kinglionheart.blogg.se

Detta är en blogg om tv-serier

Orange is the new black Säsong 1

Kategori: Orange is the new black


Här är min sammanfattning på Orange is the new black Säsong 1. Som jag skrev i förra avsnittet så älskade jag hela säsongen!
 
Bästa avsnittet: Alla avsnitt var lika bra. Tråkigt svar men sant. Det fanns inte ett ända avsnitt på säsongen som inte var bra. Det brukar alltid finnas något som inte är bra men nej, hittade ingenting.
Bästa karaktären: Hur ska man kunna välja? Jag älskade Poussey, var så synd att man inte fick någon flashback på hennes historia. Hon var helt underbar! 
Snyggaste karaktären: Haha. Finns inte så många att välja på men det får väl bli vakten. INTE Pornstache Mendez utan John Bennett!
Bästa paret: Bennet och Dayanara, så söta!
Bäst i säsongen: All humor. Men alla flashbacks på alla i fängelset. Det var så intressant att få veta varför dom hade hamnat där. 
Värst i säsongen: Jag hatar Pornstache Mendez! Men vem fan gjorde inte det?! Han var vidrig. Sen börjar man så smått hata Mr.Healy också. Det han gjorde i slutet!!!
Övriga kommentarer: Så svårt att skriva en sammanfattning när man gillar allt. Helst hade jag valt alla karaktärer som bästa. Man tycker om alla på sitt lilla vis. Jag längtar som tusan till säsong 2 och den kommer väl inte förens om ett år typ. Snacka om paniken jag känner pga av slutet! Vill bara dra iväg Piper därifrån. Nu kommer hon väl få förlängt fängelsestraff. Men Tiffany kan väl inte dö? Eller? Om serien ska kunna hålla på länge så måste väl Piper få förlängt straff men mord! Det känns lite väl.. Sen vet jag inte vem jag tycker Piper ska va med av Alex eller Larry. Hoppas man får se fler flashbacks i nästa säsong! Finns en massa kvinnor jag vill veta mer om! Den här serien får 10 av 10 möjliga!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: