kinglionheart.blogg.se

Detta är en blogg om tv-serier

The fosters S01E07

Kategori: The fosters

 
 
Bra avsnitt denna veckan som vanligt, inte många kvar nu. När jag såg promon till nästa vecka sa dom att det bara var "only 2 episodes left before the summerfinale" eller något sådant. Så jag uppfattade det som det bara var sommarfinal och isåfall är det inte säsongsfinal då? Och då kommer ju serien tillbaks typ i höst/vinter igen för resten? Blev väldigt glad iallafall så hoppas det är så!
 
Usch vad hemskt att Liam våldtagit Callie. Trodde inte att han hade gått så långt. Bara att de hade haft ett vanligt förhållande och att han hade ljugit om det till sina föräldrar. Och om han nu tvingar även den andra tjejen till att ha sex/andra saker med honom så är det ju förjävligt. Hon är ju ännu yngre än Callie och han är 21? Nej, fy. Hoppas att Stef och Lena gör något åt det nu när hon berättade allt för dom. Brandon var så snäll som stöttade henne också! Fast sen gillade jag även att Wyatt slog honom på käften (nej, man ska int slåss och det var omoget) MEN han förtjänade det big time!
 
Fattar inte att inte Lexi är arg på Mariana. Jag hade varit skitsur! Bra att allting löste sig iallafall. Undra om det kommer hända något för att hela Lexis familj är i USA olagligt. 
 
Stackars Mariana och ha en sådan mamma. Hur kan hon be henne om pengar? Och be henne sno något från sina föräldrar? För att dom är familj. Haha. Hennes mamma har inte rätt att kalla sig hennes familj om hon beter sig på det viset. Vem är det som är vuxen egentligen?!
 
Och Judes kompis, så snäll! Hoppas dom blir vänner så inget sabbar det.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: