gifte sig, det var jätte fint. Först tänkte jag att Stef fan fick skärpa sig lite. Men när hon pratade med sin pappa så förstod man ju varför hon hade varit sån. 
 
Wyett ska flytta. Buhu jag som tycker så mycket om honom. Det är nästan, men bara nästan att jag shippar han och Callie tillsammans. Detta kommer låta jätte konstigt men jag älskar Wyetts röst, haha. Eller skådespelarens röst blir det väl. Den är behaglig att lyssna på. Om inte han är med mer kommer jag verkligen att sakna honom.
 
Brandon och Callie kysstes ÄNTLIGEN! WOHO! Och det var så fint :) Fick tårar i ögonen. Såklart så kom någon på dom, i detta fallet Jude. Han beskyller Callie att vara självisk men det tycker jag inte stämmer. Vafan dom fick lämna deras förra fosterhem för att Liam våldtog Callie, sen när är det själviskt? Jag vet inte om Jude vet vad Liam gjorde med henne. Sen direkt när hon kom ut ifrån ungdomsanstallten letade hon upp Jude och tog med honom till Lena och Stef. Sen förstår jag om han är rädd att dom inte ska vilja ha kvar dom om det kommer ut.
 
Stef och Lena bestämmde sig för att adoptera Jude och Callie. Har sett diskutioner om att det skulle va fel om Calli och Brandon blir ihop pga av att dom blir syskon. Men dom har inga som helst blodsband och dom har inte växt upp tillsammans så jag ser inte problemet egentligen. Dom är inte syskon mer än på papper. Jag tycker att det är lite löjligt att dom inte ska kunna vara tillsammans pga av det. Jag har själv styvsyskon och jag skulle aldrig bli kär i min (styv)storebror för vi känns som syskon och har växt upp med varandra sen vi var små. Men det har inte Callie och Brandon därför ser jag inget fel i det.
 
Jag tycker synd om Jesus och Lexi. Om Lexi åker kommer hon inte tillbaka det sa hennes föräldrar. Jag gillar Lexi så jag hoppas hon inte försvinner från serien helt. 
 
I slutet så stack Callie. Nu tyckte jag att hon var självisk fast ändå inte. Hon stack ju för Judes skull så han fick en bra familj att stanna hos. Bra att hon gick till Wyett<3 och inte liftade med något freak. Hon kanske tillochmed kan bo hon Wyett ett tag?
Jag hoppas verkligen att Wyeet kommer tillbaka! En av mina favoriter!
 
Kommer sakna The Fosters jätte mycket. 
 
Sen till något helt annat. Jag har haft migrän i måndags och igår så jag har bloggat lite sämre än jag brukar. Har också kollat mindre på tv. Så har fortfarande inte sett Dexter eller True blood. Men jag ska skriva om avsnitten så fort jag har sett dom.
 

VECKA 32

Kategori: Allmänt

Denna veckan är det sista avsnittet av både Twisted och The fosters. Kommer sakna dom! Men vad jag har läst kommer dom tillbaks i januari och visar resten av säsong 1!
 
Mitt tvtittande v.32;
 
Dexter
True blood
Devious maids
The white queen - Ligger fortfarande efter...
Keeping up with the Kardashians - Ligger efter
The real housewives of New jersey 
The fosters 
Teen wolf
Under the dome - Har inte sett något alls. Läst så mycket olika saker om serien. Ibland blir jag sugen att se, ibland inte. Men jag hatar den bilden på killen och hunden som står på var sin sida om bubblan. Den fick mig att inte vilja kolla alls :P
Pretty little liars
Twisted
Suits
The bridge
Graceland
Project runway - Fortfarande inte tagit tag i avsnitten. Skärpning!
 
Maraton;
 
Gilmore gilrs - Det går sakta men säkert framåt. Är på säsong 2 fortfarande.
The killing - Är på säsong 2 nu!
 

The killing Säsong 1

Kategori: The killing

 
Nu har jag sett klart på The killing säsong 1. Det handlar om Rosie som blir hittad mördad i en kampaj-bil som tillhör Darren Richmund. Man får se allting från 3 olika perspektiv, polisens, hennes familj och politikernas. 
 
Bästa avsnittet: Dom 2 sista avsnitten på säsongen var bäst. Det var då det började hände lite!
Bästa karaktären: Holder och Linden. Gillar dom två lika mycket
Snyggaste karaktären: Holder som spelas av svenske Joel Kinnaman. Han är inte så snygg i The killing men man vet ju hur han såg ut i tex Tjenare kungen!
Bästa paret: Jag tyckte att Mitch och Stan var så söta i början på säsongen. Sen lämnade hon honom med barnen :( 
Bäst i säsongen: Älskar relationen mellan Holder och Linden. Sen tycker jag dom spelade bra. Man riktigt kände Stan och Mitch och pojkarnas sorg.  
Värst i säsongen: Slutet! Vafan?! Man fick ju inte veta vem mördaren va. Och varför gjorde Holder så? Är han en fulpolis eller? Hoppas inte det för jag gillar honom! 
Övriga kommentarer: Jag vågade inte börja kolla på denna serien själv. Hade fått för mig att den var jätte läskig. Så jag och en kompis började kolla men det visade sig att det inte var så farligt. Så jag har plöjt igenom resten själv. Den är väldigt deprimerande, det regnar alltid och det är inte mycket humor. Det som jag stör mig på är att det knappt hände någonting under 11 avsnitt sen dom sista 2 så händer det jätte mycket. Det blir lite segt att titta på när dom lägger upp det så. Jag stör mig också på att man inte fick veta vem som mördade Rosie. Också blev Richmond skjuten i slutet. Får se om han överlever. Tror inte att det är han som är mördaren, men han är lite små äcklig. Men jag gillade ändå serien och jag måste få veta vem som mördade Rosie. Och sen ska ju säsong 3 vara jätte bra så jag måste se den!
 

Orange is the new black Säsong 1

Kategori: Orange is the new black


Här är min sammanfattning på Orange is the new black Säsong 1. Som jag skrev i förra avsnittet så älskade jag hela säsongen!
 
Bästa avsnittet: Alla avsnitt var lika bra. Tråkigt svar men sant. Det fanns inte ett ända avsnitt på säsongen som inte var bra. Det brukar alltid finnas något som inte är bra men nej, hittade ingenting.
Bästa karaktären: Hur ska man kunna välja? Jag älskade Poussey, var så synd att man inte fick någon flashback på hennes historia. Hon var helt underbar! 
Snyggaste karaktären: Haha. Finns inte så många att välja på men det får väl bli vakten. INTE Pornstache Mendez utan John Bennett!
Bästa paret: Bennet och Dayanara, så söta!
Bäst i säsongen: All humor. Men alla flashbacks på alla i fängelset. Det var så intressant att få veta varför dom hade hamnat där. 
Värst i säsongen: Jag hatar Pornstache Mendez! Men vem fan gjorde inte det?! Han var vidrig. Sen börjar man så smått hata Mr.Healy också. Det han gjorde i slutet!!!
Övriga kommentarer: Så svårt att skriva en sammanfattning när man gillar allt. Helst hade jag valt alla karaktärer som bästa. Man tycker om alla på sitt lilla vis. Jag längtar som tusan till säsong 2 och den kommer väl inte förens om ett år typ. Snacka om paniken jag känner pga av slutet! Vill bara dra iväg Piper därifrån. Nu kommer hon väl få förlängt fängelsestraff. Men Tiffany kan väl inte dö? Eller? Om serien ska kunna hålla på länge så måste väl Piper få förlängt straff men mord! Det känns lite väl.. Sen vet jag inte vem jag tycker Piper ska va med av Alex eller Larry. Hoppas man får se fler flashbacks i nästa säsong! Finns en massa kvinnor jag vill veta mer om! Den här serien får 10 av 10 möjliga!
 

Orange is the new black

Kategori: Orange is the new black

 
Jag såg klart Orange is the new black på 2 dagar. Ska skriva en sammanfattning på säsong 1 sen men först ville jag bara tipsa om den! Se den om ni inte redan har gjort det! Den är så fruktansvärt bra! Det är rolig, sorglig och seriös. Skådespelarna är fantastiska och den är välskriven.
 
Såhär beskriver Netflix serien;
From the creator of “Weeds” comes a heartbreaking and hilarious new series set in a women’s prison. Piper Chapman’s wild past comes back to haunt her, resulting in her arrest and detention in a federal penitentiary. To pay her debt to society, Piper trades her comfortable New York life for an orange prison jumpsuit and finds unexpected conflict and camaraderie amidst an eccentric group of inmates.
 
Det är inte ofta jag skrattar högt åt en tv-serie och gråter i samma avsnitt. Men det gjorde jag med den här! Det bästa är att man får se tillbaka blickar om hur varje karaktär har hamnar i fängelset! Åh, som sagt se den!
 

Suits S03E03

Kategori: Suits

Suits levererar som vanligt ett riktigt bra avsnitt! Nu var det några dagar sen jag såg det men ska försöka skriva ändå!
 
 
Dom fortsätter fallet med Ava. Nu blev hon gripen för 3 mord. Harvey och Mike löste det såklart i slutet. Det jag funderar på är varför dom har haft samma fall i 3 avsnitt? Det brukar vara ett fall i varje avsnitt som dom löser i slutet. Inte för att det har gjort mig någonting för jag gillar att se Michelle Fairley på tv igen. Får se om det blir ett nytt fall nästa vecka! 
 
Nu när Harvey löste fallet med Ava så borde han få ta över firman från Jessica. Jag förstår inte riktigt hur det ska gå till. Bestämmer Edward Darby det? Jag har fattat det som att han och Jessica har lika stor makt men det kan inte vara så. Ska bli intressant att se i nästa avsnitt vad som händer!
 
Jag gillade att Harvey försvarade Mike inför Katarina. Hon är en jäkla bitch rent ut sagt! Sen gillar jag inte skådespelerskan som spelar Katarina för hon har spelat sådana roller innan som man inte har gillat så det sitter i. För mig är hon redan galen för hon har spelat galen både i One tree hill och PLL. 
 
Och den brittiska Harvey. Undra om Harvey blir sotis nu när Donna kommer gå ut med honom. Hoppas hoppas, haha!
 

Pretty little liars S04E08

Kategori: Pretty little liars

 
Jag tog en internet fri dag idag för det har varit så varmt ute. Har legat på stranden och badat hela dagen. Nu börjar det svalka lite, men det är fortfarande 26 grader ute! Aja, jag såg PLL igårkväll iallafall och det var ett bra avsnitt.
 
 
 
Tänkte hela avsnittet att Hanna inte kommer erkänna mordet. Det kommer komma någonting ivägen. Eller jag hoppades på det men jag hade inte förväntat mig att Mona skulle erkänna mordet! Blev helt chockad! Undra varför hon gjorde det? Jag kan tänka mig att hon gjorde det för att hon är rädd för A. A kommer ju inte åt henne i fängelset så där är hon trygg. Tror inte hon gjorde det för Hannas skull. Då hade hon inte hjälpt A i första taget om hon bryr sig så mycket om henne. Och hon skulle aldrig erkänna mordet om hon faktiskt hade mördat honom. Fast som sagt, man vet aldrig med PLL.
 
Jag kommer knappt ihåg vad som hände i resten av avsnittet pga slutet, haha. Men Aria och Mike bryr jag mig inte så mycket om. Tycker synd om Emily och hon är ju dum om hon inte åker iväg. Sen kommer jag sakna Caleb när han drar till Ravenswood. Hur kommer dom göra med han och Hanna?
 

Devious maids S01E06

Kategori: Devious maids

 
 
Genevieve blev av med alla sina pengar för att hennes business manager stack med dom. Hon hade låtit honom ha full kontroll över alla hennes pengar + Remis collegefond. Så hon gick till sitt ex för hjälp, som hon var tvungen att ligga med för att få pengar. Det gjorde hon såklart :P Och nu vill hon hitta och gifta sig med make nummer 7.
 
Marisol försökte hitta den där dvdn som hennes son pratade om. Det gick sådär. Hon lyckades hitta dvder på Taylor istället. Sen blev hon sparkad för Adrian och Evelyn kom på henne. Men nu vet hon iallafall vart dom har sina dvder!
 
Carmen var rätt rolig i detta avsnittet! Att låta hunden rulla sig i sängen, haha. Men nu verkar hon och Sam få till det. Undra om det blir seriöst eller bara en fling.
 
Och stackars Spence fick en hjärtattack medans han hade sex med Rosie! Och nu har hans fru fått för sig att hon ska börja i terapi och bli en bättre fru åt Spence. Jag vill att se Spence och Rosie tillsammans så hans fru kan slänga sig i väggen!
 

Twisted S01E08

Kategori: Twisted

 
 
Läskigt avsnitt! Dom där maskerna tyckte jag var riktigt obehagliga. Är bara rädd för att det blir för likt Pretty little liars med maskerna och om dom ska börja filma som någon gjorde i slutet. Undra vem det var? Laceys pojkvän? Eller han som Jo gick ut med? Appropå han som Jo gick ut med så visade han sig ligga bakom alla läskiga grejer som hände i avsnittet. Bara för att han skulle få en bra dokumäntär, creap. 
 
Jag blir mer kär i Ricco för varje avsnitt som går. Så gullig! Han och Jo kan väl bli ihop under resten av säsongen? Tycker dom är så söta ihop. 
 
Danny och Lacey, jag vet inte vad jag tycker. Tycker bättre om Lacey än jag gjorde innan men samtidigt så tycker jag hon är så elak mot Danny när hon vill hålla deras relation hemlig. Tycker verkligen dom ska berätta det för Jo. Då kanske Jo kan gå vidare också! Nu får hon säkert reda på det av den där filmen som någon spelade in!
 
Och slutet! Karen erkände mordet på Regina. Tror inte det var hon. Hon gör det för att skydda Danny. Eller för att skydda Dannys pappa. Karen kanske vet att han lever? Eller så fattade hon något när Danny började prata om pappan. Först trodde jag hon skulle skylla allt på Danny. Bra att hon inte gjorde det!
 
Nästa vecka är det sommarfinal. Bra att det kommer fler avsnitt! Serien är för bra för att läggas ner!