kinglionheart.blogg.se

Detta är en blogg om tv-serier

v.44 tv-serier (del 2)

Kategori: Arrow

 
Sons of Anarcky S06E08
Jag tycker bara att allting är så sorgligt nu. Tara har verkligen spårat ut. Tycker väldigt synd om Jax. Men sen kan han ju gå och döda någon och då är det inte lika synd om honom längre.
Bra att Nero kom ut ur fängelset för han hade faktiskt inte gjort något. 
Undra om Wendy tog en överdos? Om hon ska ta droger varje gång något blir jobbigt är hon inte rätt person att ta hand om pojkarna. Gemma gör verkligen allt för att sätta dit Tara och jag förstår henne.
 
The originals S01E05 
Den är så bra! Och det jag snackade om förra veckan va borta. Dom gick inte igenom avsnittet i avsnittet. Jag tror inte att Klaus är den rätta personen att övertyga Davina att hon ska hjälpa dom istället för Marcel. Däremot Elajha tyckte jag hon lyssnade på.
Sen fick vi en massa svar på på olika saker. Tex varför Davina är så mäktig. Jag tycker att hon ska avsluta ritulen om hon ändå kommer tillbaka till livet. Hennes bästa vän är ju död och hon kan rädda henne. Men hon vill inte för hon vill inte ha någon häxkraft alls. Retlig.
Sen visade det sig att Davinas bästa vän som var en av dom 3 som avrätttades var Sofies syster. Så hon vill döda Davina för att få tillbaka sin lilla syster. Lite små krångligt men jävligt bra twist.
 
Arrow S02E04
Så det visade dig att kvinnan i masken är Laurels syster Sara. Hon dog (trodde man) med Oliver i båtolyckan utanför ön. Det ska bli intressant och se hur hon har haft det. För det måste man väl ändå få se? I förra avsnittet pratade hon typ japanska med någon. Undra om hon har någon boss från ön? Om hon jobbar för någon som typ Malcom.
Ska bli kul att se hur Laural och hennes Pappa reagerar på att hon är tillbaka. Sara och Oliver kanska kan bli ett par? Haha, allt utom Laural tack!
 
Nashville S02E06
Tyckte detta avsnittet var rätt tråkigt. Polo liksom. Kan det bli tråkigare?
Jag har tre saker jag undrar över. Det första är VARFÖR måste Juliette träffa han mannen som är gift?!
Det andra är VARFÖR hoppar Scarlette i säng med Avery för?! Han ska ju va med Juliette?
Och sista men inte minst Gunnar ligger med Zoe som är Scarlettes bästa vän VARFÖR?!
Inget är som det ska vara. Gunnar och Scarlette hör ihop, dom gjorde undrbara låter ihop.
Avery och Juliette är perfekta för varandra för han är inte rädd för att säga vad han tycker, vilket alla andra killar är som hon är/har varit med.
 
The tomorrow people S0104
Mycket bra avsnitt. Jätte kul att få se Johns minnen från när han var liten. Dom måste ha hittat honom redan vid typ 14 års ålder. Det men fick veta i detta avsnittet som var viktigast var att John kan döda. Och det var därför han lämnade Stephens fabrors företag (minns inte namnet på stället). Det verkar som han har hållit det hemligt för Cora och dom andra.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: