kinglionheart.blogg.se

Detta är en blogg om tv-serier

Teen wolf S03E09

Kategori: Teen wolf

 
 
Ja! Jag gillade detta avsnittet också! Så kul det är när man gör det. Ska bli intressant att läsa hur alla andra uppfattade det här avsnittet för jag tyckte det var lite svårt att hänga med!
 
Den stora grejen var ju att Jennifer är mördaren! Jag kände mig så dum när jag fattade det. Varför har jag inte misstänkt henne?! Bara för att jag var så himla pepp för att Derek fick ett kärleksintresse! Sånt gör mig alltid irriterad, haha. När jag själv inte har listat ut hur det ska sluta eller vem som är mördaren etc. Tyckte iallafall att det var synd att det var Jennifer. Men manusförfattarna hade gjort det bra för som sagt jag misstänkte henne inte alls. Nu fattar jag bara inte varför hon gör det hon gör. Hon hatade alphas? Och vad är hon för något? Sen tycker jag så synd om Derek.
 
Sen Lydia. Jag minns inte vad Jennifer kallade henne. Skrikande kvinnan? Jag vet inte, men alla varulvarna reagerade på hennes skrik.
 
Ethan berättade lite om hur han och hans bror hamnade i Deucalions gäng. Jag gillar Ethan, han verkar snäll. Men undra vad som händer med honom om hans bror dör? Kan ju hoppas att hans bror dör och han får stanna kvar.
 
Jag shippar Isac och Allison jätte mycket! Dom har så bra kemi. Dom dejtar ju på riktigt också så det är kanske inte så konstigt om deras kemi är bra i rutan med.
 
Deucalion vill alltså ha Scott för att göra honom till ett mindre hot. Han får inte bli en mäktigare alpha än han själv.
 

ABC family

Kategori: Allmänt

 
Det är många som redan har bloggat om det här och jag skrev lite i förra inlägget men ABC family har gått ut med följande;
 
Switched at Birth blir förnyad till en tredje säsong. Jag kollar inte på den serien. Började med några avsnitt när den började gå men tyckte inte den var så bra.
 
The Fosters och Twisted blir upplockade för fler avsnitt. Jätte kul tycker jag!
 
Bunheads och The lying game har tyvärr blivit nerlagda. Jag tittade på TLG och det är jätte trist. Men Bunheads tyckte inte jag var bra!
 
Och som ni säkert vet så fick Pretty little liars en sjätte säsong redan innan den femte började gå!
 

The fosters S01E09

Kategori: The fosters

Jag köpte en ny dator igår eftersom min fyra år gamla Macbook bokstavligen gick i bitar. Så nu sitter jag och skriver på min nya Macbook air. Jag är så glad och en av dom bästa sakerna med den är att skärmen är så bra så tv-serierna blir hundra gånger roligare att titta på! Såg precis The fosters och innan idag har jag sett Orange is the new black som var sjukt bra! Se den!
 
 
Förra avsnittet slutade med att Stef och Micke gick in i Anas hus och man hörde en massa skott inifrån huset. I dagens avsnitt visade det sig att det var Stef som hade blivit skjuten och att Mike sköt Anas pojkvän. Stef klarade sig vilket kändes rätt självklart. Det som jag tänkte på genom hela avsnittet var att dom tjatade så mycket om hur sjävla skottlossningen gick till. Tyckte det var självklart att det inte var Mike eller Stefs fel för Anas pojkvän sköt ju Stef så Mike dödade ju honom i självförsvar. Men i slutet så fick man se Stef minnas hur det gick till och då gick Anas pojkväns pistol av när han tappade den i golvet? Första skottet sköt han men det skottet som träffade Stef var det skottet som avlossades när han tappade den i golvet. Sen sköt Mike honom. Så fattade jag det som. Varför har dom krånglat till det så? Det är bara för att Mike ska hamna i trubbel. Men jag tycker inte att det spelar någon roll för hur skulle han veta det? Aja.
 
Sen tillbakablickarna var lite tråkiga tyckte jag.. Eller tråkiga kanske är fel ord men korta. Hade gärna sett lite mer!
 
Och Wyatt <3 Hur söt är inte han? Tycker bara ännu mer om honom nu! Sen var Talya bara tvungen att komma där! Dom sparar väl Callie och Brandon till sommarfinalen!
 
Bröllop i nästa avsnitt då. Längtar redan!
 
Förresten så har The fosters och Twisted blivit uppplockade för fler avsnitt av ABC family!
 

True blood S06E07

Kategori: True blood

 
 
Jag gillade avsnittet även denna veckan! När det blir lite mindre fokus på varulvarna så blir det genast bättre. 
 
Sookie hade inte blivit vampyr. Jag vet inte om jag hade brytt mig om hon blev det. Kanske hade varit kul, hon hade ju blivit både vampyr och fe. Warlow gillar jag. Som man hatade honom innan. Lite lustigt ändå.
 
Stackars Arlene! Carrie Preston som spelar Arlene är en grym skådis. Alla roller som hon spelar gör hon jätte bra! Hon är till och med Emmy-nominerad för sin gästroll i The good wife i år. Sen är hon gift med Michael Emerson, han som spelar Ben i Lost och Harry i Person of interest. Fast det var inte Carrie Preston jag skulle skriva om, haha, utan Arlene. Jag tycker så synd om henne. Hon och Terry har ju 3 barn och nu blir hon helt ensam. 
 
Åh, Eric! Smälter man när man ser honom gråta? Ja, det gör man! Jag brydde mig inte så mycket om hans syster men tyckte ändå det var tråkigt. Gillade att BIll och Eric samarbetade lite. Bill behöver komma in i gänget lite för nu är han helt själv i sitt hus. 
 
Sen tyckte jag lite synd om Jason när Jessica ville att han skulle vakta dörren så hon kunde ha sex med den andra vampyren. Men det blev ännu mer synd om honom när hon jäkla Gud-Sarah slängde in honom i vampyr buren. 
 
Haha och Pam är ju bäst! 
 

Dexter S08E05

Kategori: Dexter

 
 
Sjukt spännande avsnitt idag! Trodde aldrig att Dr.Vogel skulle dö för det känns inte som hennes storyline är klar än. Och det gjorde hon inte heller, istället slog hon kidnapparen/mördaren. Försökte göra som hans mamma gjorde när han var liten. Sen kom Dexter och Debra och rädda henne. Dexter stack en gardinstång i kidnapparens (minns inte vad dom kallade honom) kropp. Sen tog Dexter med Debra och Dr.Vogel ut på båten! Han har aldrig haft någon med sig på båten innnan. Dom har blivit en riktig liten mördarfamilj nu.
 
Jag älskade när Debra och Dexter satt på familjeterapi med Dr.Vogel. När Dexter helt lugnt bara "I'm så fucking happy for you", haha! Så jäkla bra!
 
Sen tyckte jag om att Quinn tog lite mer ansvar på polisstationen. Det passar honom att vara lite mer sådan än att bara sabba allt för sig själv. Hoppas inte Masukas dotter bara är ute efter pengar! Jag gillar också Bethany Joy Lenz. Hon spelar bra, man tänker inte alls på One tree hill! 
 
Han killen som var med i detta avsnittet är ju mördaren! Inte pappan. Tyckte han var lite små creapy.
 
Bara för att jag skrev att Dexter inte passar i sina rosa skjorter hade han en KNALLROSA skjorta i dagens avsnitt!
 
Men det finns en sak som jag stör mig på med hela Dexter och det är all smyg reklam hela tiden. Speciellt för Apple. Jag vet inte om ni har tänkt på det kommer ni göra nu!
 

Vecka 31

Kategori: Allmänt

Jag tyckte en sådan här sammanfattning för veckan var rätt kul att skirva så jag fortsätter denna veckan också. Jag brukar se på mina serier på kvällen så då passar denna perfekt sålänge! Fortfarande är Dexter, RHONY, The fosters, Suits och Twisted det jag ser fram emot mest!
 
Mitt tvtittande v.31;
 
Dexter - Förra avsnittet var så bra så hoppas detta är lika bra!
True blood
Devious maids - Jag har börjat se fram emot denna mer och mer, drama <3
The white queen - Ligger fortfarande efter...
Keeping up with the Kardashians - Ligger efter
The real housewives of New jersey - Jag fattar inte hur dom kan uppföra sig som dom gör. Men det är så kul att se, haha.
The fosters - Näst sista avsnittet. Jag vill inte att det ska ta slut!
Mistresses
Teen wolf
Under the dome - Har inte sett något alls. Läst så mycket olika saker om serien. Ibland blir jag sugen att se, ibland inte. Men jag hatar den bilden på killen och hunden som står på var sin sida om bubblan. Den fick mig att inte vilja kolla alls :P
Pretty little liars
Twisted -  Samma sak som The fosters. Ta inte slut!
Suits - Louis <3
The bridge - Nu är jag faktiskt ikapp. Ska se om jag ska skriva en resencion. Tyvärr har jag inte sett svenska Bron. Har inte hunnit det!
Project runway - Fortfarande inte tagit tag i avsnitten. Skärpning!
 
Maraton;
 
Gilmore gilrs - Det går sakta men säkert framåt. Är på säsong 2 fortfarande.
The killing - Bara sett 2 avsnitt. Min dator är så dålig så jag kan inte kolla på Netflix längre. Ska köpa en ny denna veckan (det svider) så förhoppningsvis kan jag kolla då!
Orange is the new black - Ny serie på Netflix. Har bara hört bra om den så ska absolut ta mig en titt!
 

11 snyggingar

Kategori: Allmänt

En varm söndag som denna kan man behöva lite ögongodis att titta på. Nej men jag tänkte visa er vilka män mitt hjärta klappar lite (mycket) extra för i några tvserier jag kollar på!
 

Patrick Dempsey spelar Derek i Grey's anatomy, eller McDreamy som han kallas. Jag har inte tröttnat på att kolla på honom i 9 säsonger och räknar inte med att göra det i framtida säsonger heller.

 
 
Charlie Hunnam spelar Jax i Sons of anarchy. Hans karaktär pendlar hela tiden om man tycker om honom eller ej men Charlie Hunnam är perfekt för rollen!

 
 
Min senaste crash var på Eddie Redmayne. Han spelar Jack i The pillars of the earth. Det är en miniserie som baserar sig på boken med samma namn. Och han spelar med i Les Misérables också. Han är så söt!
 
 
 
Sen när jag höll på att googla som en galning på Gabriel Macht som spelar Harvey Dent i Suits så kom jag på att jag också är lite kär i hans motspelare Patrick J. Adams som spelar Mike. Så han fick va med på ett hörn han också!
 
 
 
Jag är precis som alla andra lite kär i Ian Somerhalder. Han spelar Damon i The vampire diaries. Och jag menar hur kan man inte vara lite kär i honom? Kolla leendet!
 
 
 
Sen har vi Josh Charles i The good wife. Han kanske inte är så uppenbart snygg som resten men har man sett The good wife (en av dom bästa serierna som finns) så förstår man vad jag menar!

 
 
Här kan vi istället prata om uppenbart snygg! Snacka om att Matt Bomer som spelar Neal Caffrey i White collar har fått varje snygg-gen som finns!
 
 
 
Trotts att Michael C. Hall spelar seriemördaren Dexter är han så snygg! Och jag beundrar skådespelaren så mycket också. Han har haft cancer undertider han har spelat Dexter. Nu är han som tur är frisk, men väldigt bra jobbat! (Men jag är inget fan av alla rosa skjorter som han ALLTID har på sig)
 
 
 
Norrman Reedus spelar Daryl i The walking dead. Han har verkligen blivit snyggare och snyggare för varje säsong. Ju smuttsigare desto bättre, haha.

 
 
Sist men inte minst vår svenska stolthet Alexander Skarsgård. Han spelar Eric i True blood. Skulle ljuga om jag inte skrev att jag redan var kär i honom i Hundtricket, haha.
 
 
 
Så nu känner jag att jag har varit tillräckligt ytlig för en dag :P Om ni vill får ni gärna dela med er av vilka era snyggingar är! Alla har ju en... eller elva!
 

Teen wolf S03E08

Kategori: Teen wolf

 
 
Veckans avsnitt tyckte jag var riktigt bra! Känns väldigt roligt att få skriva något positivt om Teen wolf eftersom jag bara har varit besviken och negativ iprincip varje vecka. Jag tyckte dom hade castat mini-Derek väldigt bra, även Paige. Men Derek kunde man verkligen tänka sig va/se ut så som tonåring. Kul med tillbaka blickar, har skrivit det förr men jag älskar sånt!
 
Nu vet man varför Derek är som han är. Hans tonårskärlek dog när han var ung. Och det var delvis hans fel. Det är därför han och Peter har blå ögon för om man har tagit ett oskyldigt liv eller är skyldig till ett (även om det är inte är meningen) blir man blå-ögd (sen röda när man bli alpha). Tyckte riktigt synd om mini-Derek när Paige dog. Men samtidigt lite själviskt av honom att vilja göra henne till varulv... Dom passade riktigt bra tillsammans, han och Paige. Frågan är, kan man lita på det Peter berättade?
 
Sen hela historian om Deucalion var intressant att veta. Han och Gerard hade en gemensam historia. Såklart att det var Gerard som gjorde honom blind. Han är så jävla (rent ut sagt) äcklig! Jag satt och åt glass när han kom i bild med sitt äckliga svarta blod som rann ur näsan. Mådde så illa! Men det var inte det som var det viktiga :P Gerard berättade att Deucalion kan se när han är varg, intressant! 
Jag är lite nyfiken på den där kvinnan som var varg. Var det Dereks mamma? Och att Dr.Deaton var rådgivare eller nått till Deacalion var intressant. Nu fattar jag varför hans syster är det till dom nu. Sen är det samma fråga som med Peter. Kan man lita på det Gerard berättade?
 
Det ända var att jag saknade Lydia och Isac i avsnittet. Har börjat gilla Isac! Väntar på att han och Allison ska få ihop det. Och inte tala om Lydia och Styles! Hoppas nästa vecka är lika bra.
 

The vineyard

Kategori: The vineyard

Igår kollade jag in ABC familys nya serie The vineyard. Den handlar om en massa tjejer och killar i 20 års åldern som åker till Marthas vineyard över sommaren. Alla är där av olika anledningar, hitta kärleken, finna sin plats i världen, festa eller jobba.
 
 
Den här serien var bland det sämsta jag sett. Jag stängde av den efter halva avsnittet, fixade det inte! Och det krävs mycket för att man inte ska se klart ett 40 minuters avsnitt, haha. Så jag kan tyvärr inte skriva någon vettig recension. Den får inte vara med på mitt schema iallafall!
 

Graceland S01E07

Kategori: Graceland

 
Hittade ingen bra bild från veckans avsnitt så fick bli en på hela gänget itsället!
 
Detta avsnittet var riktigt bra, den börjar ta sig! Förra avsnittet slutade med att Mike följde efter Briggs och fick reda på att han är en heroinmissbrukare. I detta avsnittet fick man veta varför Briggs är herionmissbrukare. I ett fall för flera år sen blev han kidnappad och dom som tog honom låste in honom och sprutade herion i hans armar i vad han trodde 2 veckors tid. Sen bara släppte dom ut honom. Han sa aldrig något till FBI! Usch vad hemsk. Jag förstår varför han blev fast efter det. Men blir så irriterad att han inte sa något. Han kunde ju fått hjälp!
 
Mike berättade för snubben (minns inte hans namn) på FBI om Briggs och sa att han inte behövde undersöka Briggs längre för han var inte någon herionsmugglare. 
 
I slutet så skulle dom försöka få tag på han herionsmugglaren (Omar?) som dom har jagat i några avsnitt nu. Mike hade gjort upp någon affär så att Bello skulle möta honom. Tror ni jag blev förvånad när det visade sig att Briggs är Omar?! Så han är herionsmugglare trotts allt. FBI hade inte fel! Och nu har Mike sagt till dom att lägga ner deras utredning. Jag kände mig faktiskt rätt så dum att jag inte fattade i förra avsnittet att det var Briggs som var Omar. Ingen visste vem det var, eller hur han såg ut, Briggs har alltid droger, man fick veta att dom försvinner spårlöst efter att Briggs har beslagtagit dom, han hade en lägenhet där han förmodligen sköter sina affärer, Charlie och ja, kan nog fortsätta men orkar inte, haha. Om det inte nu är så att Briggs har gjort någon egen konstig plan att låtsas va Omar. Hmm..
 
Nu när man vet allt det här ska det bli intressant att se nästa avsnitt som inte är förens om 2 veckor!

Pretty little liars S04E07

Kategori: Pretty little liars

 
 
Veckans avsnitt var sådär tycker jag. Jag tycker så synd om Hannah och hennes mamma! Tycker fortfarande att det ska hända allas familjemedlemmar grejer är lite jobbig. Innan har ju inte A gått så långt som hen gör nu! Då riktade dom sig bara på tjejerna men nu ligger alla risigt till!
Men som sagt Hannahs mamma kommer nog inte sitta i fängelset så länge. Kan inte tänka mig att hon åker dit för mordet även om det ser mörkt ut nu! Inte för att jag förstår hur hon ska ta sig ur knipan! 
 
Gillade Caleb och Toby när dom jobbade tillsammans! Gjorde ett bra team. Har alltid varit svag för sådana tavlor med bilder som polisen sätter upp när dom ska lösa saker. Har alltid velat göra en själv, haha. Men fick dom fram att Cece var red coat? Eller bara att det var hon som var på planet den natten? Eller det var inte ens hon? Kan inte någon skriva om ni vet?
 
Jag tyckte allt jag såg lite kärlek mellan Aria och Ezra. Jag var så trött på dom i säsong 3 med hela Ezras son och ex. Men nu när dom inte har varit tillsammans på ett tag så kändes det rätt bra när de pratade. Dom är ju säkert end game! Om det någonsin blir något end.....
 
Och slutet! Herre gud vad chockad jag blev! MEN VARFÖR KOLLAR DOM INTE VEM SOM SATT I BILEN!?! Jag blir galen när dom är så osmarta! Förmodligen så kördes väl bilen av A som hade lånat Harry Potters osynlighetsmantel så att dom aldrig kan bevisa att det var hen. Sen förlorade väl Emilys mamma sitt jobb i avsnittet? Så nu kanske dom inte har råd att betala skadorna på huset? Och kanske måste flytta? Nej, nu skenar jag iväg :P
 
Såg promon till nästa vecka. Den ser rätt spännande ut! PLL behöver bra avsnitt för jag ska orka se vidare!
 

Suits S03E02

Kategori: Suits

 
 
Lika bra avsnitt denna veckan! Jag älskar Louis denna säsongen. Jag hatade honom i säsong 2 när man svek Harvey men nu är han bäst. När han skulle hålla talet för alla, fint! Sen ville han ju ha Mike som sin associate (vet inte det svenska ordet) och frågade Harvey som sa ja! Blev irriterad på Harvey som bara gav bort Mike så. Visst han är sårad men ändå. Harvey ångrar sig såklart i slutet tack vare Donna och Mike stannar hos honom. Tyckte så synd om Louis när han såg dom skaka hand och han slängde tårtan! Hoppas inte han blir sådär jävlig nu bara för det. Hade gärna sett Mike med Louis lite, inte hela tiden men några avsnitt till hade varit kul! 
 
Det är kul att Michelle Fairley (Catelyn Stark i GOT) är med så mycket! Såg promon till förra veckan och hon var med där med. 
 
Sen har jag inte så mycket att skriva. Rachel och Mike gillar jag och Donna och Rachel var rätt roliga i detta avsnittet. Rachel förtjänade faktiskt att veta varför Mike dumpade henne förra gången. Men jag mindes inte att det var Donna som sa åt Mike att dumpa henne.
 
Vill ha nästa avsnitt nu :)
 
 

Twisted S01E07

Kategori: Twisted

 
 
Det hände inte speciellt mycket runt mordet i detta avsnittet. Tyckte det var mest om att Danny gillar Lacey och Jo gillar Danny. Snacka om triangeldrama! Och jag kan inte bestämma mig vem jag tycker ska vara ihop med vem. Eller om någon av dom ska vara tillsammans överhuvudtaget. Innan var jag helt säker på att Jo och Danny skulle va tillsammans. Jag gillade verkligen inte Lacey men hon har börjat växa på mig. Hon har blivit snällare och i dagens avsnitt stod hon ju till&med upp för Danny inför Archie. Författarna verkar ju tycka att Danny och Lacey ska vara tillsammans iallafall. Och det är helt okej med mig sålänge inte Jo blir sårad. Vilket hon kommer bli nu för hon gillar ju Danny hon också. Dom får ge henne ett annat kärleksintresse. Han killen som var med i The secret circle Chris Zylka kanske kan va något? (Jag tycker Chris passar så mycket bättre i längre hår!) Sen vet jag inte om Rico kanske kan va något? Han är ju söt och gullig. Vi får se helt enkelt.
 
Lacey gjorde slut med Archie redan. Trodde det skulle ta mycket längre tid. Men förstår henne, han var en idiot!
 
Tycker om Dannys mamma mer och mer, mindre om Jos pappa. 
 
I slutet hittade dom halsbandet i sjön. Spännande! Jag vill veta vad som är så speciellt med det! Sen vill jag också veta varför Danny mördade sin faster!
 

Mistresses S01E08

Kategori: Mistresses

 
 
Stackars April. Inte nog med att hennes döda man dök upp efter 3 år. Nu fick hon reda på att anledningen att han fejkade sin död var för att han förlorade sitt jobb. Och under dom här 3 åren som han skulle varit död har han bott hon Miranda och deras son. Sen har då Miranda försökt blåsa April på pengar och har haft stenkoll på hennes pengar och bankkonto. Jag fattar bara inte varför Paul gav hennes dom uppgifterna i första taget. Och varför dyker han upp nu? På slutet såg man ju att han ska stanna ett tag till med. Kommer säkert sätta käppar i hjulet för April och hennes kille!
 
Jess och Alex blev tillsammans! Jag gillar dom två tillsammans så heja, heja!
 
Sam blir bara skummare och skummare. Kan han inte bara lämna Karen ifred? Nu fick han ju reda på att Karen hade en affär med hans pappa. Undra hur han kommer reagera på det? Bli ännu mer galen? Kidnappa Karen? Försöka döda henne? Alternativt sig själv? Vi får se i nästa avsnitt!
 
Sen händer det väl inte så mycket nytt med Savi. Jag vill bara veta vem pappan är!
 

The fosters S01E08

Kategori: The fosters

 
 
Rätt så segt avsnitt av The fosters. Missförstå mig inte, det var bra men det hände inte så mycket. Det tog sig sakta men säkert framåt tills slutet och så kom allt spännande på samma gång!
 
Jag tycker synd om Brandons pappa om han har alkoholproblem. Aldrig kul! Visste inte att det var därför han och Stef skillde sig.
 
Lenas ex var rätt jobbig. Skulle bara visa att hon kände Lena bättre än Stef. Det har gått 10 år, tror knappast du gör det längre! Men nu visade det sig att Lena vill gifta sig så det kommer dom säkert göra innan uppehållet.
 
Jag gillar Whytt mer och mer. Tycker han och Callie är rätt gulliga tillsammans. Kul att se att dom hade det roligt på bion. Känns som Callie behöver ha lite roligt och bara va lite!
 
Jag gillar verkligen inte Anna. Och efter dagens avsnitt så hatar jag henne! Hon bad ju Mariana om pengar och bara det är förjäkligt av en förälder att göra så. Klart att Jesus bryr sig när han kom dit. Han hade ju inte träffat henne en ända gång. Så han var såklart tvungen att gå dit ensam sen igen! Sen kom Stef och Mike dit för att hämta honom och då blir det skottlossning! Har ingen anning om vem/vilka som blev skjutna! Mike kanske? Annas pojkvän dör kanske. Men Jesus blev nog inte skadad. Eller jag har faktiskt ingen anning. Spännande spännande!
 

Emmy nomineringar 2013

Kategori: Allmänt

I förra veckan fick man veta vilka som är Emmy nominerade. Jag kan inte påstå att jag är förvånad över vilka som är nominerade. Känns som det är samma varje år. Tycker att dom kunde valt lite annerlunda. Därimot ser jag mycket fram emot själva galan som leds av ingen mindre än Neil Patrick Harris!
 
 
Jag tänkte gör en lista över vilka som är nominerade och skriva vilka jag tycker ska vinna (stryker under dom) eller om jag tycker det saknas någon. Är inte så insatt och har inte sett allt men jag ska göra ett försök!

(Måste bara skriva att jag inte är så bra på inställningarna här på bloggen. Har försökt fixa så jag får samma mellanrum mellan alla rader men på något sätt har datorn fått för sig att göra större hopp mellan raderna på vissa ställen och jag vet inte hur man fixar det?! Så det ser lite konstigt ut..)

Outstanding Lead Actor in a Drama series
Hugh Bonneville, Downton Abbey
Bryan Cranston, Breaking Bad
Jeff Daniels, The Newsroom
Jon Hamm, Mad Men
Kevin Spacey, House of Cards
Damian Lewis, Homeland

Damian Lewis är en sjukt duktig skådis och gör rollen som Brody så bra. Man vet aldrig vad man har honom!

Outstanding Lead Actress in a Drama series

Connie Britton, Nashville

Claire Danes, Homeland

Michelle Dockery, Downton Abbey
Vera Farmiga, Bates Motel
Elisabeth Moss, Mad Men
Kerry Washington, Scandal
Robin Wright, House of Cards

Samma sak här. Claire Danes är så bra i Homeland!

Outstanding Lead Actor in a Miniseries or a Movie
Benedict Cumberbatch, Parade's End
Michael Douglas, Behind The Candelabra
Matt Damon, Behind The Candelabra
Toby Jones, The Girl
Al Pacino, Phil Spector

Har inte sett något av det som blivit nominerat

Outstanding Lead Actress in a Miniseries or a Movie
Jessica Lange, American Horror Story: Asylum
Laura Linney, The Big C: Hereafter
Helen Mirren, Phil Spector
Elisabeth Moss, Top of the Lake
Sigourney Weaver, Political Animals

Inte denna kategorin heller. Men har hört att Elisabeth Moss gjorde ett bra jobb med Top of the lake så hon får min röst.

Outstanding Host for a Reality or Reality-competition program
Ryan Seacrest, American Idol
Betty White, Betty White's Off Their Rockers
Tom Bergeron, Dancing With The Stars
Heidi Klum and Tim Gunn, Project Runway
Cat Deeley, So You Think You Can Dance
Anthony Bourdain, The Taste

Jag har bara sett Project runway så jag röstar på dom bara för det!

Outstanding Lead Actor in a Comedy series
Alec Baldwin, 30 Rock
Jason Bateman, Arrested Development
Louis C.K., Louie
Don Cheadle, House of Lies
Matt LeBlanc, Episodes
Jim Parsons, The Big Bang Theory

Svår kategori för mig för jag tittar inte så mycket på komedier. Tycker New girl var väldigt bra i år så någon skådis därifrån kunde blivit nominerad! Men Matt Leblanc får min röst pga Vänner, haha.

Outstanding Lead Actress in a Comedy series
Laura Dern, Enlightened
Lena Dunham, Girls
Edie Falco, Nurse Jackie
TIna Fey, 30 Rock
Julia Louis-Dreyfus, Veep
Amy Poehler, Parks and Recreation

Outstanding Reality-competition series
The Amazing Race
Dancing With the Stars
Project Runway
So You Think You Can Dance
Top Chef
The Voice

Outstanding Miniseries or Movie
American Horror Story
Behind the Candelabra
The Bible
Phil Spector
Political Animals
Top of the Lake

Tyvärr inte sett något utav det så kan inte uttala mig!

Outstanding Comedy series
30 Rock
The Big Bang
Girls
Louie
Modern Family
Veep

Outstanding Drama series

Breaking Bad
Downton Abbey
Game of Thrones
House of Cards
Homeland
Mad Men

Jag upptäckte Homeland i säsong 2 och den är en av dom bästa serierna jag sett. Samtidigt så var Game of thrones säsong 2 riktigt bra också. Svårt val! 

Outstanding Supporting Actor in a Drama series
Bobby Cannavale, Boardwalk Empire
Jonathan Banks, Breaking Bad
Aaron Paul, Breaking Bad
Jim Carter, Downton Abbey
Peter Dinklage, Game Of Thrones
Mandy Patinkin, Homeland

Samma sak här. Båda skådespelarna gjorde fantastiska jobb. Kan inte bestämma vem som gjorde det bäst!

Outstanding Supporting Actress in a Drama series
Anna Gunn, Breaking Bad
Maggie Smith, Downton Abbey
Emilia Clarke, Game Of Thrones
Christine Baranski, The Good Wife
Morena Baccarin, Homeland
Christina Hendricks, Mad Men

Alla nomineringar till The good wife är jag glad över. Den serien är bäst!

Outstanding Guest Actor in a Drama series
Nathan Lane, The Good Wife
Michael J. Fox, The Good Wife
Rupert Friend, Homeland
Robert Morse, Mad Men
Harry Hamlin, Mad Men
Dan Bucatinsky, Scandal

Oj, svårt val. Michael J. Fox spelar alltid bra och det gjorde även Nathan Lane. Sen gjorde Rupert Friend också en riktigt bra insats i Homeland.

Outstanding Guest Actress in a Drama series
Margo Martindale, The Americans
Diana Rigg, Game Of Thrones
Carrie Preston, The Good Wife
Linda Cardellini, Mad Men
Jane Fonda, The Newsroom
Joan Cusack, Shameless

Carrie Preston var underbar i The good wife! Heja heja!

Outstanding Writing for a Drama series
George Mastras, Breaking Bad • Dead Freight
Thomas Schnauz, Breaking Bad • Say My Name
Julian Fellowes, Downton Abbey • Episode 4
D.B. Weiss and David Benioff, Game Of Thrones • The Rains Of Castamere
Henry Bromell, Homeland • Q&A 

Kan inte välja för jag minns inte vilka avsnitt som det handlar om (dålig på avsnitts-namn)

Outstanding Directing for a Drama series
Tim Van Patten, Boardwalk Empire
Michelle MacLaren, Breaking Bad
Jeremy Webb, Downton Abbey
Lesli Linka Glatter, Homeland
David Fincher, House Of Cards

Outstanding Supporting Actor in a Comedy series
Adam Driver, Girls
Jesse Tyler Ferguson, Modern Family
Ed O'Neill, Modern Family
Ty Burrell, Modern Family
Bill Hader, Saturday Night Live
Tony Hale, Veep

Tråkigt ja, men ack så rolig han är!

Outstanding Supporting Actress in a Comedy series
Mayim Bialik, The Big Bang Theory
Jane Lynch, Glee
Julie Bowen, Modern Family
Merritt Wever, Nurse Jackie
Sofia Vergara, Modern Family
Jane Krakowski, 30 Rock
Anna Chlumsky, Veep

Outstanding Guest Actor in a Comedy series
Bob Newhart, The Big Bang Theory
Nathan Lane, Modern Family
Bobby Cannavale, Nurse Jackie
Louis C.K., Saturday Night Live
Justin Timberlake, Saturday Night Live
Will Forte, 30 Rock

Bara sett Modern family så ja.

Outstanding Guest Actress in a Comedy series
Molly Shannon, Enlightened
Dot-Marie Jones, Glee
Melissa Leo, Louie
Melissa McCarthy, Saturday Night Live
Kristen Wiig, Saturday Night Live
Elaine Stritch, 30 Rock

Outstanding Writing for a Comedy series
David Crane and Jeffrey Klarik, Episodes
Louis C.K., Story & Teleplay by Pamela Adlon, Louie
Greg Daniels, The Office
Jack Burditt and Robert Carlock, 30 Rock
Tina Fey and Tracey Wigfield, 30 Rock

Outstanding Directing for a Comedy series
Lena Dunham, Girls
Paris Barclay, Glee
Louis C.K., Louie
Gail Mancuso, Modern Family
Beth McCarthy-Miller, 30 Rock

Outstanding Supporting Actor in a Miniseries or a Movie
James Cromwell, American Horror Story: Asylum
Zachary Quinto, American Horror Story: Asylum
Scott Bakula, Behind The Candelabra
John Benjamin, The Big C: Hereafter
Peter Mullan, Top Of The Lake

Outstanding Supporting Actress in a Miniseries or a Movie
Sarah Paulson, American Horror Story: Asylum
Imelda Staunton, The Girl
Ellen Burstyn, Political Animals
Charlotte Rampling, Restless
Alfre Woodard, Steel Magnolias

Outstanding Writing for a Miniseries, Movie or a Dramatic special
Richard LaGravenese, Behind The Candelabra
Abi Morgan, The Hour
Tom Stoppard, Parade's End
David Mamet, Phil Spector
Jane Campion and Gerard Lee, Top Of The Lake

Outstanding Directing for a Miniseries, Movie or a Dramatic special
Steven Soderbergh, Behind The Candelabra
Julian Jarrold, The Girl
David Mamet, Phil Spector
Allison Anders, Ring of Fire
Jane Campion and Garth Davis, Top Of The Lake

Outstanding casting for a Comedy series

Girls

Modern Family

Nurse Jackie

30 Rock
Veep

Outstanding casting for a Drama series
Downton Abbey
Game Of Thrones
The Good Wife
Homeland
House Of Cards

Kan inte välja...

Outstanding Costumes For A Series

Boardwalk Empire

The Borgias

Downton Abbey
Game Of Thrones
Once Upon A Time

Förstår inte varför Once upon a time är med här. Håller inte samma klass som resten!

 

 

Devious maids S01E05

Kategori: Devious maids

Jag kommer mer och mer in i allt drama denna serien har att erbjuda varje vecka! Börjar tillochmed lära mig namnen på alla. Har ingen anning om hur tittarsiffrorna ser ut så hoppas att dom är hyffsade iallafall.
 
 
Adrian och Evelyn Powell är det konstigaste paret i serien. Deras förhållande till varandra är avskyvärt! Nu fick man reda på att dom hade en son som blev mördad för 15 år sedan och Adrian klandrar tydligen sin fru för att han dog. Jag vill ju veta hur deras förhållade blev som det blev så ju mer bakgrundshistoria dom berättar desto bättre! 
 
Stackars Valentina! Kan inte ha varit kul att hitta Remi i säng med en annan tjej. Men hon fick iallafall hälla nagellack över hela henne, BRA GJORT, haha! Men Remi verkade iallafall förstå att Valentina menar allvar med hennes känslor för honom. Hejar på dom!
 
Sen tycker jag att Spence och Rosie är så söta. Visst det är fel att vara otrogen men Spences fru får faktiskt skylla sig själv. 
 
Jag tyckte synd om Carmen. Vilket jävla as till man! Bra att hon stack!
 
Man fick veta lite mer om mordet på Flora. Något om någon video, får nog veta mer i nästa avsnitt.
 
Det som jag saknade i detta avsnittet var lite tjejsnack. Dom brukar alltid prata med varandra på luncherna och sådär men inget sånt i detta avsnittet. Så mer av det!
 

True blood S06E06

Kategori: True blood

Detta avsnittet var faktiskt riktigt bra! Hände en hel del oväntade saker!
 
 
För det första; NEJ, inte Terry :( Usch vad jag tyckte synd om Arlene när han låg där död. Jag fattade att det skulle hända när vampyren tog bort alla hans minnen. För hur skulle han då komma ihåg att han hade "beställt" sin egen död?! Men jag tänkte dumt av mig aldrig på det i förra avsnittet för då tänkte jag bara på Eric, Pam och co. Men jag gillar Terry så tyckte det var jätte tråkigt! Tycker inte det fanns någon anledning att döda honom heller.
 
Sen dödade såklart inte Eric och Pam varandra. Det hade jag inte förväntat mig heller. Och nu börjar det ju faktiskt hända lite saker på det där lägret. Erics syster vet jag inte vad dom gjorde med, men hoppas hon klarar sig. Gillar henne! Jag tyckte jätte synd om både Jessica, vampyren och Jason. Jävla bitch den där Sarah! Sen skrattade jag lite åt Eric och Steve, haha. Bill sökte upp Lillith och blev Billith-the-super-vampyer och dödade guvunören (är fortfarande inte säker på om han var guvenör). Så nu återstår det att se om dom tar sig ut och hur dom tar sig ut från lägret! Fattade jag det rätt men var True blood flaskorna förgiftade med något?
 
Sookie och Warlow kom varandra närmare i detta avsnittet. Om jag ska va ärlig hängde jag inte till 100 % med där (instagram kan va boven..). Men blev hon vampyr i slutet? Eller drack dom bara varandras blod och hade det trevligt? 
 
Jag tyckte detta avsnittet var spännande. Fortsätter det såhär säsongen ut så är det bra! Och nu verkar ju Alcide ha lugnat ner sig lite med, skönt!
 
 

Dexter S08E04

Kategori: Dexter

 
 
Dexter blir bara bättre och bättre denna säsongen! Denna säsongen har hittills handlar väldigt mycket om Deb och Dexter förhållande och deras förhållande till sin pappa. Vilket jag gillar! Det behöver inte bli så mycket mer komplicerat än så. Okej då, lite mord på det då men ni förstår vad jag menar.
 
Deb blir bara mer och mer labil. Man vet aldrig vad hon kommer göra. I början på avsnittet tänkte jag ändå att "ja men hon kanske är på bättringsvägen", sen BANG! Nej, men jag förstår att hon blev påverkad av sin pappas dvd film. Att få veta att han tog självmord pga av Dexter kan inte va en lätt sak att hantera. När hon pratade med Quinn fattade jag att något var fel, men jag trodde inte att hon skulle försöka döda Dexter också. Trodde bara att hon skulle ta självmord precis som sin pappa. Så jag blev helt ställd när hon körde ner i sjön. Som tur var fattade hon vad Dexter betyder för henne och hjälpte honom ur vattnet! Hoppas iallafall att detta hjälper henne på rätt fotspår och att Dexter är lite sur på henne..
 
Är fortfarande tveksam till Dr.Vogel. Vad vill hon egentligen? Är Dexter bara ett exprement? Är hon mördaren? Gaah, blir galen med alla frågor jag vill svar på! Tror inte att mördaren är han med ärret. Men någon konstig relation har han ju till Dr.Vogel iallafall. 
 
Bethany Joy Lenz (Haley i One tree hill) var med i detta avsnittet. Ett nytt kärleksintresse för Dexter? Och när jag tänker på hans love-life, varför har man inte fått se något av Hanna i fängelset?
 
Och var det bara jag som skrattade åt Masukas dotter!?!'s skratt, haha!
 

Vecka 30

Kategori: Devious maids

Nu när det är så fint väder ute så tycker inte jag att det är lika kul att titta på tv. Så förra veckan var lite seg för mig. Kollade mest för att hänga med. Hoppas att jag är lite mer pepp denna veckan. Ser mycket fram emot Dexter ikväll, The real housewives (cat-fight, haha), The fosters, Suits (JA) och Twisted denna vecka. 
 
Mitt tvtittande v.30;
 
Dexter
True blood
Devious maids
The white queen - Ligger efter sen förra veckan. Den är inte så bra men det är inte många avsnitt kvar så kan lika gärna kolla klart
Keeping up with the Kardashians - Ligger efter sen förra veckan här med. 
The real housewives of New jersey
The fosters
Mistresses
Teen wolf
Under the dome - Har inte sett något alls. Läst så mycket olika saker om serien. Ibland blir jag sugen att se, ibland inte. Men jag hatar den bilden på killen och hunden som står på var sin sida om bubblan. Den fick mig att inte vilja kolla alls :P
Pretty little liars
Twisted
Suits
The vineyard (ny) - Ny serie för ABC family. Får se vad det är för något.
The bridge - Började förra veckan. Jag har inte sett den svensk/danska versionen och hade gärna sett den först i och med att den här är baserad på den. Så får se om jag kan få in att se Bron innan.
Project runway - Inte sett förra veckan än. Nytt gäng, hoppas på bättre än förra säsongen. Fick aldrig någon stor favorit förutom Michelle.
Graceland
 
Maraton;
 
Gilmore gilrs - Det går sakta men säkert framåt
The killing - Såg 2 avsnitt på första säsongen igår. Var inte så läskigt som jag trodde, bra skådisar, lite deppigt och mystiskt. Kan nog bli bra!
Orange is the new black - Ny serie på Netflix. Har bara hört bra om den så ska absolut ta mig en titt!
 

Teen wolf S03E07

Kategori: Teen wolf

 
 
Jag kan inte sova så kan lika gärna skriva ner mina tankar om veckans avsnitt av Teen wolf. Som ni vet så är inte detta min favorit serie men den får hänga med sommaren ut iallafall. Detta avsnittet tyckte jag var lite bättre än förra.
 
Jag trodde att det var en stor karaktär som skulle dö i detta avsnittet men det var bara Boyd. Eller bara och bara men har inte känt något för honom så det gjorde inte mig någonting. Tyckte däremot synd om Derek!
 
Jag gillar Jennifer och tycker om Jennifer och Derek tillsammans. Så hoppas det kan bli lite mer "love is in the air" med dom resterande avsnitten.
 
Sen har jag börjat gilla Ethan (han den tvillingen som är med Danny). Han verkar ändå bry sig mer till skilland från hans brorsa och resten av alpha gänget. 
 
Jag var lite nervös för veterinären för jag gillar honom! Han syster gillar jag inte! Hon kan slänga sig i väggen!
 
Om jag fattade det hela rätt så är det Scott och inte Derak dom är ute efter egentligen? För Scott är en "naturlig"? alpha. Eller alltså han är född till det och behöver inte döda en massa varulvar för att bli det. Fast jag är inte alls säker på detta så ni får gärna skirva hur det låg till!
 
Och snart får dom faktiskt ge oss lite Styles och Lydia romance! Börjar bli otålig nu! 
 
En till irriterande sak, jag har INGEN anning om vem mördaren kan va?!
 

210713

Kategori: Allmänt

 
 
Söndag idag = inga nya seireavsnitt! Såg veckans avsnitt av Teen wolf igår så kommer nog upp tankar om det sen. Snart kommer en vän hit och vi ska kolla på The killing! Har fått för mig att den är jätte läskig så jag har inte vågat kolla på den själv innan. Men nu har jag hört att säsong 3 ska va så bra så nu får han helt enkelt se den med mig, haha. 
 
 

Graceland S01E06

Kategori: Graceland

 

 
Min favorit i denna serien är Johnny. Han är go, bryr sig om alla, gör ett bra jobb och ja, han är min favorit bara. Jag var aldrig rädd att han sprängdes i slutet men var väldigt onödigt av Briggs att inte berätta planen för Mike.
 
Jag förstår varför Mike och FBI har lite svårt att lite på Briggs för man vet aldrig var man har honom.
I slutet fick man veta att han är en heroinmissbrukare. Hoppas att det ger lite mer till att förstå hur han fungerar.
 
Tycker om Mike också, men inte hans nya jobb.
 
Och Charlie klarade sig, hoppas hon inte börjar med heroin nu bara. 
 

Pretty little liars S04E06

Kategori: Pretty little liars


 
Hannah blev släppt mot borgen så hon satt ju inte i häktet speciellt länge. Nu kom Hannash mamma med någon förklaring också till vad som hände den kvällen då Wilden mördades. Och hon hade aldrig lagt pistolen i garderoben. Så A måste ju ha gjort det. Trotts det så blev såklart Hannah mamma arristerad för mordet på Wilden. 

Börjar gilla Emily mer och mer. Hon gick ju iallafall till polisen med dvd:n. Visst hon borde ha tänkt ett steg längre och fattat att A kunde byta ut dvd:n mot någon annan. Men själva tanken var i rätt riktning. Och stackars Emily! Den videon var lite lätt creepy. Det var ju masken som han killen gjorde av Emilys ansikte?! 

Haha, tyckte bara killen som spred ut ryktena om Aria var så töntig. Så onödigt, blev förvånad att folk trodde på det. Speciellt lillebrorsan. Men han fattade sen att det inte stämde. Tror att det var Mike som slog sönder bilen. Har läst att vissa tror att det var Ezra men det tror inte jag. Känns inte som en  25-27 år gammal kille skulle göra så. 

I avsnittet kom det fram att Spencer hade ljugit för tjejerna om Toby's inblandning av alla saker som försvann och varför. Jag vet inte vad jag hade gjort i hennes situation. Toby litar ju på att hon inte berättar någonting men samtidigt säger väl inte tjejerna något heller. Men A får ju veta det ändå. 

Sen var Spencer och Toby för första gången i Ravenswood. Usch vad läskig den lilla staden var. Alla fåglar och skit. Sen hade dom gjort allting mörkare och färgerna var inte lika klara och starka som i det övriga PLL. Blev nyfiken på Ravenswood iallafall och det var väl det som var meningen!

 

Mistresses S01E07

Kategori: Mistresses

 

April har äntligen börjat gå vidare med sitt liv efter att hennes man har dött och börjat dejta Richard (tror han heter Richard) på riktigt. I slutet på avsnittet knackar det på hennes dörr och gissa vem som står där? Jo hennes döda man sen 3 år tillbaka! Spännande, men samtidigt känns det som man har sett den storyn några gånger tidigare.

Karen har problem mest hela tiden, antingen med jobbet/försäkring/döda älskare/döda älskares son. Sam (Thomas's son/döda älskares son) har börjat förfölja Karen och är allmänt creepy. Trodde inte han skulle visa sig att vara värsta stalkern. Nu ser det ut som att hon kanske kommer börja dejta försäkringssnubben Anthony. Jag gillar honom om det nu inte hade varit för att hon kan bli av med sitt jobb om han får reda på att hon ljög. Kan hon inte bara hitta en kille som inte har någonting med detta att göra?

Savi har ju verkligen satt sig i skiten. Jag tycker synd om både henne, hennes man och om Dominic. Får se hur allting löser sig.

Joss är verkligen den tråkigaste karaktären. Däremot så gillar jag Alex så hon kan väl bli ihop med henne?

 

Devious maids S01E4

Kategori: Devious maids

Den här serien har ju samma skapare som Desperate housewives och det märks väldigt tydligt. Det är samma typ av drama och mystig, alla är otrogna hit och dit, backstabbar och ljuger. Man känner också igen väldigt många gästskådespelare som var med i Desperate housewives. Tyvärr är Devious maids inte lika bra men den är helt klart sevärdig. Så saknar du DH så kan ju få en liten bit av den här.

 
I veckans avsnitt så kysstes Rosie och Spencer. Kul tycker jag för jag shippar dom lite. Peri (hans fru) är en riktig ragata som själv är otrogen och Spencer verkar vara en bra man så hade varit kul om det kunde bli något seriöst mellan Rosie och Spencer.

Zoila insåg att hennes dotter Valentina kan dejta Remi pga Genevieve's bror som var och hälsade på. Tydligen hade Zolia och broren ett förflutet ihop. Han krossade hennes hjärta och lämnade henne för en rik snygg tjej. Så det är därför Zolia har varit emot att hennes dotter (Valentina) och Remi ska få ihop det. Genevieve's bror spelades av samma skådespelare som spelade Karl i Desperate housewives! 

Marisol fortsätter utreda vad som hände Flora och nu visade det sig att Flora var gravid när hon dog! Obducenten hade gjort en falsk rapport där det stod att hon inte var gravid. Och obducenten var tydligen en vän till Adrian och känner till hans lilla "verksamhet".

Tyckte synd om Carmen. Varför gör man så som Odessa gjorde? Så onödigt!

Haha, måste bara tillägga att jag får använda mig av IMDB hela tiden när jag ska komma ihåg vad alla heter. Jätte mycket karaktärer och konstiga namn!

 

Suits

Kategori: Suits

Jag skrev i förra inlägget att jag är så glad att Sutis är tillbaka. Nu hittade jag en bild som jag var tvungen att lägga upp.
 
 
TITTA INTE PÅ BILDEN OM DU INTE HAR SETT SÄSONG 2!
 
 
 
 
 
 

Suits S03E01

Kategori: Game of thrones

 

Äntligen är Suits tillbaka och jag har längtat så efter att få kolla på Harvey och Mike's bromance! Just nu är inte bromancen så "broig" bara, haha.

Avsnittet var som vanligt jätte bra och det tog mig 1 sekund att komma in i allting igen. Mike berättade ju allting för Rachel förra säsongen och visst, i början hade hon lite svårt att ta det och hade som förslag att han skulle sluta. Det trodde jag aldrig va något alternativ men Mike kan ibland göra dumma saker utan att tänka efter. Rachel hade som sagt lite svårt att ta det först och jag tycker inte att det är konstigt. Hade nog också varit sur om jag var hon. Hon har ju slitit hårt för att själv gå på Harvard och bli advokat så när hon får reda på att Mike inte ens gjort det och ändå gör det han gör, ja. Allting löste sig mellan dom två iallafall och ÄNTLIGEN är väl rätt ord! Har längtat efter att dom ska bli tillsammans igen, så sjukt söta!

Sen är det inte konstigt att Harvey är så arg på Mike! Hoppas bara inte han är arg förlänge för jag saknade redan deras samarbete och kommentarer.

Och nu är alltså Harvey ute efter Jessica. Ska bli intressant att se!

Två Game of thrones skådisar med i detta avsnittet. Båda Michelle Fairley och Conleth Hill är grymma så det är kul att se dom i andra roller än i GOT.

Sist men inte minst Louis <3 Alltså kan man skratta mer åt honom? När Donna fick honom att få Hitler mustachen, haha! Hittade tyvärr ingen bild på när han hade mustachen!

Twisted S01E06

Kategori: Twisted

 

 
Bra avsnitt som vanligt. Såg detta avsnittet direkt efter Suits och vilken skillnad på skådespelarna. Man märkte verkligen hur mycket bättre Suits är på allt, men framför allt då skådespelarna är mycket duktigare i Suits. Vet inte om det gjorde så att avsnittet blev lite sämre för mig. Kanske ska kolla PLL innan istället, haha.

I dagens avsnitt åkte Lacey, Danny och Jo på roadtrip trotts att Danny inte får lämna staten? Han åkte iallafall längre än vad han fick. Jo och Lacey bråkar hela tiden men jag fattar det. Eller jag förstår inte varför Lacey är sur för det verkar ju som att det var hon som frös ut Jo och lämnade henne. Så Jo borde vara den som är sur om någon. Dom fick iallafall reda på att Dannys pappa bodde i den lägenheten. Jo och Lacey valde att inte berätta det för Danny vilket bara kommer leda till problem sen. 

Tycker att Rico gjorde rätt för sig att gå till polisen och berätta vad han hade sett. 

Vi fick även veta varför Danny hade halsbandet i första taget och det var för att det hängde i hans skåp efter Regina hade mördats. 

Sen har jag en teori. Jag tror att pappan lever. Jag tror att han hade en affär med Regina och då gav han henne halsbandet. När han gjorde slut med henne började hon att blackmaila honom och då mördar han henne. Han hänger halsbandet i Dannys skåp för att han ska bli misstänkt. Han vill säkert sätta dit Danny för han vet någonting som hände för 5 år sedan. Kanske till&med var det pappan som mördade barnflickan då också men Danny tog det på sig för han hotade att döda hans vänner om han sa hur det va. Det var därför Regina kunde smsa Danny och veta vad som egentligen hände för 5 år sedan för Dannys pappa hade erkänt det för henne.

 Låter det som en bra teori? Vad tror ni själva?

 

The fosters S01E07

Kategori: The fosters

 
 
Bra avsnitt denna veckan som vanligt, inte många kvar nu. När jag såg promon till nästa vecka sa dom att det bara var "only 2 episodes left before the summerfinale" eller något sådant. Så jag uppfattade det som det bara var sommarfinal och isåfall är det inte säsongsfinal då? Och då kommer ju serien tillbaks typ i höst/vinter igen för resten? Blev väldigt glad iallafall så hoppas det är så!
 
Usch vad hemskt att Liam våldtagit Callie. Trodde inte att han hade gått så långt. Bara att de hade haft ett vanligt förhållande och att han hade ljugit om det till sina föräldrar. Och om han nu tvingar även den andra tjejen till att ha sex/andra saker med honom så är det ju förjävligt. Hon är ju ännu yngre än Callie och han är 21? Nej, fy. Hoppas att Stef och Lena gör något åt det nu när hon berättade allt för dom. Brandon var så snäll som stöttade henne också! Fast sen gillade jag även att Wyatt slog honom på käften (nej, man ska int slåss och det var omoget) MEN han förtjänade det big time!
 
Fattar inte att inte Lexi är arg på Mariana. Jag hade varit skitsur! Bra att allting löste sig iallafall. Undra om det kommer hända något för att hela Lexis familj är i USA olagligt. 
 
Stackars Mariana och ha en sådan mamma. Hur kan hon be henne om pengar? Och be henne sno något från sina föräldrar? För att dom är familj. Haha. Hennes mamma har inte rätt att kalla sig hennes familj om hon beter sig på det viset. Vem är det som är vuxen egentligen?!
 
Och Judes kompis, så snäll! Hoppas dom blir vänner så inget sabbar det.
 
 
 
 

Dexter S08E03

Kategori: Dexter

 
 
Åh Deb! Hon gjorde mig inte lite nervös när hon erkände för Quinn att hon hade mördat Laguerta. Jag satt som på nålar, haha. Som tur var va hon skitfull så Quinn trodde såklart inte på henne. Han ringde Dexter (bra) så han och Dr. Vogel kom till polisstationen och hämtade henne. Det bästa var när Dexter satte en spruta i nacken på henne. Var inte med på det! 
 
Det verkar som att Deb och Quinn kommer varandra närmare igen. Undra om dom är end game? Jag menar Dexter och Deb kan INTE vara det. Jag har haft svårt för Quinn i olika situationer innan men han har skärpt till sig och ställer upp för Deb nu. Så hade varit nöjd om det blir dom! Om Deb ska ha någon kille överhuvudtaget så kan det bli Quinn!
 
Jag vet fortfarande inte vad jag ska tro om Dr.Vogel. Har fortfarande den där känslan om att hon kan vara mördaren själv. Att hon vill utmana Dexter eller se om hon har lyckats skapa den perfekta sociopaten. 
 
Och hur söt är inte Harrison då? Inledningen på avsnittet med glassen var ju bara grym. Väldigt Dexter!
 
Glömde helt bort att nämna Dexters intro när jag svarade på 20 fråger häromdagen men Dexters intro är en favorit!
 
Skådespelarna är som vanligt grymma! Jennifer Carpenter har verkligen fått visa vad som går för denna säsongen!
 

True blood S06E05

Kategori: True blood

Först vill jag bara berätta att True blood har blivit förnyad för säsong 7. Grattis till dom!
 
 
Bästa avsnittet hittills! Jag gillade att det var så mycket fokus på vampyrerna! 
 
Nu är nästan alla vampyrerna instängda på det där lägret! Undra vad som kommer hända dom? Om Bill kommer rädda allihop? Han hade ju någon dröm om att alla skulle brinna? Tyckte det var rätt roligt när Pam satt i terapi, haha. Men dom fick ju reda på att Eric var hennes maker så nu blev dom ställda mot varandra i slutet. Undra vad som kommer hända? Hörde ju något om att det skulle dö någon i denna säsongen. Hoppas inte det är Pam eller Eric! 
 
Stackars Sookie. Tänk att få reda på att ens egna föräldrar ville döda en. Så om jag fattar det hela rätt nu så är Warlow god? Han räddade Sookie från att bli dödad? 
 
Och Jason, haha. Varför vill han ens va med henne kyrktjejen (minns inte hennes namn)! 
 

The lying game nerlagd

Kategori: The lying game

 
Igår läste jag att ABC family inte valt att plocka upp The lying game för säsong 3. Jag tycker personligen att detta är jätte tråkigt för jag gillade The lying game (jag älskar ju som sagt tonårsdrama). Den blev också bättre i säsong 2 och slutade väldigt spännande. Trist att man inte får veta hur det slutar och får svar på sina frågor. 
 
 

20 frågor

Kategori: 90210


Jag har alltid gillat att läsa när andra svarar på sådana här frågor så jag tänkte testa svara själv denna gången!
 
1. Vilken TV-serie var den första du verkligen förälskade dig i? 
Oj, redan svårt att svara, haha. Men förälskelse var One tree hill! Kommer ihåg att jag HYRDE första och andra säsongen på hemmakväll (eller vidoemix som det hette då). Tider det!

2. Vilken TV-serie såg du senast där du såg vartenda avsnitt (säsong)? 
New girl 

3. Vilken TV-serie gav du senast upp att titta på (utan att se klart säsongen)? 
Hmm. Jag brukar inte göra det för jag vill veta hur det slutar trotts att jag inte gillar säsongen. Men jag slutade kolla på 90210, Dallas och Glee i vintras. Nu har jag kollat klart på 90210 och Dallas men Glee är kvar. Nu vet jag knappt om jag vill se Glee i&med att Cory dog i lördags :(
 
Jag har tagit paus i Fringe mitt i säsong 2. Men det var inte för att den var dåligt utan för jag behövde ett break från all krånglig handling :P Min hjärna behövde semester så började på Gilmore girls istället!

4. Av vilken TV-serie kan du alltid se repriser om och om igen utan att tröttna? 
Vänner :)

5. Vilken är din favorit då det gäller tecknade/animerade serier? 
Jag gillar inte tecknade/animerade serier alls. Gillade Sailor moon när jag var liten så det får väl bli den :P

6. Vilken serie räknar du som ditt allra största "guilty pleasure"? 
Real housewives of alla städer, haha.

7. Vilken är din alla tiders favorit TV-seriekaraktär? 
Det går inte att välja en, kan välja några (långt ifrån alla). Dexter i Dexter, Tyrion i Game of thrones, Peyton i One tree hill, Alicia i The good wife, alla fruarna i DH, Matthew i Downton abbey, Chandler, Rachel och Ross i Vänner, Izzie i Grey's.. Jag kan fortsätta hela dagen, haha. 

8. Vilken TV-seriekaraktär påminner mest om dig? 
Ingen anning. 

9. Vilken TV-seriekaraktär liknar du vid en förälskelse, ditt största TV-crush? 
Har/ har haft många. Fastnar alltid för någon varje gång man hittar något nytt. Men dom som har varit störst är nog Derek i Grey's anatomy, Denny i Grey's anatomy, Harvey i Suits, Mike i DH, Dexter, Lucas i One tree hill, Jax i Sons of anarchy, Damon i The vampire diaries, Ross och Chandlar i Vänner och Daryl i The walking dead.  Sen är det nog 100 till som jag inte minns nu! Min senaste crush var på Eddie Redmayne som spelar med i tex Les Misérables!

10. Vilken är din favoritinledningslåt eller vinjett? 
Game of thrones är ju mäktig. Sen finns det intron man gillar för man får någon mys/nostalgi känsla. Har några sådana bla One tree hill, Grey's (när den hade låt i introt) och Vänner!

11. Vilken komediserie rankar du som den absolut bästa? 
Vänner! Inget slår den.

12. Vilken dramaserie rankar du som den absolut bästa? 
Oj. Jag älskar The good wife och fattar inte att inte fler kollat på den. Jag har aldrig sett ett dåligt avsnitt av den serien. 

13. Vilka serier/Vilken serie skäms du över att du fortfarande inte har sett? 
Det finns många tex The wire, Sopranos, Twin peaks och Buffy.

14. Vilka serier/Vilken serie tjatar du på folk om att de måste se? 
The good wife

15. Vilken film, bok, saga, händelse etc. vill du mest av allt att det blir en TV-serie av? 
Oj, svårt! Jag hade gärna sett triologin som Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren har skrivit som tv-serie! Hade nog blivit riktigt bra (fast inte om den var på svenska)! 

16. Vilken TV-seriescen får dig alltid att brista ut i gråt? 
Grey's anatomys andra säsongsfinal. Jag vill inte skriva vad som händer om ni inte har sett den men alla som har sett den vet vad jag menar. Alltså det är den värsta tv-serie händelsen för mig. Det sitter fortfarande i även fast det har gått så många år. Usch!

17. I vilken TV-serievärld skulle du helst vilja leva?
Någon mysig, typ Parenthood. 

18. Vilken TV-seriescen fick dig att fullständigt falla av stolen, tänk cliffhangers etc.? 
Sons of anarchys tredje säsongsfinal! Bara satt och gapade medans dom spelade en omgjord "hey hey my my" av Neil Young. Kan se om den sista kvarten hur många gånger som helst! Får rysningar när dom sjunger "rock'roll can never die" och hur jävla bra manus och allting är där! Haha kan prata om det avsnittet hur länge som helst!  Om du inte har sett Sons of anarchy SE DEN!

19. Vilken TV-serie klarar du bara inte av eller vilken är den sämsta TV-serie du sett? 
Jag HATAR the simpsson (ledsen). Klarar inte av den för fem öre. Så alla typer av den serien! 

20. Vilken nedläggning sörjer du mest över? (alt. Vilken TV-serie saknar du mest?) 
Jag vet inte, svårt! Just nu sörjer jag för att det är sista säsongen på Dexter även fast det är på tiden. Men det finns många serier som jag tycker skulle fått en andra chans tex Pan am eller Off the map!
 

Cory Monteith

Kategori: Allmänt

 
 
Jag har läst hur många blogginlägg och artiklar om Cory Monteith död idag men jag känner ändå att jag måste skriva något om det.
Cory Monteith hittades död i ett hotellrum i Kanada igår. Han blev bara 31 år. Så jävla sorgligt. Jag får en så stor klump i magen när jag tänker på Lea och hans familj. Läste att han och Lea skulle gifta sig om 2 veckor? Alltså, jag finner inga ord. Hemskt, sorgligt och vila i frid Cory Monteith!
 

Teen wolf S03E06

Kategori: Teen wolf

 
 
Väldigt konstigt avsnitt av Teen wolf. Jag kände mig bara förvirrad när jag kollade på det. Dom slänger sig in i en ny story alldeles för snabbt och sen är det över lika fort. 
 
Det jag gillade med avsnittet var att en av tvillingarna berättade lite för Stiles och Scott. Stiles och Scott's scen var bäst i avsnittet! Och sen undrar man ju vad Lydia är för något?
 
Sen har jag läst att folk blivit som tokiga i Derek och Jennifer. Och det är ju kul med ett nytt kärlekspar!
 
Men annars har jag inte så mycket att säga om veckans avsnitt. Hade denna serien gått på hösten hade jag inte tittat på den.
 

Graceland S01E05

Kategori: Graceland

 
 
Veckans avsnitt av Graceland tyckte jag var bra. Det problemet jag har med serien är hur perfekt allting är och hur snygga alla är och hur kul alla har och ja, ni fattar. 
 
Vi fick veta att Briggs och Charlie har haft ihop det! Blev lite förvånad för jag tänkte mig att hon och Mike skulle hooka upp men jag gillar faktiskt Briggs och Charlie bättre! Serien behöver ett kärlekspar som man kan heja lite på! Eller rättare sagt jag behöver det, haha. 
 
Mike kom gangsterbossen lite närmare! Det är såklart lite läskigt men bra för hans karriär antar jag.
 
Sen undrar man ju om Charlie verkligen tog riktigt knark i slutet? Hennes ögon såg ju helt borta ut. Inte bra isåfall!
 

Pretty little liars S04E05

Kategori: Pretty little liars

 
 
Åh vad trött jag blir på Hannah! Varför tar hon pistolen? Väntade bara på att den skulle börja skjuta folk på festen, haha. Men seriöst, blir riktigt irriterad på henne och hennes mamma. Inte bara Hannahs mamma utan hela storyn om att mammorna ska bli offer nu. Vad jag fattat det som är det inte bara jag som är trött på de heller. Hannah åkte såklart fast i slutet. Lär dom sig aldrig av sina misstag? Kunde hon inte fatta att A skulle tipsa polisen?
 
Jag gillade när Spencer gav han nörden en Game of thrones kommentar! Sen tyckte jag om att Emily och Specner tjafsade lite där. Båda hade en poäng! Spencer är väldigt ego och bortskämd.
 
Glömde nästan bort det där rummet som Spencer hitta. Lite creepy!
 
Ja, vet inte vad jag ska säga mer. Såg att Spencer och Toby ska till Ravenswood i nästa avsnitt. Ska bli kul att se iallafall!
 

Twisted S01E05

Kategori: Twisted

 
 
Bra avsnitt denna vecka! USA och deras festivaler. Dom älskar verkligen allt som har med traditioner att göra. 
Ni fattar säkert att det var en höst-festival i detta avsnittet och alla i hela samhället skulle såklart vara involverade på något plan. Danny fick inte gå dit men det gjorde han såklart ändå (bra). Han och Jo gick dit och det blev en väldig uppståndelse. Jag blev rätt förbannad på pappan som slog till Danny. En vuxen man som slår ett barn?! Och polisen gör nästan ingenting åt saken. Tyckte han borde fått nått straff eller iallafall böter? Jag vet inte. 
 
Tyckte det var kul att se att Danny och Jo hade roligt när dom var där. Det är ofta i sådana här serien som allt vardagsgrejs försvinner. Som deras dans tex. Sen så börjar Jo få känslor för Danny. Det såg man på henne under den andra dansen. 
 
Sen kommer såklart Lacey och förstör! Jag är team Jo än så länge. Och så kysser såklart Lacey Danny. Varför? Tyckte det var helt otippat. Jag menar, hon har pojkvän, aldrig trott att Danny är oskydig och varit rätt taskig mot honom hela tiden. Fattar egentligen inte varför han vill ha henne! Men jag har väntat på tringeldramat och nu kommer det. Det var väl oundvikligt..
 
Och Karen vet jag inte vad hon tror. Hon ville veta om hennes son var en psykopat, men sen slängde hon halsbandet i sjön. Jag tror att hon är på Dannys sida. 
Sen såg såklart Rico (som jag tycker om jätte mycket) Karen slänga halsbandet i sjön. Spännande! Han berättar det säkert för polisen och så blir Jo sur. Längtar tills nästa avsnitt! Tonårsdrama <3
 

True blood S06E04

Kategori: True blood

 
 
Just nu känns det som jag kollar på True blood för att jag alltid har gjort det. Mest märks det efteråt för jag minns aldrig vad avsnittet handlar om. Känns trist att den har tappat så mycket. Just nu bryr jag mig mest om vad som händer med vampyr-människo kriget. Jag vet inte om det var så smart av Eric att göra (är det guvämör han är?)s dotter till vampyr. Det ser ju ut som han skickar henne till sitt läger i vilket fall och då vann dom ingenting på den dealen. 
 
Sen tycker jag att det är bra att Bill försöker hitta ett nytt syntetblod. Men det blir väl inte det när dom måste använda feernas blod när jag tänker efter? Tyckte synd om Jessica med som spårade ut helt. Hoppas inte alla barnen är döda!
 
Sookie gillade jag i detta avsnittet! Trodde på slutet att hon hade fallit för charmen men då jävlar! Spännande att se i nästa avsnitt.
 
Och som jag sagt efter varje avsnitt. Varför är Alcide med längre?

The fosters S01E06

Kategori: The fosters

 

 

Veckans avsnitt av The fosters var bra som vanligt. Middagen med Lexis föräldrar gick ju bra och jag gillade dom men blir alltid lika trött på allt Gud snack i alla amerikanska tv-serier. Sen kommer fulla Mariana hem och förstörde allt. Inte så bra. Tror inte det var det bästa sättet att bli kompis med Lexi igen, eller Jesus. Haha, kunde inte hjälpa att störa mig på Lexis pappas flin under hela tiden han var med i bild. Var det bara jag som gjorde det? 

Sen hoppas jag inte Brandons pappa har alkoholproblem eller att han får penga problem nu iochmed pianolektionerna.

Jag tycker mer och mer om Wyatt faktiskt. Han är ju bara en tonåring som har lite problem. Hans utbrott med baseboll trädet var kanske inte det bästa men han är ju bara en tonåring med lite problem. Sen är han ju rätt gullig mot Callie också. Han verkar inte va en sådan idiot som jag först trodde. Men jag ska aldrig säga aldrig. Och sen är det ju den där kemin mellan Brandon och Callie...

Och nu visade sig Liam. "Mysigt" att han visste vart Callie bor. Det kommer ju garanterat bli problem där. 

Dexter S08E02

Kategori: Dexter

 
 
Vilken bra avsnitt detta var! Säsong 8 har startat riktigt starkt och är redan spännande. Jag sitter alltid som på nålar när jag kollar på Dexter. Det är iprincip spännande hela tiden, väldigt välskrivit och skådespelarna. Så duktiga! Sen har jag haft en crusch på Michael C. Hall hur länge som helst. 
 
Början på avsnittet var ju strålande. Kul att Dr. Vogel hade kontakt med Harry. Då blir karaktären mycket mer "personlig" eller vad man ska säga. Sen kan jag inte hjälpa att även misstänka henne. Varför dyker hon upp nu? Är det hon själv som mördar och ska lura Dexter? Kommer hon bli förbannad för att Dexter bryr sig om Deb och det gör inte psykopater? Eller blir hon som någon "mördar-mamma" som hjälper till? I vilket fall som helst är det uppfriskande med en kvinnlig lite äldre karaktär!
 
Jag trodde inte att Deb skulle skjuta lönnmördaren. Blev förvånad, trodde inte hon var så långt borta. Hon kommer ju sätta Dexter i fara om han ska skydda henne nu också. Inte bra..
 
Sen har det inte hänt så mycket med dom andra. Quinn kommer säkert sabba något i sitt förhållande (han sabbar alltid något eller gör något korkat) och jag gillar Angel som chef! 
 
Haha, och jag skrattade högt när Dexter kom in i hans lägenhet och skulle leta efter någonting och tittade på luftkonditioneringen och bara "nää"!
 

Sammanfattning

Kategori: Devious maids

Nu har jag äntligen försökt sammanfatta avsnitten från denna veckan. Höjdpunkten var sjävklart Dexters säsongsprämier. Det är såklart spoilers för er som inte är i USA takt! 
 
 
Dexter S08E01
Äntligen började Dexter sin åttonde och sista säsong! Lite jobbigt var det allt att sätta igång avsnittet för man vet att det snart tar slut. Det började iallafall 6 månader efter mordet på LaGuerta och det mesta funkar som vanligt förutom att Deb har slutat som polis och börjat jobba för en privatfirma. Och såklart har hon börjat dricka, röka och gått ut för rent allmänt. Hon har ju självklart ångest för att ha räddat Dexter istället för LaGuerta men jag tyckte synd om Dexter när hon sa det till honom. Och jag är väldigt nyfiken på vad den nya damen har för motiv till att ta kontakt med Dexter! Tycker avsnittet var jätte bra och ser fram emot säsongen!
 
True blood S06E03
Jag gillar inte varulvarna denna säsongen. Jag som verkligen gillade Alcide förut. Bra att Eric, Tara och Pam har en något att förhandla med nu när dom har hans dotter. Jag vill veta mer om Warlow!
 
Devious maids S01E02
Jag var ju tvungen att kolla in den nya serien Devious maids förra veckan. Jag älskade ju Desperate housewives så att Marc Cherry har skrivit serien var bara ett plus. Producent är även Eva Longoria som spelade Gabi i DH. Nu efter två avsnitt så tycker jag att den påminner om Desperate housewives rätt mycket. Iallafall inlednigen där det handlar om ett dödsfall. Det handlar också om vänskap och såklart en massa drama. Tyvärr har jag inte lärt mig namnen på någon än (det är VÄLDIGT många att hålla koll på). Men jag ser potential i serien och kommer skriva lite bättre om handlingen nästa vecka!
 
The fosters S01E05 
Min mys-serie! Inte trodde jag att detta skulle bli så bra. Tyckte det var bra att Stef gav Jesus och Lexi dagen efter pillret. Dom hade ju en poäng att ju längre tid dom väntar är det lättare chans att bli gravid. Sen tyckte jag så synd om Jude i detta avsnittet och hans kompis var så söt i slutet när han satte sig med nagellacket. Jag gillade inte Callies attityd mot Jude alls. Jag förstår varför men hon skulle inte gått ut så hårt mot honom. Sen Callies nya kille gillar jag inte. Jag hejar på Callie och Brandon och tycker inte alls att dom inte kan bli ett par för dom är fostersyskon. Det är ju inte precis så att dom har växt upp tillsammans och ser varandra som syskon.
 
Mistresses S01E05
Jag ville inte gilla den här serien för det är ju bara skräp egentligen. Gillar inte ens musiken som spelas hela tiden. Jag jämför bara serien med Sex and the city och allt handlar BARA om män. Men jag kan ändå inte låta bli att kolla, haha. I detta avsnittet så berättade Savannah att hon varit otrogen och är gravid för sin man. Tyckte att det var bra gjort men snacka om att förstöra lyckan "Eh, jag är gravid MEN ungen kanske inte är din"! Är orolig för Karen också pga allt med försäkringen.
 
Teen wolf S03E05
Detta avsnittet hade kunnat vara mycket mer spännande om dom hade lagt upp det rätt. Jag älskar tillbakablicks-avsnitt men detta kändes rörigt. Man fattade redan i början att Derek inte var död. Det kunde varit lite mer spännande med den storyn. Sen saknar jag fortfarande lite mer relation och vardags problem. Känns som det bara är action hela tiden och att dom går lite för snabbt fram. Vilka är de här nya alfpha-gänget? Var hittade han med brillorna dom? Ja, ni fattar!
 
The goodwin games S01E07
Minns knappt vad som hände. Men var detta sista avsnittet på säsong 1? Snacka om kort säsong.
 
Twisted S01E04
Nu hittade Dannys mamma Reginas halsband, inte bra. Jag vill veta mer om det där halsbandet för det är ju det ända som knyter Danny eller någon än så länge till mordet. Men jag tror fortfarande att han är oskyldig. Sen fattar jag inte hela grejen med varför Danny måste bli vän med Lacey. Det är ju inte precis så att hon har varit speciellt trevlig mot honom sen han kom tillbaka. Sen tror jag fortfarande att det kommer bli en kärlekstriangel. Undra vem som blir ihop med vem?
 
Pretty little liars S04E04
Äntligen händer det lite! Melissa blev ställd mot väggen som man har väntat på sedan säsong 1. Nu undrar man ju såklart om hon talar sanning? Har hon verkligen skyddat Spencer hela tiden? Väldigt konstigt sätt att visa det på.. Sen tycker jag så synd om Hannah. Hon tar alldeles för stort ansvar över sin mamma. Har alltid tyckt det men nu är det mer än det brukar vara. Och det där med Emylis föräldrar. Det finns ju inga riktiga bevis för att dom ska ha gjort henne illa. Lite överdrivit hela grejen.
 
Graceland S01E04
Jag har också börjat kolla på Graceland. Om jag fattat det rätt är det skaparna av White collar som jag älskar som skrivit denna serien med. Än så länge är den helt okej. Inte ett mästerverk men sevärd. Här är också många karaktärer och namn att hålla reda på men dom jag gillar bäst än så länge är Mike och Briggs. Hoppas på lite bra bromance där!
 

040713

Kategori: Allmänt

Jag kan inte sova så jag kan lika gärna blogga. Har varit bortrest sen förra tisdagen så har inte kunnat blogga eller titta på några nya avsnitt. Men snart är jag ikapp och då bloggar jag mina tankar om veckan!

Go'natt!