kinglionheart.blogg.se

Detta är en blogg om tv-serier

Pretty little liars S04E06

Kategori: Pretty little liars


 
Hannah blev släppt mot borgen så hon satt ju inte i häktet speciellt länge. Nu kom Hannash mamma med någon förklaring också till vad som hände den kvällen då Wilden mördades. Och hon hade aldrig lagt pistolen i garderoben. Så A måste ju ha gjort det. Trotts det så blev såklart Hannah mamma arristerad för mordet på Wilden. 

Börjar gilla Emily mer och mer. Hon gick ju iallafall till polisen med dvd:n. Visst hon borde ha tänkt ett steg längre och fattat att A kunde byta ut dvd:n mot någon annan. Men själva tanken var i rätt riktning. Och stackars Emily! Den videon var lite lätt creepy. Det var ju masken som han killen gjorde av Emilys ansikte?! 

Haha, tyckte bara killen som spred ut ryktena om Aria var så töntig. Så onödigt, blev förvånad att folk trodde på det. Speciellt lillebrorsan. Men han fattade sen att det inte stämde. Tror att det var Mike som slog sönder bilen. Har läst att vissa tror att det var Ezra men det tror inte jag. Känns inte som en  25-27 år gammal kille skulle göra så. 

I avsnittet kom det fram att Spencer hade ljugit för tjejerna om Toby's inblandning av alla saker som försvann och varför. Jag vet inte vad jag hade gjort i hennes situation. Toby litar ju på att hon inte berättar någonting men samtidigt säger väl inte tjejerna något heller. Men A får ju veta det ändå. 

Sen var Spencer och Toby för första gången i Ravenswood. Usch vad läskig den lilla staden var. Alla fåglar och skit. Sen hade dom gjort allting mörkare och färgerna var inte lika klara och starka som i det övriga PLL. Blev nyfiken på Ravenswood iallafall och det var väl det som var meningen!

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: