kinglionheart.blogg.se

Detta är en blogg om tv-serier

Betrayal

Kategori: Betrayal

Nu har jag kollat in första avsnittet av nya serien Betrayal. Handlade kortfattat om en man och en kvinna som träffas och inleder en affär. Sen visar det sig att kvinnans man som är advokat ifråga ska möta hennes älskare i en rättegång mot hennes älskares chefs son. Haha vad krångligt det lät. Svårt att hitta dom svenska orden på allt advokatsnack.
 
 
Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Att hela serien handlar om att dom är otrogna känns sådär. Det är en väldigt såpa-aktig "stämmning" genom hela avsnittet. Den har ingenting man inte sett förut. Ändå fastnade jag lite. Ibland gör man det för skit-serier, haha. Men jag tror att jag ger den några avsnitt och sen ser vad jag känner. Detta kändes väldigt mycket som en inledning och jag vill se hur det är nu när männen ska mötas i rättegång. 
 

Gilmore girls Säsong 3

Kategori: Gilmore girls

Jag har verkligen kärat ner mig i Gilmore girls. Vill knappt se dom nya serierna som släpps för jag vill bara se Gilmore girls. Men det är bra att andra serier kommer ivägen för då kan jag njuta längre av denna. Som vanligt när det gäller mig så var det ett tag sen jag såg säsong 3. Måste lära mig att skriva sammanfattningar precis efter man har sett något. 
 
 
Lorelai har varit riktigt stark denna säsongen. Framför allt i början, tänker främst på allt med Christopher och hans tjej och deras barn. Att hon var tvungen att vara med på babyshowern och tillochmed när ungen föddes. Hade aldrig klarat det. Jag vet att hon gjorde det för Rorys skull men ändå.
Har inte funnits någon man i hennes liv denna säsongen vad jag kan minnas. Väntar ju på Luke! Kan dom inte bara få ihop det snart?
 
Rory har det därimot hänt rätt mycket med under säsongen. Hon och Dean gjorde slut, vilket jag tyckte var på tiden. Han var för svartsjuk och jobbig i slutet. Men det tog inte lång tid för Rory att hitta ny för hon blev tillsammans med Jess typ samma dag hon och Dean gjorde slut. Jag gillade Jess jätte mycket förra säsongen och halva första av denna men sen flippa han ju ur. Ljög om skolan och var allmänt arg av sig. Jess stack ju till sin pappa i slutet på säsongen och då gjorde han och Rory slut. Tyckte det var lika bra. Om han skulle vara på det viset så var han inget att ha.
Rory bestämde sig för att istället börja på Harvard så skulle hon gå på Yale. Har tänkt sen jag började titta att det förmodligen inte kommer bli Harvard tillslut. Det brukar ju inte bli det i serier. Men det var väl det smartaste valet för nu har hon nära hem också. Så Rory gick såklart ut high school i sista avsnittet på säsongen.
 
Jag gillar Lorelais mamma och pappa mer och mer. Dom är så roliga i sin syn att se på saker. Älskar relationen Lorelai har med sin mamma. Alltså inte att jag skulle vilja ha det så med min mamma men dom har så sjukt roliga konversioner. Allting misstolkas och dom blir ovänner hit och dit, haha.
 
Sookie blev gravid, så roligt! Älskar henne och Jackson. Och Kurt, haha. Och Dean ska gifta sig!? Där blev jag ordentligt chockad. Får se om bröllopet blir av. You never no!
 
Men jätte bra säsong. Hoppas att den är lika bra nu när Rory börjar på collage!
 

VECKA 40

Kategori: Agents of S.H.I.E.L.D.

Oj denna vecka börjar serierna på riktigt. Jag har världens längsta schema. Jag hoppas att jag kommer kunna ta väck lite. Söndagen brukar vara min se ikapp dag. Men jag måste ändå ta väck lite. Denna veckan börjar några av mina absoluta favorit serier, Homeland, The good wife, Scandal och The vampire diaries (ja, jag gillar fortfarande den serien). Revenge gillar jag också men den blev lite sämre i säsong 2 men säsongsfinalen slutade så spännande så jag ser fram emot den också. Det som står i kursiv är alla nya serier för säsongen. 
 
Mitt tvtittande v.40; 
 
Betrayal *Seriepremiär* - Känns som en typisk såpa-drama och ibland är det bra ibland dåligt
Downton abbey 
Homeland *Säsongspremiär* - <3
Keeping up with the Kardashians
Masters of sex *Seriepremiär* - Ska bli spännande och se vad det här är förnågot
Once upon a time *Säsongspremiär*
Revege *Säsongspremiär*
The good wife *Säsongspremiär* - Jag fattar inte varför inte fler ser på den här. Den är så välskriven, skit bra skådisar och bara helt fantastisk
The real housewives of New jersey
Bones
HIMYM 
Hostages - Hoppas på ett bra andra avsnitt
Sleepy hollow 
The blacklist
The real housewives of Miami 
Face off  
Agent of S.H.I.E.D. 
New girl
Person of interest 
Sons of Anarchy
Modern family 
Nashville 
Revolution 
Elementary 
Grey's anantomy 
Parenthood 
Project runway - Brukar ofta hålla med juryn om vem som ska åka hem men inte denna veckan!
Scandal *Säsongspremiär* - Äntligen! Som jag har längtat
The Michael J. Fox show - Inte sett än
The originals - Ska bli kul att se om detta blir bra eller ej
The vampire diaries - Mitt tonårshjärta kommer tillbaka när jag tittar på den här typen av serier, haha.
Atlantis - Började i lördags och den ser spännande ut så ska ta mig en titt. 

Maraton;  

Breaking bad - Nu är jag inne på säsong 3. Tycker inte den är lika bra som första och andra säsongen. Vet inte varför. Den är fortfarande jätte bra, men som sagt inte riktigt lika bra. 
Gilmore gilrs - Nu är jag inne på fjärde säsongen. Ska skriva en sammanfattning om tredje säsongen snart!
 

Hostages

Kategori: hostages

 
 
Hostages är ännu än ny serie som jag kollade in idag. Och jag blev positivt överraskad måste jag säga! Det var spännande, alla i familjer hade hemligheter för varandra och man hade verkligen ingen anning om hon skulle döda presidenten eller inte. Försöker att inte skriva några spoilers om ni inte har sett den. Jag tyckte den var välgit bra så se den om ni kan/hinnner. Det ända problemet jag ser är hur dom ska kunna hålla den här storylinen hela säsongen? Känner som det kommer bli drygt. Men nu ska jag inte va sån ;P Blir säkert jätte bra!
 

The blacklist

Kategori: Nya serier

 
Jag har kollat in The blacklist denna veckan och jag måste säga att jag tyckte den var bra. Spännande och man vet inte vem man kan lita på. Jag tycker det är jätte svårt att skriva bara om ett avsnitt men jag gillade skådespelarna och jag tycker att det är en spännade storyline. Lite som i White collar att boven hjälper FBI. Sen ser jag också potential för en hel säsong. Det finns ju hur många brottlingar som helst på rymmen. Och vad är dealen med hennes man? Tyckte slutet blev väldigt spännande. Så denna kommer jag absolut kolla vidare på.
 

V.39 TV-Serier (del 2)

Kategori: Bones

Denna veckan har serierna verkligen börjat rulla in. Kul men hur fan ska jag hinna med allt?! Jag tror att jag kommer prioritera det jag tycker är jätte bra och ta väck det som jag kanske kollat på innan men som bara är helt okej. Sen kommer jag nog inte skriva om allt jag ser heller. Typ Bones och komediserierna på 20 minuter. Nåväl nu ska jag sluta skriva och gå och lägga mig. 


 
Bones S09E02

Gääsp.. Trotts deras undercover var detta avsnittet  rena sömnpillret. Har tyvärr inget mer att skriva om veckans avsnitt.

Sleepy hollow S01E02

Jag vet inte vad jag tycker om Sleepy hollow. Ena sekunden är den helt okej sen blir det bara för mycket. Jag brukar gilla övernaturligt och allt det där men det är lite för mycket av det goda här. Får se om jag kommer fortsätta kolla för med det schemat jag har kan den bli svår att hinnas med.

 

New girl S02E02

Detta avsnittet gillade jag mycket mer än säsongspremiären. När killarna sjöng var så roligt. Jag brukar inte skratta högt rakt ut för mig själv men det gjorde jag där. 

Sen är Jess och Nick väldigt söta ihop. Det ända jag tycker är jobbigt är att Schmidt dejtar Cece och Elisabeth samtidigt. Man vet ju att det kommer sluta i katastrof så man sitter som på nålar och väntar.

 

Modern family S04E01E02 *Säsongspremiär*

Haha! Alltså jag älskar Modern family. Jag skiter i att den inte är lika bra som innan för den är fortfarande skit rolig! 

Jag fick tårar i ögonen när Cam och Mitch friade till varandra. Så fint att båda tänkte fria till varandra. 

Sen är jag lite trött på Sofia Vergaras skrikiga röst men det har jag varit hela tiden.

 

Elementary S02E01 *Säsongspremiär*

Kul att Rhys Ifans spelar Holmes bror Mycoft. Kul att Sherlocks bror är med vem som än hade spelat honom. Tycker alltid om att veta lite mer om karaktärers bakgrunder. Sherlock är bra men jag får faktiskt fundera på att sluta se den här med. Iallafall nu, så kan jag se ifatt när jag har tid.

 

Grey's anatomy S10E01E02 *Säsongspremiär*

Då var Grey's igång igen. Tyckte avsnitten var bra. Bra att Webber överlevde, men synd att Mousy dog. Jag gillade henne, hon var sådär roligt konstig. Gillar typ bara Jo av internsen. Jag blev faktiskt rätt chokad när Mousy kom ner till Richard och fick en elstöt hon också. Då förstod man ju att hon inte skulle klara sig och att Richard förmodligen skulle överleva. Inget grey's utan the cheif! 

Jag ser verkligen Meredith som seriens "mamma" nu. Hon tar hand om allt och alla, Callie, hennes barn, Derek, Christina och Alex typ. Skönt att inte Meredith och Derek har en massa problem nu. Gillar deras lyckliga lilla familj. 

Arizona kan slänga sig i väggen, haha. Nej men är så jäkla sur på henne. Callie var hur snäll som helst mot henne förra säsongen och vad får hon tillbaka?! Usch!

Och nu ska April ändå gifta sig med Matthew. Tyckte synd om honom när dom stod i kapellet och hon predikade om att hon älskade honom och ville gifta sig med honom när hon typ 1 timme tidigare sa till Jackson att hon älskade honom. Men bröllopet blir väl inte av antar jag.

Christina och Owen är jag bara trött på nu. Kan dom inte bara sluta hålla på med varandra om dom bestämt sig för det? När dom håller på såhär som dom gör nu tar man som tittare (iallafall jag) dom inte seriöst längre. Vilket är synd för dom var så fina tillsammans tidigare.

 

Parenthood S05E01 *Säsongspremiär*

Det hade gått några månader när vi börjar säsong 5. Jasmine fick sin bebis med Crosby. Älskade scenen när Crosby körde i bilen utanför Adams hus och han skulle hoppa in i bilen, haha. Tyckte synd om Crosby när han sa att han inte kände något med sin dotter. Men det verkade ändras när hon fick hans efternamn?

Man fick knappt se något av Sarah. Kändes jätte konstigt att se henne för jag kollar ju på Gilmore girls nu och hon är så mycket yngre där och alltid jobbigt att se samma person i två olika serier samtidigt.

Tyckte det var kul att Christina ställde upp i valet om att bli borgmästare. Var rädd för att Bob little skulle ställla till för Amber och Ryan men det verkar inte vara fallet. Eller så kommer det sen. Ryan friade till Amber! Så fint! Gillar dom två tillsammans men tycker lite synd om Amber om han ska vara ute i krig hela tiden.

Det kommer säkert ställa till problem för Julia och Joel nu när hans chef Pete visade sig vara kvinna. Hoppas inte! Dom är mina favoriter!

 

Agents of S.H.I.E.L.D.

Kategori: Agents of S.H.I.E.L.D.

 
Behöver nog inte skriva vad denna handlar om för alla vet nog det vid det här laget så skriver bara vad jag tyckte om första avsnittet.
 
Jag har läst allt möjligt om den här serien denna veckan, vissa är positiva andra negativa. För mig får den helt okej. Man kan ju inte hjälpa att förväntningarna va skyhöga. Då blir man nästan alltid besviken hur bra det än är. Jag gillade att den var så snyggt gjord. Hoppas att dom kan hålla den budgeten genom hela serien. Men jag hade rätt svårt för humorn. Det var alldeles förmycke. Visst lite humor är kul men när det är en actionserie så får det inte bli förmycke för då tar man det inte på allvar. Jag hade velat se en mer mörk variant, lite mystisk.
 
Skådisanra var det inget fel på. Gillade framförallt Chloe Bennet som var med i Nashville innan. Jag gillade också superhjälten i detta avsnittet och tror att det kan spinna vidare på en intresant storyline där med dom som "hjäpte" honom. 
 
Men summan av kademumman blir godkänd. Jag kommer fortsätta titta och hoppas att det blir bättre!
 
 

V.39 TV-Serier (del 1)

Kategori: How i met your mother

Här är första delen i vad jag har sett än sålänge den här veckan. Jag har också kollat in The blacklist och Marvels agents of S.H.I.E.L.D. men skriver om dom i ett eget inlägg.
 
 
Sons of anarchy S06E03
Jag läste någonstans att Kurt Sutton tänkte ta det lugnt i avsnitt 2 och 3. Jag tycker ingen av avsnitten har varit lugna. Mörka och brutala har dom varit. 
The Marshal snubben är ju inte riktigt frisk i skallen. Han tar drogor, mördar osv.. Han är sjukt äcklig också. Mår nästan illa när jag ser honom. Nej, hoppas inte han lyckas sabba för mycket. Och var det Gemmas eller Neros bil han la håret och en bit av tröjan i? Jag gillar att Gemma är lycklig för en gång skull måste dom sabba det redan?!
Sen undrar jag vad Wendy håller på med? Varför skulle hon ljuga om att bli överfallen? Tara har ju gått med på att ge henne vårdnaden för barnen om något skulle hända henne och Jax. Så jag fattar inte vart hon vill komma. Hämnas på Jax för att han satte en spruta i henne?
Om jag fattat det hela rätt så håller Bobby på att samla på sig medlemmar till en ny klubb? Ibland har jag svårt att hänga med för jag har ingen text när jag ser (smart jag vet).
Tara är gravid igen. Hon verkar inte glad över det. 
Sen fattade jag inte slutet, gav Jax Tig till dom?! Hur FAN kan han göra så?! Han sjunker bara mer och mer för mig. *SPOILER* Jag såg i trailern till nästa vecka att dom stod runt en grav som brann. Tänkte bara på Tig. Men han kan väl ändå inte bara lämna över honom?! GAAH!
Clay håller sig i livet på något vis. Dom är kanske inte redo att döda honom än. Jag är redo och se han dö därimot. Tycker inte ens synd om honom.
 
How i met your mother S09E0102 *Säsongspremiär*
Denna säsongen ska utspela sig under Barney och Robins bröllops helg. Eller om det var 72 timmar, minns inte riktigt. Får se om jag kommer skriva om HIMYM varje vecka men nu är det första avsnittet på sista säsongen måste jag skriva lite.
Var och är fortfarande tveksam om det kommer bli bra eller dåligt med att det bara ska utspela sig på/runt Barney och Robyns bröllop. Jag gillade mamman jätte mycket och det är ju ett stort plus för henne har man väntat på i så många år! Hon och Ted hade kemi, så det var skönt. 
Det jag är mest rädd för denna säsongen är att allting ska handla om att Ted vill ha tillbakan Robyn och kommer fösöka förstöra för dom ända in i slutet. 
 
Back in the game S01E01 *Seriepremiär*
Min slutsats är helt okej. Kanske lite mindre än helt okej. Jag skrattade ingenting och somnade tillochmed (haha) i mitten på avsnittet. Alltså efter 10 minuter. Så nja, kanske inte så bra. Kommer nog inte se mer av den här.
 
Person of interest S03E01 *Säsongspriemiär*
Jag älskar den här serien. Den är inte hundra varje vecka för det brors på vem dom ska rädda. Det brukar oftast vara som bäst när alla samarbetar och att maskinen är i fara eller att någon försöker få tag på den osv. Elias gillar jag, jag vet att han är dum men han gör aldrig något mot Harry och John. Sen tycker jag om att Sarah Shahi är med och spelar Shaw som är helt rå och dödar vem som helst som är ivägen. 
Men dagens avsnitt var jätte bra tycker jag. Det var action och fick se lite av Rut på psyket! Ett bra första avsnitt på säsongen :)
 
Revolution S02E01 *Säsongspremiär*
Säsong 1 slutade riktigt spännande men jag har inte längtat efter att den ska börja igen. Jag var aldrig så fast i den som andra kanske är. Så jag tyckte väl avsnittet va helt okej. Runt hälften började jag kolla Instagram för så tyckte jag det började bli lite långtråkigt och så bara BANG! Aaron?! DÖD!?! NEJ!? DOM KAN JU INTE DÖDA HONOM REDAN!?! Men han vakna inte upp. Tillslut fick jag finna mig i att han var död MEN då vaknar han. Och det är jag väldigt glad för. Jag gillar Aaron och tycker dom har dödat tillräckligt nu på ett tag. Det måste ju vara dom där mysko flugorna som på något sett har tagit sig in i hans kropp eller nått.
Att Charlie hade stuckit kan jag förstå. Hon och Rachel går inte så bra ihop. Men hon kommer snart tillbaks. Hoppas hon räddar Monroe trotts att hon vill döda honom ;P
Annars var avsnittet som vanligt. Lite död, lite slagsmål och mycket Miles.
 
Nashville S02E01 *Säsongspremiär*
Åh, jag är så glad att dramat av all drama är tillbaka! Men det är inget negativt drama (typ Dallas) utan bra drama. Men blir fast i allt som händer. Svårt att förklara om man inte sett den. 
Rayna låg i koma pga henne och Deacons krock. Hon såg verkligen ut att ligga i koma, dom hade sminkat henne bra. Deacon var ju en idiot i säsongsfinalen men tyckte ändå synd om honom när han satt i fängelset och jag var lite irriterad på honom också. Jag menar han körde faktiskt inte. Då borde han inte åka in i finkan eller som han verkade vilja va där för han kände ansvaret för att Rayna låg på sjukhuset. Nu blev det kanske rörigt, men skit samma. Glad att hon vakna iallafalll.
Först när Juliette höll på och prata om Rayna på scen så kände jag gå hem och lägg dig. Men när hon väl va på sjukhuset så såg man att hon menade väl.
Jag fattar att inte Scarlette sa ja till Gunners frieri men mitt hjärta brister. Jag vill ha dom tillsammans!
 

Devious maids S01E13 (Säsongsfinal)

Kategori: Devious maids

Jag har ju följt Devious maids i sommar. Mest för att skaparen även gjort Desperate housewives. Men i sommar har jag ändå gillat att se på den. Skrev nog det i förra veckan men är glad att den har gått på sommaren och att den slutar nu för annars hade jag prioriterat bort den.
 
 
Iallafall.. Nu vet vi vem som mördade Flroa. Det var väl ingen jätte chockande nyhet för det fick vi nästan bekräftat i förra avsnittet och kunde ana det i förrförra. Philip låg alltså bakom mordet, för att Flora hade pressat honom på pengar för hon bar Remis (hans sons) barn och för att han våldtog henne (vilket jäkla svin)! Som tur va dog han i detta avsnittet. Nästan på samma sätt som Flora, rakt ner i poolen. Tyckte det var rätt kul att Powells sket i sin skillsmässa för att döda Philip. Dom är bra sjuka dom människorna. Bra också att Marisols son blev släppt!
 
Tyckte så synd om Valentina och jag tyckte det var bra att Zoila sa som det var. Och jag förstår verkligen att hon sticker utan att säga något!
 
Kände på mig att det skulle hända något i slutet men visste inte vad. Men då kommer nog Peri sätta dit Rosie för att ha tagit sin pojke olagligt till landet. Trotts att det faktisktt var Peri själv. Nu kan man ju hoppas att Rosie blir så arg så hon blir ihop med Spence igen ;P
 
Stackars Sam. Han åkte iväg och gick en agent utbildning bara för att kunna hjälpa Carmen med sin karriär och dom skulle flytta ihop. Jag tyckte det var rätt dåligt beslut Carmen tog. 
 
Jag tyckte även synd om Taylor och Mikael.
 
Aja, nu får man vänta tills nästa sommar på säsong 2. Det är fullrulle ändå så det gör mig inte så mycket!
 
 

Downton abbey S04E01 (Säsongspremiär)

Kategori: Downton abbey

 
Downton abbey är tillbaka! Efter en hjärtskärande säsongsavslutning var det blandande känslor när jag skulle börja kolla. Frågor som; Hur ska dom klara det här? Ingenting kommer va sig likt?! osv. Men ja, hur klarade dom det då? Helt okej tycker jag. Sorgen är kvar och kommer nog vara där ett tag till men det känns som att skaparna respekterar och bearbetar sorgen inte bara med karaktärerna utan även med oss tittare. 
 
Att O'brian hade försvunnit gjorde inte mig ett dugg, aldrig gillat henne. Nannyn va ju hemsk så gillade att Thomas sa till Cora om henne. 
 
Tyckte såklart mycket synd om Mary i hela avsnittet men det var så skönt i slutet när hon satte sig vid bordet. Mr.Carson har jag alltid tyckt om och när Mary bröt ihop i hans famn var väldigt fint. Känns ibland som han är mer pappa än Robert är till henne. Apropå Robert är han så irriterande ibland, han vill aldrig utväcklas och det är alltid männen som ska arbeta. Kvinnorna ska bara sitta i sina fina klänningar och se glada ut. 
 
Det introducerades lite nya storylines och jag hoppas att det kommer bli bra. Jag saknade som sagt Mathew väldigt mycket och även Sibyl. Det känns inte riktigt som gamla Downton än. Och vart va introt?! 
 

Emmygalan 2013

Kategori: Allmänt

Emmygalan gick i förrgår i amerikansk tv. Jag såg galan igår och jag antar att dom flesta redan vet vilka som vann och vad alla hade på sig men jag gör ett inlägg ändå. Jag tar inte med alla kategorierna här!
 
Drama Series
Breaking Bad – Vann
Downton Abbey
Game of Thrones
House of Cards
Homeland
Mad Men

Comedy Series
30 Rock
The Big Bang
Girls
Louie
Modern Family - Vann
Veep

Miniseries or Movie
American Horror Story
Behind the Candelabra – Vann
The Bible
Phil Spector
Political Animals
Top of the Lake

Reality-Competition Series
The Amazing Race
Dancing With the Stars
Project Runway
So You Think You Can Dance
Top Chef
The Voice – Vann

Outstanding Lead Actor in a Drama Series
Hugh Bonneville, Downton Abbey
Bryan Cranston, Breaking Bad
Jeff Daniels, The Newsroom - Vann
Jon Hamm, Mad Men
Kevin Spacey, House of Cards
Damian Lewis, Homeland

Outstanding Lead Actress in a Drama Series
Connie Britton, Nashville
Claire Danes, Homeland – Vann
Elisabeth Moss, Mad Men
Michelle Dockery, Downton Abbey
Vera Farmiga, Bates Motel
Kerry Washington, Scandal
Robin Wright, House of Cards

Outstanding Lead Actor In A Miniseries Or A Movie
Benedict Cumberbatch, Parade’s End
Michael Douglas, Behind The Candelabra – WINNER
Matt Damon, Behind The Candelabra
Toby Jones, The Girl
Al Pacino, Phil Spector

Outstanding Lead Actress In A Miniseries Or A Movie
Jessica Lange, American Horror Story: Asylum
Laura Linney, The Big C: Hereafter – Vann
Helen Mirren, Phil Spector
Elisabeth Moss, Top of the Lake
Sigourney Weaver, Political Animals

Outstanding Lead Actor in a Comedy Series
Alec Baldwin, 30 Rock
Jason Bateman, Arrested Development
Louis C.K., Louie
Don Cheadle, House of Lies
Matt LeBlanc, Episodes
Jim Parsons, The Big Bang Theory – Vann

Outstanding Lead Actress in a Comedy Series
Laura Dern, Enlightened
Lena Dunham, Girls
Edie Falco, Nurse Jackie
Tina Fey, 30 Rock
Julia Louis-Dreyfus, Veep - Vann
Amy Poehler, Parks and Recreation

Outstanding Supporting Actor In A Drama Series
Bobby Cannavale, Boardwalk Empire – Vann
Jonathan Banks, Breaking Bad
Aaron Paul, Breaking Bad
Jim Carter, Downton Abbey
Peter Dinklage, Game Of Thrones
Mandy Patinkin, Homeland

Outstanding Supporting Actress In A Drama Series
Anna Gunn, Breaking Bad – Vann
Maggie Smith, Downton Abbey
Emilia Clarke, Game Of Thrones
Christine Baranski, The Good Wife
Morena Baccarin, Homeland
Christina Hendricks, Mad Men

Outstanding Supporting Actor In A Comedy Series
Adam Driver, Girls
Jesse Tyler Ferguson, Modern Family
Ed O’Neill, Modern Family
Ty Burrell, Modern Family
Bill Hader, Saturday Night Live
Tony Hale, Veep – Vann

Outstanding Supporting Actress In A Comedy Series
Mayim Bialik, The Big Bang Theory
Jane Lynch, Glee
Julie Bowen, Modern Family
Merritt Wever, Nurse Jackie – Vann
Sofia Vergara, Modern Family
Jane Krakowski, 30 Rock
Anna Chlumsky, Veep

Dexter S08E12 (Seriefinal)

Kategori: Dexter

Okej.. Nu ska jag försöka skriva några rader om Dexter finalen. Har hunnit lugna ner mig lite från igår. Sjukt hur känslosam man kan bli av en serie. Jag måste bara skriva att läs INTE vidare om du inte har sett avsnittet än.
 
 
Jag tyckte hela avsnittet kändes krystat, att dom tvingade fram känslor som inte riktigt passar in i Dexter. Tyckte det redan förra veckan och detta blev som en fortsättning på något sett. När Harrison sa "I love Hanna" fattade jag redan då att Dexter inte skulle följa med dom till Argentina. Man fick en bekräftelse att Harrison mådde bra med Hanna. Jag gillade när Hanna satte sprutan i Deb's gamla chef! Tyckte han förtjänade den. Jag gillade honom i början av säsongen men det har ju ändrat sig. 
 
Som jag skrev i förra veckans avsnitt att om dom dödar Deb kommer jag inte förlåta dom på år. Såklart tar dom död på henne. Även där väldigt krystat. Det ända jag gillade med hela Deb grejen var när Dexter tog ut slangarna och stängde av maskinerna. Annars blev jag knappt ledsen för jag var bara arg.. Och jag menar vafan, varför döda henne? Bara för att Dexter ska sitta där med skägg i slutet och ha blivit skogsarbetare!? Så jäkla dåligt. Av alla tänkbara slut så var detta det sämsta. Kunde dom inte dra till med att han dog iallafall? Dexter är så mycket mer än en skogsarbetare. Jag har alltid trott att dom skulle göra ett riktigt saftig slut. Typ att han blir påkommen och avrättad. Eller att man får se honom sitta i fängelset helt ensam, ja finns massa slut som hade varit bättre. Jag gillar lyckliga slut men hade kunnat ta ett olyckligt slut om det hade varit "häftigt" eller chokerande. Men inte detta. 
 
Dexter dödade Saxton (stavningen?) och det förtjänade han men jag hade velat se Dexter döda honom på sitt bord en sista gång. Det var rätt kul när Quinn och Batista såg videon och lät Dexter gå. Tycker synd om Quinn också. Verkligen INGEN fick ett lyckligt slut. 
 
Sen undrar jag vart Dexters pappa var när Deb dog? 
 
Nej, jag känner att jag inte kan skriva så mycket mer för det blir bara flummigt och konstigt. Jag är upprörd iallafall.
 

VECKA 39

Kategori: Allmänt

Jag har just sett klart Dexter finalen och är väldigt upprörd. Ska inte skriva mer om det nu för jag ska skriva min rätt långa lista med andra serier som jag ska se denna veckan. Det är en massa bra som har premiärer! Marvel's agent of S.H.I.E.L.D. och The blacklist är två nya serier som jag ser fram emot. Bland dom gamla så ser jag mest fram emot Downton abbey, Person of interest och Nashville. Dom nya serierna står i kursiv (även om dom började förra veckan)

Mitt tvtittande v.39; 
 
Devious maids - Säsongsfinal
Dexter - Inga kommentarer nu.
Downton abbey - Mitt älskade Downton, hoppas på en bra start!
The real housewives of New jersey - DRAMA
Bones
HIMYM - Sista säsongen vilket är bra för den är inte i närheten vad den va
Sleepy hollow 
The blacklist *Seriepremiär* - Tycker denna verkar bra, gillade trailern så hoppas att den håller måttet.
The real housewives of Miami  
Brookyn nine-nine - Inte sett än, läst dåligt om den så är inte så sugen.
Face off  
Marvel's agent of S.H.I.E.D. *Seriepremiär* - Vem ser inte fram emot detta?! Ska försöka att ta ner mina förväntningar
New girl
Person of interest *Säsongspremiär* - Min älskade Harry är tillabaka. Men dom har bytt dag? Den brukar gå på fredagar
Sons of Anarchy
Modern family *Säsongspremiär*
Nashville *Säsongspremiär* - Åh <3
Revolution *Säsongspremiär* - Spännande säsongsfinal så får se hur det har gått för dom nu!
Elementary *Säsongspremiär*
Grey's anantomy *Säsongspremiär*
Parenthood *Säsongspremiär* - <3
The Michael J. Fox show *Seriepremiär*
Project runway - Skit bra säsong! Hejar på Brandon!

Maraton;  

Breaking bad - Nu är jag inne på säsong 3. Tycker inte den är lika bra som första och andra säsongen. Vet inte varför. Den är fortfarande jätte bra, men som sagt inte riktigt lika bra. 
Gilmore gilrs - Nu är jag inne på fjärde säsongen. Ska skriva en sammanfattning om tredje säsongen snart!
 
 

V.38 tv-serier

Kategori: Bones

Iochmed att jag har varit iväg denna veckan så har jag inte kunnat se några avsnitt. Nu har jag iallafall sett allt och jag brukar ju skriva enskilda inlägg per avsnitt men jag skriver alla här. Funderar på att göra det i forsättningen också när alla serier börjar. Kommer bli en massa inlägg annars. Kanske "måndagens serier", "tisdagens" osv. Vi får se helt enkelt :)
 
 
Devious madis S0111-12
Det är bra att Devious madis går på sommaren och är slut nästa vecka för annars hade jag inte sett den. 
I förra avsnittet så blev man ju misstänk som attans mot Philip och det är jag fortfarande. I det här avsnittet anlitade han en man som skulle mörda Marisol men sköt Taylor istället. Jag gillar Taylor så jag hoppas hon överlever. Och jag fattar att Rosie inte kan gifta sig med Spence efter att Perry hämtade hennes son. Men jag vill ha Spene och Rosie tillsammans, dom är så fina ihop. Säsongsfinal imorgon, då får vi väl veta vem som mördade Flora.
  
Dexter S06E11
Detta blir ju seriens näst sista avsnitt någonsin. Av någon anledning gillade inte jag veckans avsnitt. Det var för snällt på något sett. Jag tycker heller inte att mördaren Dr.Vogels son är speciellt läskig. Inte som han Trinnity-killer (vet inte hur det stavas). Men man kände på sig att det skulle hända något med antingen Deb eller Hannah. Och det gjorde det såklart. Deb blev skjuten. Men hon kan väl ändå inte dö nu?! Det skulle fan ta år för mig att komma över det, haha. Så dumt av Deb och Dexter och lämna honom själv därinne när dom vet att the marshalls är efter dom. Vi får se hur dte slutar imorgon. Förr trodde jag att manusförfattarna skulle sätta dit Dexter i slutet, men nu tycker jag dom verkar vilja att han ska få ett lyckligt slut. 
 
Bones S09E01 *Säsongsprämier*
Bones tyckte inte jag var så bra. Jag bara följer den för att. Den är ju inte speciellt bra längre. Några avsnitt kan dom få till, men inte så ofta. Det hade gått tre månader sen Both sa till Bones att han inte ville gifta sig med henne och det präglades detta avsnittet av. Det konstiga var att dom blev sams på slutet. Trodde dom skulle köra längre på att dom var arga och ledsna. Vi får hoppas att Pelant kommer fram snart så dom kan få fast honom. Annars är jag glad att Bones är tillbaka, det är något mysigt över Bones.
 
New girl S0301 *Säsongsprämier*
Helt okej säsongsprämier av New girl. Har inte så mycket att säga förutom att det var kul att se Jess och Nick som ett par. Och hur det kommer utväckla sig. Schmidt blev jag lite irriterad på. Att han väljer båda kommer sluta dåligt. Tror det kommer bli unjefär såhär; Cece och Elisabeth får veta att han valt båda. Båda sticker och gör slut med honom, sen fattar han vilken idiot han är och vill ha Cece och så är vi tillbaka på ruta 1 ;P
 
Sons of anarchy S06E02
Rätt segt avsnitt. Det hände inte så mycket förutom alla dumheter Jax får dom andra i klubben att göra. Tex Jucie, kunde inte Jax döda henne själv om han nu måste mörda henne? Måste han tvinga Jucie till det? Jag tror inte att Juice är en stark person så han kommer kunna ta så mycket mer. Det är ju bra att Jax försöker komma ur vapensmuggling iallafall. 
Om jag hade varit Tara hade jag också skillt mig och stuckit med barnen!
Mådde illa i slutet när Jax och Tara hade sex och hon grät. Fy vad hemskt.
 
 

Sleepy hollow

Kategori: Sleepy hollow

 
Nu har jag äntligen kunnat se Sleepy hollow. Varit jätte jobbigt denna veckan och inte kunna ha sett på något. Men nu har jag alltså sett Sleepy hollow och mitt första intryck är positivt. Jag gillade storyn, visste ju lite i förväg pga filmen men man visste ju inte hur mycket serien skulle likna filmen osv. Jag vet inte om jag hängde med på allt snack om varför han huvudlöseryttaren var där och allt det där med Biblen (just då hade jag två väldigt högljudda vovvar bredvid mig). 
 
Har läst någonstans att dom gillade huvudpersonerna och deras kemi och det reagerade jag också på. Tycker dom spelade väldigt bra tillsammans.
 
Var lite humor i den men inte för mycket som det inte får bli heller!
 
Men jag trodde den skulle vara mycket mer läskig än va den var. Jag tyckte inte det var spännande än ända gång.. Och jag undrar hur dom kommer kunna göra flera säsonger på denna storyn. Allt den huvudlöseryttaren behövde var väl hans huvud?
 
Svårt att skriva om en serie man bara sett första avsnittet av men jag kommer fortsätta titta! 
 

Suits S03E010

Kategori: Suits

Sista avsnittet av Suits för säsongen. Var inte säker om det var säsongsfinal eller inte men det står på deras hemsida att dom kommer tillbaka i vinter så detta var väl sommarfinal. Kommer sakna Suits ialllafall!
 
 
Verkar som att allting med Evas fall är över nu? Det har ju hållt på hela säsongen och det brukar vanligtvis ha ett fall per avsnitt. Om jag måste välja vilket jag föredrar så är det avsnitts fall. Det känns lite mer som Suits. Men samtidigt är jag glad när serien vågar göra förändringar. Vi får väl se vad resten av säsongen kommer handla om.
 
Jag gillade Rachel i detta avsnittet. Hon gav sig inte och hon stod upp mot Jessica. Tror hon kommer bli en bra advokat! Sen är det skönt att det löste sig mellan Mike och Rachel också. Blev så irritard på Mike för han iprincip tvingade henne till att välja antingen eller. 
 
Alltså jag gillar inte Scotty och jag vet inte varför. Jag ser inte gnistan mellan Harvey och henne bara.
 
Sen slutet! Nu kommer alltså Louis få veta också. Snart vet alla känns det som. Och Louis är ju väldigt "rätt ska va rätt" så han kommer väl flippa ut antar jag. Ska bli spännade att se!
 

Gilmore girls Säsong 2

Kategori: Gilmore girls

 
Jag hade en väldigt lång paus mellan första och andra halvan av säsong 2. Ni vet man känner inte för att kolla på just den serien vid det tillfället osv. Ska iallafall försöka skriva om det jag kommer ihåg bäst.
 
I början på säsongen var det mycket om Lorelai och Max's bröllop. Man förstod att det aldrig skulle bli av. Och det blev jag glad för för det kändes aldrig rätt.
 
Min favorit story i denna säsongen har varit Rory/Dean/Jesse. Jag kan inte hjälpa det men jag älskar kärlek i serier. Visst det kan bli lite långtråkigt men Gimore girls gör det så bra. Lagom helt enkelt! Jag var jätte förtjust i Dean innan men när ett par har varit ett par ett tag blir dom rätt tråkiga i längden. Sen tyckte jag också att Dean var väldigt svartsjuk och konstig i slutet på säsongen. Med all rätt med tanke på vad som hände i säsongsfinalen men inte så konstigt att Rory gjorde som hon gjorde när han var sådan. 
Och apropå Rory och Jess! Snacka om att Jess blev min favorit i slutet. När han och Rory kysstes på bröllopet, så söta! Man hade verkligen väntat på det.
 
Jag gillar INTE Christopher. Jag tycker han behandlar Lorelai som skit. Det som stör mig så mycket är att hon går på det om och om igen. Det har bara gått 2 säsonger och det är redan irriterande. Sen är han ju aldrig där för Rory heller? Han skärpte sig ett tag men i slutet! Stackars Lorelai. Var så förbannad. 
 
Jag vill se Luke och Lorelia ihop snart. Gillar dom starkt som vänner men har en känsla av att dom blir ett par snart.
 
Sookie och Jacksons bröllop var fint. Tycker som är så söta tillsammans. Sen minns jag inte så mycket mer av alla små händelser som hände i säsongen 2. Jag såg klart säsong 3 igår så mitt minne är som sagt lite svagt. Men jag älskar Gilmore gilrs mycket mer nu än jag gjorde innan. Den bara växter på en och man har svårt att inte älska alla!
 

Mistresses S01E13 (säsongsfinal)

Kategori: Mistresses

 
ABC har inte gått ut med om dom kommer förnya Mistressess till en andra säsong. Det vill jag verkligen att ABC gör för att det är en bra sommar serie. Och den slutade med två cliffhangers! Så därför måste dom ge Mistresses en andra säsong!
Jag hade kanske inte börjat kolla på Mistresses om den hade gått på hösetn men iochmed att den gick i sommar har hunnit med att se den.
 
Det innehöll väl inga OMG händelser i finalen för man har sett den här typen av säsongsfinaler så många gånger. Det jag blev mest chockad över var att Dominic var pappan till Savis barn. Jag trodde absolut att det skulle vara Harrys. Så jag blev positivt överraskad att dom inte körde på det säkra kortet där.
Tidigare i avsnittet krockade Savi så hon hamnade på sjukhus. Och där var en den typiska händelsen nummer  ett. Hon ligger illa till men klarar sig. I slutet på avsnittet chrachar hon så nu vet man inte om hon eller bebisen överlever. Här kan dom ju göra så hon får missfall så blir det inga "problem" för Savi och Harry.
 
Karen blev pistol hotat av sin förra älskares fru som tydligen hade lite psykiska problem. I slutscenen kastar Sam en stol igenom ett fönster och försöker rädda Karen och alla tre hamnar i slagsmål. Pistolen avfyras såklart och man får inte se vem som blir skjuten. Där var den andra cliffhangern och ett typiskt slut!
 
April sa tillslut till Paul att åka hem till sin andra familj. Hon förtjänar så mycket bättre än honom så det var bra!
 
Joss hände det inte mycket med i detta avsnittet. Hon satt mest med Savi på sjukhuset.
 
Även om det var en typisk(lite såpig) säsongfinal så vill jag ha en andra säsong för det är så frustrerande när man inte får veta vad som händer!
 

VECKA 38

Kategori: Allmänt

Denna veckan börjar några serier och några försvann sen förra veckan. Jag har lite problem med att kolla på nya avsnitt denna veckan för har bara tillgång till mobilnätet. Med andra ord blir det nog ganska lite inlägg från mig denna veckan. Men jag ska se om det går att fixa på något sätt. Dom nya serierna står i kursiv.

Mitt tvtittande v.38; 
 
Devious maids
Dexter - Bara 2 avsnitt kvar! 
The real housewives of New jersey  
Bones - Mysiga Bones börjar igen 
Sleepy hollowSeriepremiär! Ser fram emot denna 
The real housewives of Miami  
Brookyn nine-nine 
Face off  
New girl - Första gången jag följer New girl på tv (eller ja, datorn) 
Sons of Anarchy - Kan man inte få ett ända avsnitt som inte måste vara så mörkt?
 Suits - Harvey <3 
The bridge - Ligger efter 
Project runway - Skit bra säsong!  

Maraton;  

Breaking bad - Nu är jag inne på säsong 3. Tycker inte den är lika bra som första och andra säsongen. Vet inte varför. Den är fortfarande jätte bra, men som sagt inte riktigt lika bra. 
Gilmore gilrs - Jag har legat i med Gilmore girls såg jag. Är nu på avsnitt 17 säsong 3. Den här serien kan jag kolla på som tur är för jag har den på dvd!

Graceland S01E11-12

Kategori: Graceland

 
Näst sista och sista avsnittet på säsong ett var riktigt spännande! För dom som inte redan vet så har Graceland blivit förnyad för en andra säsong. Det blev jag glad för. Graceland har varit perfekt på fredagar nu i sommar då bara Project runway har gått. 
 
Jag började fatta i avsnitt 10 att det var något skumt med killen som Charlie hade kontakt med. Och jag började känna igen honom i avsnitt elva och då fattade jag vem det var (lite sent tror jag). Men återkommer till det sen.
 
Blev så irriterad att Mike inte hittade inspelningen men sen när jag tänkte efter så hade Briggs försvunnit för gott och det hade ju inte gått. Jag blir bara så irriterad att Mike aldrig kommer tillräckligt nära sanningen. Tycker han förtjänar att få veta den med tanke på allt Briggs har gjort mot honom. 
 
Hoppas det händer lite mer mellan Mike och Paige nästa säsong. Tyckte det var roligt när hon spelade grravid, haha.
 
Johnny är så go. Men han är nästan för snäll, han ser inte vad som händer framför ögonen på honom för det känns inte som han kan tro något elakt om någon (eller iallafall dom som bor i huset :P).
 
Det gick mycket snabbare än jag hade förväntat mig när Mike kom in och såg Jangles i trappan och sköt. Trodde dom skulle springa runt och jaga varandra lite. Skönt att Jangles dog iallafall, jäkla äckel var han. Och jag gillade att Mike var den som räddade Charlie och Briggs.
 
Undra vem som blir the bad guy nästa säsong. Och jag undrar också om dom kommer kunna få mig att gilla Briggs igen. Hat-kärlek till honom. Och vad ville Briggs när han ringde Mike? Kommer Mike åka tillbaka till Graceland? Kanske inte i första avsnittet men sen blir det säkert så. Vad tror ni?
 

Sons of anarchy S06E01

Kategori: Sons of anarchy

 
Mina förväntningar på Sons of anarchy är alltid skyhöga och det är inte alltid så bra. Jag blev tyvärr besviken på första avsnittet. Jag blev besviken och förbannad på vissa karaktärer, speciellt Jax.

Tara hamnade i fängelse förra säsongsfinalen och där satt hon fortfarande. Tyckte synd om henne för hon har ju inte gjort något. Visst hon gav korset till Otto men vem kunde veta att han skulle mörda någon med det.

När jag ändå pratar om Otto. Stackarn som blev våldtagen i fängelset. Han har gjort hemska saker men ingen förtjänar det. Usch!

Jag blev förbannad på Chibs att han slog Juice. Varför var han tvungen att göra så? Han ville lära honom en läxa antar jag men att slå någon gul och blå är lite överdrivet.

Tig har verkligen blivit knäpp. Det är synd om honom för han har ju blivit sådan sen han såg sin dotter brännas levande. Men när han dränkte porrkillen i kiss sen kissade på honom vet jag inte om jag ska skratta eller gråta?

Clay kommer säkert ta det erbjudandet att få va i säkerhet i finkan om han skvallrar på klubben. Han gör allt för att överleva.

Jax var otrogen!!! Alltså fyfan vad arg jag blev! Är fortfarande förbannad. Hur kan han göra så mot Tara? Hon sitter i fängelset och då passar den jävlen på. Jax var min favorit karaktär förr. Men efter förra säsongen har han bara sjunkit och det känns inte som han kommer bli mer poppis än på ett tag.

Sen den där lilla killen som man fick se genom hela avsnittet. Jag trodde att det kanske var Opies son eller nått. Men nej, utan istället så går han in i en skola med ett automatvapen och skjuter. Och vapnet som han använde kommer tydligen från Jax som gett det till killens pappa. Jag tyckte inte att skolskjutningen passade in. Det kändes inte Sons of anarchy.

Sist men inte minst vad har Tara gjort med håret?!? Så fult!

Suits S03E09

Kategori: Suits

 
Veckans avsnitt av Suits var näst sista avsnittet för detta året. Jag tror att serien kommer tillbaka i Januari för har för mig att den gjorde det förra året men är inte hundra på det. Jag hoppas att det är så för det känns lite jobbigt om det är säsongsfinalen nästa vecka. 
 
Scotty (inte säker på stavningen) var tillbaka i detta avsnittet och jag gillar inte henne. Jag vet inte varför. Det kan va för att hon påverkar Harvey så mycket. Iförsäg så trodde han att hon lurade honom, vilket hon inte gjorde. 
 
Jag gillade däremot Kathrine och det har jag nog inte gjort innan. Hon var väldigt gullig och rolig mot Louis. "You just got LITTUP!", haha. Och jag gillade att Harvey inte var för hård mot Louis i slutet. Alla kan göra misstag! Harvey var väldigt gullig mot Donna i början också! (Jag är lite kär i Harvey som ni kanske märker, haha)
 
Det där med Mike och Rachel och Rachels pappa kändes lite överdrivet. Och Mike frågade Rachel om hon ville flytta ihop. Han frågade henne väldigt fint. Men nu har hon kommit in på Stanford så undra om dom kommer göra slut nu eller om dom kommer försöka hålla ihop.
 
Eva stämde dom i slutet! Kan faktiskt förstå varför. Hoppas bara dom löser det!
 

Dexter S08E10

Kategori: Dexter

 
Det har gått några dagar sen jag såg veckans avsnitt av Dexter så jag har glömt lite vad som hände. Lättare hänt än man tror men ska försöka skriva mina tankar om det jag minns!
 
Jag har ingen aning om hur det ska sluta för Dexter och Hannah. Trodde inte att säsongen slut skulle handla så mycket om deras förhållande utan mer om Dexter kommer åka fast eller inte. Det verkar inte alls vara något problem? Men man vet aldrig. Jag stör mig otroligt mycket på han som är efter Hannah iallafall. Jag vill att Dexter, Hannah och Harrison ska komma iväg till Argentina och leva lyckliga i alla sina dagar. Men det kommer inte hända. Jag mår alltid bäst när serier slutar med ett lyckligt slut och helst ska man få veta hur bra och lyckliga alla är innan det slutar! Ja, jag vet, lite trist men sådan är jag!
 
Jag tror inte Dexter kommer kunna lämna Dr.Vogels son levande. Tyvärr kommer det väl kosta honom hans lyckliga slut, att han ska få välja eller nått. Apropå något helt annat tycker jag Dr.Vogels son är väldigt lik Ryan Gosling, haha. 
 
Fy vad hemskt att Dr.Vogel dog. Hur fan kan man döda sin egen mamma? Dexter kommer säkert vilja hämnas nu!
 
Blev rätt förvånad att Deb var så öppen med Quinn och bara kysste honom. Kändes inte som det passade in på något sett men hon förtjänar att va lycklig så hoppas hon blir det med Quinn nu.
 

The killing läggs ner!

Kategori: The killing

Det känns tråkigt att berätta att The killing har blivit nerlagt igen efter sin tredje säsong. Jag tycker att tredje säsongen har varit den bästa hittills så förstår inte riktigt deras beslut om en nerläggning denna gången. The killing blev redan efter säsong 2 nerlagd av kanalen AMC men Netflix räddade serien. Kommer dom göra det igen? Man kan ju alltid hoppas!
 
 

VECKA 37

Kategori: Allmänt

Jag har bloggat väldigt dåligt på sista tiden. Det går inte många serier nu och min nya dator gick sönder i helgen! Jag är så jäkla förbannad, en och en halv månad gammal och den bara känner för att dö?! Bara sådär?! Gaah! Så nu sitter jag med min gamla lååååååångsamma Mac och skriver. Har tagit en paus med Breaking bad och har kollat på Gilmore girls ett par dagar, mysigt! Sen var Dexter tillbaka denna veckan (snart slut, snyft) och Sons of anarchy börjar på onsdag!!!
 
Mitt tvtittande v.37;
 
Dexter - Grymt spännande!
Devious maids 
The real housewives of New jersey 
The real housewives of Miami 
Mistresses
Face off 
Sons of Anarchy - Jag ser så fram emot detta! Bästa serien!
Suits - Harvey <3
The bridge - Ligger efter
Graceland
Project runway - Skit bra säsong! 
 
Maraton;
 
Breaking bad - Nu är jag inne på säsong 3. Tycker inte den är lika bra som första och andra säsongen. Vet inte varför. Den är fortfarande jätte bra, men som sagt inte riktigt lika bra.
Gilmore gilrs - Bara ett avsnitt kvar på säsong 2 nu. Mysig den är!
 

Grey's anatomy Säsong 10 promo

Kategori: Grey's anatomy

 
Här får vi en liten glimt av säsong 10 av Grey's. Minns knappt hur det slutade men blev påmind när jag såg promon. Vi får se om Richard klarar sig. Jag vill att han ska klara sig för jag vill inte att fler kända ansikten försvinner nu. Och undra vem som dör? Hoppas bara det är en patient som Owen pratar om.
 

Suits S03E08

Kategori: Suits

 
Så skönt att Harvey och company äntligen vann! Och att Stephen fick betala för vad han hade gjort. Lite kul när Eva skrek på Darby, tänkte nämligen bara på Game of thrones! Fast jag kommer inte ihåg om dom har haft några scener ihop i GoT men det spelar ingen roll, kul ändå. Det finns inte så mycket mer att säga om det här avsnittet för allting handlade iprincip bara om rätegången. Men det var ett riktigt bra avsnitt iallafall!
 

Mistresses S01E12

Kategori: Mistresses

 
Karen vann rättegången men förlorade sin licens i ett halvår. Jag trodde inte att det skulle vara Jacob som fick det indraget. Förstår om han är besviken på Karen men att han sparkade henne va lite väl. Jag trodde också att dom hade kliniken ihop så då borde han inte kunna sparka henne? 
 
Jag är kluven i Savi/Harry/Dominic situationen. Först tyckte jag att Savi skulle va med Harry men hon var ju otrogen för att dom va olyckliga och för att hon drogs till Dominic. Nu är jag nog lite mer på Dominics sida. Det visar sig säkert att barnet är Harrys ändå. Men det hade varit roligt om det varit Dominics för det blir så oväntat då.
 
April verkar vilja vara med Paul ändå. Hennes dotter vill ju bara ha sin gamla familj tillbaka och det kan hon ju få så jag tror att det kommer bli April och Paul i slutänden.
 
Josh bryr jag mig inte om förtillfället. Är sur för hon förstörde allt med Alex.
 
Säsongsfinal nästa vecka. ABC har inte gått ut med att dom ska förnya Mistresses än. Så jag hoppas att det inte slutar med en cliffhanger för läggs serien ner då blir det bara jobbigt. Typ att man inte får veta vem som är pappan!
 

Säsong 7 blir True bloods sista

Kategori: True blood

 
Nu har HBO bekräftat att säsong 7 blir True bloods sista. Jag tycker att detta var ett bra beslut för serien är inte alls lika bra som den en gång var. Självklart kommer det kännas tråkigt nästa sommar när man vet att det är det sista man ser. Det ska bli kul att se vad skådespelarna tar sig an för nya projekt. Speciellt Alexander Skarsgård!
 

VECKA 36

Kategori: Breaking bad

Glömde helt bort att skriva detta inlägget igår. Det är otroligt tomt på schemat denna veckan. Såg precis att Homelands första avsnitt har läckt på nätet. Ska man se det? Jag har så svårt att hålla mig när det gäller sånt! 

Mitt tvtittande v.36;
 
Keeping up with the Kardashians - Hur kan man göra en sexfilm som ska förställa sina föräldrar :O
The real housewives of New jersey 
The real housewives of Miami 
Mistresses
Face off 
Suits - Spännande nu!
The bridge 
Graceland
Project runway - Skit bra säsong! 
 
Maraton;
 
Breaking bad - Nu är jag inne på säsong 3. Tycker inte den är lika bra som första och andra säsongen. Vet inte varför. Den är fortfarande jätte bra, men som sagt inte riktigt lika bra.
Gilmore gilrs - Jag funderar på att lägga den på hyllan tillsvidare. Kommer inte hinna se den innan höstserierna. Får titta klart på säsong 2 bara.

Sons of anarchy Säsong 6 trailer

Kategori: Sons of anarchy

 
Den här trailern har varit ute ett tag. Men det är lite segt på bloggfronten nu så jag lägger upp den ändå. Sen passar det väl bra för det har nu blivit klart att Charlie Hunnam som spelar Jax i serien även ska spela Christian Grey i Fifty shades of grey. Jag brukar inte skriva om filmroller men nu gäller det ändå en Samcro ;) 
 
Jag är inte glad över valet av skådespelare. Han är ju såklart en skit bra skådis men denna rollen! Boken är bara pinsam och dåligt skriven. Man gillar inte Christan Grey för fem öre. Aja. Jag tror att Charlie kommer sabba sin karriär lite med denna rollen!
 

Breaking bad Säsong 1

Kategori: Breaking bad

Jag tror att jag ska börja skriva mina sammanfattningar av säsonger så som jag kommer göra i detta inlägget framöver. Tyckte inte dom där frågorna jag svarade på innan gav så mycket.
 
 
Det var ett tag sen jag såg klart Breaking bad säsong 1. Har redan börjat titta på säsong 3.. Men man hade hört så mycket om den här serien och jag var sugen på något allvarligare.
 
Walt får lungcancer och har inte råd att betala för sin behandling eller har någonting att lämna över till sin familj om han dör. Därför tar han kontakt med Jesse Pinkman som kokar metamfetamin och föreslår att dom ska bli partners. Walt är kemilärare och Jesse har sina kontakter. Så dom börjar koka meth tillsammans och den är tydligen den renaste meth någon har sett. Alla vill ha den. Jag var rädd att jag inte skulle gilla den just pga knarket (har svårt för droger) men i denna säsongen störde det inte mig. Dom får problem nästan med en gång. Walt får döda Krazy 8 och senare i säsongen spränger han ett helt hus (kommer till det sen).
 
Jag älskar Walt.Jr som är Walt son. Han lider av en lätt cp-skada. Men han är otroligt smart och rolig. Han som spelar Walt.Jr är väldigt duktig. Även Walts fru Skyler tycker jag om. Hon är gravid och har en systers som heter Marie. Maries man heter Hank och han är narkotika-polis. Så det blir rätt spännande iochmed att Hank är hack i hällarna på Walt hela tiden. Sen ljuger Walt hela tiden för Skyler. Tror hon kommer komma på honom snart, nog bara en tidsfråga.
 
Jag älskar Walt och Jesse relation. Dom bråkar mest hela tiden men dom är ändå mitt favorit par. Walt blir nästan som en pappa för Jesse. Eller iallafall senare.. Men jag älskar alla deras scener. 
 
Jag tror det var i denna säsongen som Walt blir av med sitt hår pga cellgifterna. Han ser mycket mer badas när han är snaggad!
 
Sista avsnittet slutade rätt spännade. Tuco som dom samarbetar med nu (det var hans hus som Walt sprängde) är crazy. Han slog ihjäl sin kompis på en soptipp när Walt och Jesse var där. Undra nu vad som händer?
 
Det jag gillade med denna säsongen var hur vardagen var viktig. Den försvann inte även fast det blev crazy ibland. Sen var den tyvärr bara på 7 avsnitt så det kändes som att första och andra säsongen var samma säsong. Jag rekommenderar verkligen serien för er som inte har sett den!
 

Downton abbey Säsong 4 trailer

Kategori: Downton abbey

 
Jag tycker det har varit väldigt tyst om Downton abbey. Dom har inte ens gått ut med ett datum när säsong 4 börjar. Nu har dom äntligen släppt en trailer och jag är väldigt nyfiken på hur det ska fortsätta efter säsong 3. Har läst att det ska utspela sig 6 månader efter tredje säsongsfinalen. Ser fram emot det men samtidigt känns det jobbigt att kolla efter att Dan Stevens lämnat gänget!