kinglionheart.blogg.se

Detta är en blogg om tv-serier

Graceland S01E07

Kategori: Graceland

 
Hittade ingen bra bild från veckans avsnitt så fick bli en på hela gänget itsället!
 
Detta avsnittet var riktigt bra, den börjar ta sig! Förra avsnittet slutade med att Mike följde efter Briggs och fick reda på att han är en heroinmissbrukare. I detta avsnittet fick man veta varför Briggs är herionmissbrukare. I ett fall för flera år sen blev han kidnappad och dom som tog honom låste in honom och sprutade herion i hans armar i vad han trodde 2 veckors tid. Sen bara släppte dom ut honom. Han sa aldrig något till FBI! Usch vad hemsk. Jag förstår varför han blev fast efter det. Men blir så irriterad att han inte sa något. Han kunde ju fått hjälp!
 
Mike berättade för snubben (minns inte hans namn) på FBI om Briggs och sa att han inte behövde undersöka Briggs längre för han var inte någon herionsmugglare. 
 
I slutet så skulle dom försöka få tag på han herionsmugglaren (Omar?) som dom har jagat i några avsnitt nu. Mike hade gjort upp någon affär så att Bello skulle möta honom. Tror ni jag blev förvånad när det visade sig att Briggs är Omar?! Så han är herionsmugglare trotts allt. FBI hade inte fel! Och nu har Mike sagt till dom att lägga ner deras utredning. Jag kände mig faktiskt rätt så dum att jag inte fattade i förra avsnittet att det var Briggs som var Omar. Ingen visste vem det var, eller hur han såg ut, Briggs har alltid droger, man fick veta att dom försvinner spårlöst efter att Briggs har beslagtagit dom, han hade en lägenhet där han förmodligen sköter sina affärer, Charlie och ja, kan nog fortsätta men orkar inte, haha. Om det inte nu är så att Briggs har gjort någon egen konstig plan att låtsas va Omar. Hmm..
 
Nu när man vet allt det här ska det bli intressant att se nästa avsnitt som inte är förens om 2 veckor!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: