kinglionheart.blogg.se

Detta är en blogg om tv-serier

Devious maids S01E4

Kategori: Devious maids

Den här serien har ju samma skapare som Desperate housewives och det märks väldigt tydligt. Det är samma typ av drama och mystig, alla är otrogna hit och dit, backstabbar och ljuger. Man känner också igen väldigt många gästskådespelare som var med i Desperate housewives. Tyvärr är Devious maids inte lika bra men den är helt klart sevärdig. Så saknar du DH så kan ju få en liten bit av den här.

 
I veckans avsnitt så kysstes Rosie och Spencer. Kul tycker jag för jag shippar dom lite. Peri (hans fru) är en riktig ragata som själv är otrogen och Spencer verkar vara en bra man så hade varit kul om det kunde bli något seriöst mellan Rosie och Spencer.

Zoila insåg att hennes dotter Valentina kan dejta Remi pga Genevieve's bror som var och hälsade på. Tydligen hade Zolia och broren ett förflutet ihop. Han krossade hennes hjärta och lämnade henne för en rik snygg tjej. Så det är därför Zolia har varit emot att hennes dotter (Valentina) och Remi ska få ihop det. Genevieve's bror spelades av samma skådespelare som spelade Karl i Desperate housewives! 

Marisol fortsätter utreda vad som hände Flora och nu visade det sig att Flora var gravid när hon dog! Obducenten hade gjort en falsk rapport där det stod att hon inte var gravid. Och obducenten var tydligen en vän till Adrian och känner till hans lilla "verksamhet".

Tyckte synd om Carmen. Varför gör man så som Odessa gjorde? Så onödigt!

Haha, måste bara tillägga att jag får använda mig av IMDB hela tiden när jag ska komma ihåg vad alla heter. Jätte mycket karaktärer och konstiga namn!

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: